2014. november 17., hétfő

Napi smink – bevetésen a Paese bronzosító és highlighter

Mivel még tartozom egy sminkkel a kék-barna trióval, valamint a bronzosítót és a highlightert is szerettem volna élesben megmutatni Nektek, a múlt héten készítettem egy sminket, amely a Paese-zsákmányom e három darabját tartalmazta.

No de először vessünk egy pillantást az említett két termék csomagolására. Igazából a múltkor bemutatott púderekhez nagyon hasonlóak, és már az újabb csomagolást kapták. A highlighter igazán nőies színű, ráadásul az oldalán átmenetes.



A púder maga egy rendkívül finomra őrölt, visszafogott szín, amely nem hivalkodó és nem csillogó, így akár az arc strukturálására is alkalmas, hiszen csillogás nélkül emelhetjük ki vele arc kívánt részeit. 


A bronzosító csomagolása már eleve csillogást sejtet:



Bizony belül is csillogó hatás fogad, tehát ez a púder leginkább nyáron lehet a hasznunkra, ha a lebarnult bőrünket szeretnénk némi aranyfénybe burkolni, vagy ha olyan fotózást tervezünk, amelynél jól jön egy kis ragyogás a bőrnek. A csillogást adó részecskék egyébként elég nagyok, így határozottan látszódnak a bőrön. 


A szemsminknél az októberi elfogyott termékes videóban láthatót próbáltam rekonstruálni, azonban az akkor jól sikerült szemfestés most kissé más eredményt adott: a kék felett próbáltam a világosabb barnával satírozni, azonban a kettő találkozásából egy „kellemes” tavaszi szín keletkezett. Gondolom, értitek, mire gondolok. Élőben szerencsére egészen jól mutatott, és csak a képeken tűnt fel ez a malőr, de azért mindenképpen mutatok majd egy libamentes verziót is a közeljövőben. A pilláim egyébként az Avon Supershock szempillaspirál Royal árnyalatának köszönhetően ilyen kékek.

A highlighterből a szemöldökcsontomra került, a bronzosítót pedig a csillogás miatt az orcák felső részére vittem fel, pirosító fölé rétegezve.







Ti hogy álltok a csillogó bronzosítókkal? Jöhet vagy sem?

8 megjegyzés:

  1. Csodás! :))
    Úgy néz ki eddig, hogy el tudok menni a blogger talira. Olyan jó lenne egy kicsit kikapcsolódni! . :)
    Akkor elvinném a megkeseredett Avon rúzsomat, és bevizsgálhatnád az árnyalatát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, tényleg el tudsz jönni! A rúzzsal kapcsolatban pedig igyekszem segíteni, hátha pont ismerem azt az árnyalatot. :-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Jövőre majd igyekszem lebarnulni, hogy érvényesülni tudjon rajtam ez a bronzosító :-D

      Törlés
  3. Nagyon jól áll neked, szép ez a bronzosító és highlighter egyben. :)

    VálaszTörlés
  4. A bronzosító nagyon kellemes, igazán jól áll neked ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából meg is lepődtem ezen, mert eléggé mentőautó maradt a bőröm, sajnos nem igazán jártam idén napon. Na de majd jövőre! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.