2014. december 31., szerda

Avon homoklakkok fedőlakkal – színminták

A múltkori bejegyzés alatt, megjegyzésben ígértem fedőlakkos képeket az Avon újdonságairól, úgyhogy jól el is árasztottam őket 2 réteg BTGN-nel, és ez lett belőle:

Természetes fény

Alacsonyabb ISO-jú természetes fény

Vaku

Napfény

Alacsonyabb ISO-jú napfény

Napfény+vaku

Nem vagyok egy fényképészguru, de próbáltam mindent bevetni, hogy Ti is meglássátok a kedvenc árnyalataimban megbúvó sokszínű csillogást:

Napfény

Alacsonyabb ISO-jú napfény

Alacsonyabb ISO-jú napfény

Lámpafény

A világosabb pirosról is kiderült, hogy nem is annyira egyszerű eset: 


Élőben egyébként fedőlakk nélkül is látszódik ez a hatás szabad szemmel is, de fényképeken segített a BTGN jelenléte. Jobb gombbal egyébként új ablakban is meg tudjátok nyitni a képeket, így még nagyobb méretben vizsgálhatjátok meg az árnyalatokat.

Ha minden jól megy, este még videóval jelentkezem majd, addig is legyetek jók, és használjátok ki az év még hátralévő részét :-)

10 megjegyzés:

  1. Crystalized Pink nálam még mindig nyerő, és őt fogom megvenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen elmélyíti a fedőlakk is, így tulajdonképpen kétféle lakkra tudsz szert tenni eggyel :-) Ráadásul tökéletes lakk a mindennapokra, és a gyors száradás miatt is a kedvenceddé válhat majd :-)

      Törlés
  2. Húha, nagyon jóláll nekik a fedőlakk!

    VálaszTörlés
  3. Fedőlakk nélkül egyik sem tetszett, mert túl élettelenek és erőtlenek voltak számomra...viszont a fedőlakk hihetetlen sokat dobott rajtuk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, hajlamosak ilyennek tűnni a homoklakkok úgy általában, ma is csodát művelt a Zoya Noir nevű lakkjával egy rétegnyi fedés. Élőben persze más hatásúak, de minden esetben új világ nyílik meg a fedőlakk hatására :-D

      Törlés
  4. Nekem fedőlakk nélkül jobban tetszenek de így se rosszak egyébként. A pink a legütősebb, jó lenne ha lenne a közelemben egy katalógus! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A katalógust meg tudod nézni az interneten is, az avon.hu oldalon, már csak az a kérdés, hogy van-e ellátó tanácsadónőd. :-) Egyébként úgy emlékszem, hogy a mostani katalógusban 849 Ft-ért kaphatóak :-)

      Törlés
  5. Balról a 3. a kedvencem, csodálatos!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.