2015. január 14., szerda

I Heart Chocolate smink – More!, Unforgivable és Stolen Chocolate


A mai bejegyzésben a nemrégiben bemutatott I Heart Chocolate paletta három színével készült sminket mutatom meg nektek, amely az Instagramon már nagy sikert aratott, és én magam is szívesen viseltem. Három színt választottam hozzá, méghozzá a kedvenc Marzipan nevű színemet kevésbé jól koppintó More! nevűt, a Candied Violet hasonmását, az Unforgivable-t, valamint a Triple Fudge hasonmását, a Stolen Chocolate-ot. A szélek satírozásához a You Need Love nevű bőrszínt választottam.


Szemhéjon még inkább láthatóvá válik, hogy a Marzipan testvére sokkal inkább aranyba hajló, és ezáltal számomra kevésbé különleges, a Candied Violet utánzata pedig messze elmarad az eredeti paletta színétől: míg az szemhéjon, alappal jól teljesített, az Unforgivable a világ minden kincséért sem akarta megmutatni valódi, lilás arcát.

Insta-kép:A képeken alapozót és korrektort is viselek, mindkettő MAC, az egyik a Face and Body NW20-as árnyalata, a másik pedig a Pro-Longwear ugyanezen árnyalata. Pirosítóként a Sleek Coral nevű színét használtam, a szájfény pedig egy Astor volt, méghozzá a Soft Sensation Liqud Care család Gold Sand nevű, csaknem teljesen átlátszó árnyalata.

Összehasonlításképpen megnézhetitek az eredeti Too Faced palettával készült sminkemet, amelyben a mai smink két színének eredetije, a Candied Violet és a Triple Fudge is szerepel. Jól látható, hogy a mai sminkben hiányzik a lila szín valódi hidegsége, ezért a smink jóval melegebb színvilágú lett, mint az a színek alapján ránézésre várható lett volna. Emellett ez a szín bizony potyog is, méghozzá nagyon, így óvatosnak kell lenni vele, nehogy a smink elkészítése közben az orcákra több kerüljön belőle, mint a szemhéjakra...

Ettől – na meg a tesztbejegyzésben látható színeltérésektől – függetlenül jól teljesítettek a színek, és Color Tattoo-alappal egész nap kitartottak, pontosabban meg sem moccantak, így némi óvatosság mellett továbbra is jó szívvel ajánlom a palettát megvételre.

Ti tervezitek a paletta megvásárlását? Netán már a birtokotokban van?

22 megjegyzés:

 1. Ismét csodaszépet alkottál Katy! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Azért az eredeti paletta színei meggyőzőbbek voltak :-)

   Törlés
 2. De nagyon szép vagy *-* természetesen a sminked is az ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, Eleni! Szerintem ez a smink Neked is nagyon-nagyon jól állna :-)

   Törlés
 3. Gyönyörűséges! :)) Egyenlőre elég az a két paletta amim van, azt is ritkán használom ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából egy-két jól kihasználható paletta is bőven elég lehet. Te melyikeket szerezted be?

   Törlés
 4. Csodásan áll, szerintem ez a fajta smink áll neked a legjobban! :) Kár, hogy a képek nem annyira jó minőségűek és így nem jönnek át rendesen a színek. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, én is így látom, és ezért is sminkelek szinte mindig ugyanígy :-) A színek pedig azért nem jönnek át, mert nincsenek: hiába lila a Candied Violet hasonmása a palettában, a szememen csupán koszos szürkének látszott. Ugyanilyen módon fotóztam a Too Faced paletta sminkjét is, ott mégis látszik a lila, mert élőben is lila volt :-)

   Törlés
  2. Á, tényleg, most visszanéztem az eredetit és az tényleg lilás. Kár ezért.. Egyébként megtartod majd ezt a palettát is az eredeti mellett?

   Törlés
  3. Nem, már megvan, hogy kinek fogom odaadni, ha végeztem a teszteléssel. :-) Viszont a Too Faced Semi-Sweet palettát és a remélhetőleg hamarosan világra jövő hasonmását is szeretném majd tesztelni :-)

   Törlés
 5. Hihetetlen, hogy a barnának mennyi árnyalata van és hogy milyen szépen összepárosítottad őket!!! Komolyan mondom, megjött a kedvem egy kis nasizáshoz, olyan élethű ez a csokoládéörvény a szemeiden! :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És akkor még képzeld hozzá a paletta csokoládéillatát :-) Nasiztál végül? :-)

   Törlés
 6. Csodásan áll Neked ez a smink! Gyönyörű vagy. <3

  VálaszTörlés
 7. Megkivantam a "több" csokit... Én még csak a sötétebb színeket használtam...(meg a két kiemelőt...vagyis...amik szerintem highlighternek vannak beteve)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép lett a smink, szép vagy vele! :)
  Én egyelőre még gondolkodom csupán a paletta megvételén, mivel az utóbbi időben nem igazán vásároltam új palettákat, mert a legtöbbször a MUA Undressed paletához nyúlok (lehet el kellene rejtenem valahova, hogy egy ideig énytelen legyek a többi palettát használni...)
  Egyébként nekem az ajkaidon akadt meg a szemem, olyan szépek a képeken :)

  VálaszTörlés
 9. Ez a legkedvencebb smink tőled! Csodaszép lett :)

  VálaszTörlés
 10. Olyan szép ez a smink! :) Már instán ámultam fölötte egy sort. :)

  VálaszTörlés
 11. Hát ez csodaszép lett, nagyon jól áll neked, Katy :) És vééégre egy kicsit tötétebb barna, nagyon illik hozzád :P

  VálaszTörlés
 12. Nagyon szép lett. :) Nagyon jól állnak neked ezek a színek. :) Mostanában én is az ilyen barnás nudeos essence palettám veszem elő legtöbbször. :)

  VálaszTörlés
 13. Szia! Jol nez ki a paletta, en nemreg a Too Faced Chocolate Bar palettarol irtam, ami nagyon hasonloan nez ki. http://www.fabpeonies.com/testreview/too-faced-chocolate-bar-paletta-teszt

  xx

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.