2015. május 7., csütörtök

Pixi-kicsomagolás – Pure by Pixibox, 2015. május

A mai videóban visszafogott macskamennyiség mellett mutatom be a legújabb Pixi-meglepetésdobozt, de azért érdemes figyelni, mert lesz benne cukiságfaktor. A termékek pedig egytől egyig csodásak, bár kettő még a többinél is jobban felkeltette az érdeklődésemet...

Ti megrendeltétek a dobozkát? Ha igen, melyik a kedvenc terméketek belőle?

Link: https://www.youtube.com/Pixibox-kicsomagolás – Pure by Pixibox, 2015. május


12 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik a körmöd a videóban :)
  Őszinte leszek, eddig nem nagyon néztem a videós bejegyzéseket (mármint másoknál se), de a legutóbbi hajdúsítós videót megnéztem és olyan kellemesen csalódtam! Nagyon jó téged hallgatni, annyira fesztelenül és természetesen beszélsz a kamerába, úgyhogy mostantól az összes videódat meg fogom nézni! :) Egyébként gondolkoztam, hogy megrendeljem a pure pixiboxot, de egyelőre még nem adtam rá a fejem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, a Picture Polish Minty volt rajtam a videóban, illetve még most is ez van rajtam, mert három kerek napja sértetlen a növényültetés, felmosás és mosogatás mellett is.

   Annak pedig nagyon örülök, hogy megnézted a videót, és kellemesen csalódtál, és remélem, a továbbiakat is élvezhetőnek és hasznosnak találod majd. A Pure dobozka egyébként a kedvencem mind közül, mert nagyon megéri az árát, és jobbnál jobb natúr kozmetikumokat ismertet meg velünk :-)

   Törlés
 2. Szerintem nagyon szuper lett ez a doboz, csupa jó termékek lapulnak benne. :)
  Amúgy: a körmeiden ez a PP Minty lakkja? Eszméletlenül szép, nagyon jól mutat rajtad!!! *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem is jól sikerül dobozka, és ma neki is állok a tartalma tesztelésének :-) A körömlakk pedig valóban a Minty, jó a szemed! Instagramon már kitettem róla egy rakat képet, mert nagyon tetszik, és a szabad szemmel is alig látható, kizárólag napfényben felcsillanó holocsillámok még különlegesebbé teszik. :-)

   Törlés
  2. Láttam IG-on is, de sajnos az Instám megbolondult és nem enged lájkolni semmit. Ezért vedd úgy, hogy lájkoltam és megdicsértem ott is. :)

   Törlés
 3. nagyon jó lett ez a doboz, én is tegnap kaptam meg! ez volt az első pure dobozom, és nagyon tetszik :) holnap kint lesz a blogon a poszt, de sok ponton egyezik a dobozunk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a körömlakkod nekem is nagyon tetszik, mit viseltél a körmeiden a videó készültekor? :)

   Törlés
  2. Akkor holnap bekukkantok majd Hozzád, bár amúgy is ideje lenne pótolnom a lemaradásomat Nálad is. :-) A körömlakk a Picture Polish Minty, amely sokkal különlegesebb, mint bármelyik kép alapján sejthető lenne, legalábbis nálam totális szerelem lett :-)

   Törlés
 4. Ez a box szimpibb mint amiket eddig másoknál láttam. :) A Minty pedig még mindig nagyon tetszik. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Minty csodálatos lakk, amelyre csakis rábeszélni tudlak ;-)

   Törlés
 5. Nekem annyira most nem tetszik ez a doboz, viszont a körmöd és a cicus annál inkább ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor remélem, láttad már a körömlakkról szóló bejegyzést, a cicának pedig átadok egy simit a nevedben :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.