2015. szeptember 9., szerda

A-England Captive Goddess – a tökéletes tengerszínű holo

Odavagyok az A-England lakkokért. Általában 1-2 rétegben fednek, tökéletesen, csíkozásmentesen, és csodás holohatást biztosítanak a körmökön. Amolyan balesetveszélyes típust. Az ember folyton csak ezt nézegeti, és aztán belelép egy-egy gödörbe, netán szerencsét hozó kutyagumiba. Szóval vigyázni kell velük. A mai teszt alanya, a Captive Goddess ráadásul csodás tengerszínű lakk, így villámgyorsan az egyik kedvencemmé vált.



Mivel a fotózáskor épp elbújt a nap, kétféle természetes fényben és vakuval igyekeztem megragadni a szépségét.







Napfényt végül Instagram-fotókon tudtam elcsípni:



Nos, ez a lakk már egy rétegben fed, de a biztonság kedvéért felkentem kettőt. Jobb ez így, mert minden lakk mélysége így jön ki a legjobban, na meg a tartósság szempontjából is jobb a több réteg. Alap- és fedőlakkal jó pár napig bírta, kesztyűmentes kézi felmosások ellenére is. Nálam tehát jelesre vizsgázott, és mivel csak minimális mértékben duokróm, a Dancing with Nureyevhez hasonlóan abszolút kedvenc lett.

A lakkot ide kattintva találjátok meg a Nailland kínálatában.

Nektek megvan ez a lakk? Netán van hasonló színű kedvencetek?

10 megjegyzés:

  1. Nálam a Nureyev-ben kimerült a rideg AE lakkok iránti vágy, ő viszont maximálisan kiszolgálja a nemlétező balett iránti szenvedélyemet :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi :-D Azért ez a zöldeske szerintem eléggé nagyban tér el ahhoz a Nureyevtől, hogy indokolt legyen a beszerzése :-D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Bizony, az egyik olyan, amelyet bármikor tudnék viselni, mert nagyon a magaménak érzem :-)

      Törlés
  3. Először azt hittem, kékes, de aztán láttam a Nureyev mellett és zöldes volt, nálad is inkább zöldes. Tényleg tengerszínű, szép lakk, de maradok a Nureyevnél. Az AE lakkokat én is imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút zöldes szerintem is, de az első színmintákon én is kéknek láttam... Viszont nem is bánom, hogy ilyen színű, mert így a Nureyev rokona ugyan, mégis jelentősen eltér :-)

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Bizony az, és még a minősége is kiváló :-)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Szerintem is, és akár karácsonyra is indokolható a viselése a zöldessége miatt :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.