2015. szeptember 29., kedd

Manikűrvadász, 20. forduló – Moon Angel-ihlette manikűr

Már a 20. fordulót tapossa a Manikűrvadász, és ezúttal egy általam régóta olvasott blog írójától vadászhattam. A Style&Beauty by Moon Angel a kedvenc blogjaim egyike (figyelmetekbe ajánlom pl. a képválogatások elején található gondolatsorokat, mert csodásak), és az írójával is volt már szerencsém találkozni, így nagy örömmel vetettem bele magam a vadászatba. Az öröm csak akkor hagyott alább, amikor nem sikerült zöld ágra vergődni az eredeti tervemmel, és végül teljesen más irányba kellett haladnom vele...

Az eredeti egy elegáns, ugyanakkor a matt felület miatt kissé szokatlan manikűr, épp ezért is tetszett meg:


Az eredeti elképzelésem ehhez nagyon hasonló lett volna, színvilágában és mattságában egyaránt, csak matrica helyett nyomdázást szerettem volna alkalmazni, ám ez ezúttal sem sikerült. Hiába, ha nem megfelelő a lelkiállapotom, mindig ez lesz a vége, és moshatom le az egészet... Végül aztán fényes manikűr lett a vége, elronthatatlan körömmatricával, na meg az egyik kedvenc színemmel, a lilával: a már jól bevált és kedvenc ILNP Happily Ever After mellé az A-England Lady of the Lake lila holo lakkot választottam, a matricák pedig Peggy Sage márkájúak, és már korábban is szerepeltek Manikűrvadászos körömdíszítésben

A képek esetében a fényviszonyok a szokásosak: kétféle ISO-beállítású benti fény, vaku, valamint kétféle ISO-beállítású napfény szolgált megvilágításul.










Köszönöm a szervezést Nikinek, és sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Manikűrvadász ötletgazdája, Izabella blogját is, ugyanis pár napon belül biztosan kikerül majd az összefoglaló bejegyzés, ahol mindig nagy élvezettel lapozom át a résztvevők körömfestését.

Rajtatok milyen színvilágú lakkozás van most?

12 megjegyzés:

  1. Szia Katy!

    Díjat kaptál tőlem! :)

    http://viviennepunknails.blogspot.hu/2015/09/dijat-kaptam-liebster-award_24.html

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Gyönyörűek ezek a lakkok :)

    VálaszTörlés
  3. Drága Katy! Köszönöm a kedves nyitósorokat, nagyon jól esett! :)
    (Csak egy kis észrevétel, a blogomat Style&Beauty by Moon Angel-nek hívják :D)

    A manikűr pedig... hát csodás, mesés, nem is találok rá megfelelő jelzőt. Nekem valamiért a Halott menyasszony című mese hangulata ugrott be róla, de lehet, hogy csak azért, mert már napok óta meg akarom nézni. :)
    Nagyon szépek az alapszínek is, igazi őszi manikűr lett belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, a blog nevénél az URL alapján indultam ki, de mindjárt javítom :-) Örülök, hogy tetszik a manikűröd átdolgozása, a Halott menyasszonyt pedig meg fogom nézni az ajánlásod alapján :-)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett a manikűr! Annának ezt a maniját már én is levadásztam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, szerintem az egyik legszebb és leg-Annásabb :-)

      Törlés
  5. Nem baj az, ha nem azokkal a színekkel sikerült újraalkotnod, amilyenekkel eleve szeretted volna, így legalább igazán őszies lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mondjuk tény, de senkinek nem kívánom a nem sikerült manikűr miatti idegeskedést :-D

      Törlés
  6. Nagyon szép lett! mondjuk először furcsálltam, hogy sötét lakkot használtál, valahogy a világosabb színeket párosítom hozzád, de ez így tökéletes, ahogy van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, pedig a sötét színekkel is jó barátságot ápolok, főleg ősszel és télen, bár az is igaz, hogy télen is képes vagyok felkenni egy világos pasztell vagy neon lakkot :-D Amúgy Rajtad is el tudnám képzelni ezt a manikűrt *.*

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.