2016. február 26., péntek

Lush Fairly Traded Honey – mézzel teli kényeztetés a hajnak

Régóta nagy rajongója vagyok a Lush termékeknek, és a címkeszövegeknek megfelelően szívesen próbálgatom a tusfürdőiket samponként is. Ennek köszönhetően vált kedvencemmé a Flying Fox, amely mézes kényeztetést nyújtott a hajamnak, és egyszerre biztosított napokon át tartó, csodás illatot, dússágot és táplálást. Aztán sajnos kivonták, és már épp kezdtem volna gondolkodni, mivel is pótoljam a hiányát, amikor a Lush Magyarországtól csodás csomagot kaptam tesztelésre. Ebben a csomagban lapult a mai teszt tárgya, a Fairly Traded Honey.

A csomag:



A mai főszereplő:



A sampon maga sötétebb mézet idéző színű, hígabb fajta mézre hajazó állagú termék, amely a nevéből már sejthető mézillat mellett virágillattal is megajándékoz minket. Ez az illat pedig a Flying Fox illatához hasonlóan napokon át velünk marad, vagyis ha a hajmosás utáni 3. napon edzés közben megizzadunk, még mindig bőven illatozik a hajunk, ami nagy szó, legalábbis más samponoknál nem tapasztaltam ilyet. A hatása pedig még jobb, ugyanis amellett, hogy kifejezetten tápláló hatása van, dússá is teszi, így a tápláláshoz nincsen szükség hajbalzsamra vagy -pakolásra, és hajhab nélkül is viszonylag dús hajkoronára tehetünk szert. Bizony, még én is, pedig kifejezetten lelapulásra hajlamos, vékony szálú a hajam.

A címkén egyébként kedves leírás található mind a termékről, mind a használat módjáról. Nekem mindig mosolyt csalnak az arcomra a Lush jópofa címkéi. :-)



A sampon egyébként fent mindig világosabb, alul pedig sötétebb, így használat előtt érdemes kétszer-háromszor megfordítani, hogy jól összekeveredjen. Egy hajmosáshoz egy nagyobb mogyorónyi mennyiség elegendő szokott lenni, így elég kiadós adag már a legkisebb kiszerelés is. Egészen konkrétan háromnaponta végzett hajmosással két és fél hónapig tartott ki nálam, és nagyon szomorú voltam, amikor elfogyott...



Egyértelműen kedvencemmé vált tehát ez a termék, és az egyik Lush-videómban is szó esett már róla, így ha audiovizuális módon is szeretnétek közelebbről megismerni, ide kattintva az adott időponttól kezdődően nyithatjátok meg a videót.

A Lush webáruázából ide kattintva szerezhetitek be, ha felkeltette az érdeklődéseteket, ide kattintva pedig a teljes samponkínálatot megtekinthetitek.

Ti próbáltátok már valamelyik Lush sampont? Netán van hajápolási kedvencetek tőlük?

4 megjegyzés:

  1. Tényleg cuki a Lush-fèle címkézés. :) Én nagyon bírom a környezettudatosságukat és a kifogástalan összetevőiket is.
    A cég üde színfolt a hazai palettán. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szeretem őket a hozzáállásuk miatt is, és az is tetszik, hogy a boltban mindig segítőkészek, ugyanakkor tolakodás nélkül vannak jelen, és valódi barátságosságot és segíteni akarást sugároznak az eladók. Szombaton ismét betértem az egyik boltjukba, az Allée-ban, és bizony nem távoztam üres kézzel...

      Törlés
  2. A hosszan illatozó samponok a gyengéim, nagyon szeretem napok múlva is érezni az illatát. A Lush címkéi imádni valók! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, milyen csodás élmény? Most a TBS banánosát használom, és edzéskor az ő illata is előbukkan, emellett pedig a hajam is imádja, úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele, ugyanakkor tudni kell, hogy a sampon és a balzsam csak párban igazán hatékony, más samponnal/balzsammal kombinálva egyikük sem annyira jó :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.