2016. május 23., hétfő

Born Pretty Store hegyes végű díszítőecset – tapasztalatok és manikűr

Hosszú idő után ismét lehetőséget kaptam néhány Born Pretty Store termék kipróbálására, és ezúttal többek között egy csinos, rózsaszín nyelű és sörtéjű díszítőecsetet is beválogattam a tesztelendők közé. Ennek oka a sörték már képek alapján is nyilvánvaló merev volta volt, hiszen ebből adódóan jól irányítható és még kezdők számára is ideális ecsetnek gondoltam. Nem vagyok egy körömfestő zseni, ez tény, így továbbra is keresem a tökéletes megoldást az egyszerű minták megfestésére, amellyel nem tépem ki a legtöbb szál hajamat, mire végzek. 


Nos, a festés során kiderült, hogy valóban alaktartó ecsetkéről van szó, ugyanakkor sem nem elég merev, sem nem elég puha ahhoz, hogy kezdőként jó eredményt érjek el vele. Sejtésem szerint jobban működne akrilfestékkel, hiszen a neve alapján eleve is erre szánták, így további kísérletezgetések vannak tervben, ugyanakkor a mostani manikűrt is szerettem volna megmutatni Nektek, hiszen a közelről óvodásnak tűnő festés ellenére összességében mutatós tavaszi-nyári manikűr kerekedett belőle, és sokak fel is figyeltek rá, majd megdicsérték.




A manikűr alapszíneit igyekeztem tavaszi-nyári hangulatúra összeválogatni, így az OPI Feelin' Hot! Hot! Hot! és az Avon Rain Washed lett a választottam. Utóbbit ajánlom megvételre, mert eszméletlen, hogy mennyire szépen fed és milyen fényesre szárad, na meg hogy mennyire tartós, és bohókás virágminta nélkül, önmagában nagyon elegáns, ugyanakkor vidám hatást kelt. Az említett OPI már évek óta nagy kedvenc nálam, és az egyik legtöbbet használt lakkom, így épp ideje volt ismét elővennem. A hüvelykujjamon több virágot helyeztem el, hiszen ha már több tér áll ott rendelkezésre, hadd csapjon át terítőmintába a mani ezen része.





A saját képeimen már használat után láthatjátok, enyhén koszos állapotban, mert a sötétzöld lakk sajnos nem akart távozni a sörték közül, viszont az ecset tökéletesen megőrizte a formáját, ami szerintem igencsak nagy teljesítmény. Van rá esély, hogy a következő lakkozásomnál újra tesztelem majd a tudását, és akkor ismét megmutatom Nektek az eredményt, de sort kell még kerítenem a hosszú vékony társára is, amellyel elméletileg könnyedén húzok majd vékony, egyenes. párhuzamos vonalakat. Kíváncsian várom.

A ma tárgyalt ecsetet az alábbi hivatkozásra kattintva tudjátok beszerezni, 3,28 USD áron:
http://www.bornprettystore.com/triangle-nail-brush-pink-acrylic-nail-brush-nail-tools-p-21025.html

Az alábbi kuponkóddal pedig 10% engedményre tehettek szert minden nem akciós termék árából:


Rajtatok milyen manikűr van most? Még tavaszi témájú vagy már a nyár felé kacsintgató?

6 megjegyzés:

  1. Valóban mutatós manikűrt készítettél.

    VálaszTörlés
  2. Milyen kis édes minta! :)
    Most épp manikűr nélkül vagyok, mindössze Eveline 8in1 van rajtam, de én is az élénkebb árnyalataim között keresgéltem ma már a nyár jegyében! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik!

      Én is egyhetes lakknélküliségen vagyok túl, de már nagyon hiányzott, hogy valami évszakhoz illő manikűr legyen a körmeimen :-)

      Törlés
  3. Nekem is tetszik ez a vidám manikűr! Rajtam? 3 ujjon a Cathy, egyen RdL lila holoja, egyen meg a CA winter holo lilája és ezüst-lila-fehér mintákkal nyomdáztam rájuk "cérnás" mintát a MoYou Holy Shapes lemezről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! A Te manikűröd nagyon összetettnek és elegánsnak hangzik, biztosan jól mutat a Cathy jegessége a kétféle lilával :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.