2016. november 29., kedd

BH Cosmetics Pink Perfection – valóban tökéletes

Egyszer, még nagyon régen írtam néhány olyan termékről, amelyek a mellrák elleni harcot támogatják, mert a bevétel egy részét a cégek a küzdelemre fordítják. Szerepelt közöttük egy BH Cosmetics ecsetkészlet is, amelyre végül nem sikerült lecsapnom, pedig nagyon fájt érte a szívem. (A bejegyzést ide kattintva olvashatjátok el, és érdekességként megjegyzem, hogy a benne látható Avon neszesszer azóta is nagy kedvencem, és remekül bírja a strapát.) Akkor még talán nem is volt a birtokomban a cég által gyártott ecset, mostanra viszont jó néhány készletüket használom nap mint nap, így az általános minőség tudatában idén nyugodt szívvel rendeltem meg az idei rózsaszín cukiságot, a Pink Perfection ecsetkészletet. Hozzám még a Marble palettával együtt érkezett, amelyről itt olvashattatok tesztet, és szerencsére még most is kapható a cég oldalán, ráadásul féláron, 14 dollárért, ezért úgy gondoltam, hasznos lehet számotokra a részletes leírás.

A készlet doboza kissé talán túl egyszerű, de a célnak megfelel, és a tartóban lévő ecsetek képe látható rajta:


A hátoldalon az ecsetekhez tartozó leírás szerepel:


Az oldalán a csodaszép tok képe látható:


A másik oldalán további érdekességek és tudnivalók szerepelnek.


A doboz a cég logójával ellátott címkével van lezárva.



A kinyitása után elénk tárul a csodaszép tok, amely sokkal mutatósabb, mint a képek alapján reméltem. Jó minőségű műbőrből készült, kemény, és igényes a kidolgozása, így szívesen viszem majd magammal utazásokra.





A tok két fele egy-egy ecsettartóvá alakul, és annak idején tudtommal a Sigma vezette be ezt a formát.


Az ecsetek egyenként fóliába csomagolva érkeznek.


Nekem nagyon tetszik az ecsetek megjelenése, így természetesen szerelemkép is készült róluk:


Számozással vannak ellátva, a legnagyobb méretűtől a legkisebbig, és az én képeimen is ebben a sorrendben szerepelnek, tehát ennek megfelelően írok róluk itt is. Alapvetően bármelyikük használható nedves, krémes és porállagú termékekhez egyaránt, hiszen szintetikus sörtékről van szó, de itt most arról fog szó esni, hogy én melyiket mihez szeretem alkalmazni.

Az 1-es számú ecset nagy kedvencem púderezéshez és pirosításhoz egyaránt, tehát porállagú termékekhez használom.
A 2-es számú ecset nálam korrektor eldolgozását szolgálja, hiszen az alapozót (mostanában BB krémet) kézzel szoktam eldolgozni a bőrömön.
A 3-as számú ferde pirosítóecset (ami leginkább a fóliás képen látszik), amelyet kontúrozásra és pirosításra egyaránt szeretek használni.
A 4-es számú tö-ké-le-tes kontúrozóecset, nem tudok vele betelni, mert a kúpos formának köszönhetően célzottan vihető fel vele az árnyalás.
Az 5-ös számút a smink szélének eldolgozására kedvelem nagyon, emellett pedig jól beválik az orr kontúrozása esetén.
A 6-os számú satírozásra és a szemhéjfesték felvitelére egyaránt ideális.
A 7-es precíziós satírozás és a külső V megalkotása során nagy barátom.
A 8-as a szemhéjalapozóként használt krémes szemfesték felvitelére ideális.
A 9-es a festék szempillatövekhez történő felvitelére és satírozására kiváló, emellett pedig a szemöldök színezésére is használható.
A 10-es alapvetően szemhéjtus felvitelére szolgál, de nálam a szemöldök színezésére vált be.

Mindegyikük nagyon puha, a mosás során nem eresztik a színüket, nem hullanak, és egyelőre a nyelükkel sem volt probléma. A BH Cosmetics ecseteknél előfordul olyan, hogy a fémrész és a nyél szétválik, ami egyszerű ragasztással megoldható, de ezeknél egyelőre nem történt ilyen. Remek kezdőkészletnek tartom, hiszen a megszokott elemek mellett még kontúrozóecset is található benne, és a szemsmink kialakításához szükséges minden elem is megtalálható benne. Ráadásul a megjelenése is nagyon vonzó, az esetében használt rózsaszín szép árnyalatú, úgyhogy nálam egyértelműen a kedvencek közé tartozik mostanra, pedig jó néhány Sigma ecsetnek is boldog tulajdonosa vagyok.

A készletet ide kattintva tudjátok megvásárolni a BH Cosmetics honlapján, és jelenleg 14 USD az ára. Nem tudom, hogy meddig lesz kapható, úgyhogy ha megtetszett, érdemes sietnetek. A virtuális kosaramba helyeztem, hogy ellenőrizzem a szállítási költséget, és ha csak ezt a készletet rendelitek meg, 11,04 USD lesz a szállítás díja (ez egyébként méret és tömeg alapján változik).

Nektek hogy tetszik? Jöhet ekkora mennyiségű rózsaszín, vagy ez már sok Nektek?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a készlet!

    Szívesen olvasnék tőled egy kedvenc ecsetes bejegyzést! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg gyönyörű a kicsike <3 A kedvenc ecsetes bejegyzést feljegyeztem, köszönöm az ötletet! Volt már ilyesmi a blogon, de bizony elég régen, úgyhogy ideje lenne frissítenem a dolgot. :-)

      Törlés
  2. Pont ma reggel nézelődtem a honlapon, mert még kitolták a Cyber Mondayt, és sokmindent lehetett szuper olcsón kapni. :) Rendelést viszont nem adtam le, nekem valami 13 dollárt írt szállítási költségre, és azt nagyon sokallom. (meg persze nem is volt tervben rendelés, csak szétnéztem :D )
    Egy Jessup ecsetkészlethez képest szerinted jobbak ezek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos tömegtől és mérettől függ, hogy mit mennyiért számítanak, sőt, még látszólag ugyanolyan méretű ecsetkészletekre is különböző szállítási költséget adnak meg, nem is értem. Egy-két terméket 10-12 dollárért adnak fel, de több termék esetén sajnos még magasabb a szállítási költség.

      A Jessuppal kapcsolatos kérdésed nagyon nehéz, mert a Jessup ugyebár óriási kedvencem, de kb. egy szintre tudnám őket helyezni, bár a Jessup, különösen holografikus felirattal, minőségibb benyomást kelt. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.