2016. november 16., szerda

Tropic Pure Effects Beauty Booster – az új kedvenc CC krémem

A terméktesztelés mindig nagy öröm, hiszen az ilyen megkeresések egyben azt is jelentik, hogy az adott cégek adnak a véleményemre, és kíváncsiak arra, milyen tapasztalatokat szerzek a termékeik használata során. Szeretek mindenre kiterjedő leírást adni a használatról, a tapasztalataimról, és őszintén megfogalmazni minden hátulütőt és előnyt egyaránt. Természetesen akkor a legkönnyebb a dolgom, ha az adott termék elnyeri a tetszésemet, és ilyen esetben be is építem a mindennapi rutinomba, és az elfogyása esetén beszerzem magamnak. Szerencsére a mai teszt tárgy is ilyen, így bizonyos, hogy még hosszú időn át találkozhattok majd vele mind kedvencek között említve, mind az elfogyott termékekről szóló videóimban.

Mielőtt kitérnék a részletekre, hogy miért is vált akkora kedvenccé, lássuk a tényeket és a képeket. Két másik termékkel együtt érkezett: az egyik a hozzá járó sminkszivacs, amelyről majd külön teszttel érkezem, a másik pedig a cég egyik legnépszerűbb terméke, a Lip Love ajakbalzsam.


A csomagolása nagyon kifinomult, és a matt papíron látható fényes minták bennem mindig a minőség érzetét keltik. Nem titkolják az összetevőket, hiszen jól látható helyen feltüntették az összes alkotóelemet.


A minta a doboz oldalain is folytatódik, és egyéb fontos részletek is állnak rajtuk, pl. hogy a termék 35-ös fényvédőfaktort biztosít.


Az összetevőket jobban látható módon is ideillesztem, hogy az erre külön figyelmet fordító olvasók is könnyedén beazonosíthassák az adatokat.


A kifinomult minta a belső műanyag csomagoláson is folytatódik, szintén matt alapon fényes vonalakkal. Elöl:


Hátul:


Már a külső csomagoláson is látszott az egyik sarokban, de belül, a kupakon is feltüntették, hogy a Medium árnyalatot kaptam tesztelésre. Először megijedtem ettől a ténytől, mert azt hittem, esetleg túl sötét lesz majd nekem, de szerencsére éppen megfelelő volt úgy, hogy a szemem alá, az orromra és az államra a szokásos korrektoromból vittem fel. Ezáltal a korrektoros részek kiemelésre kerültek, a Beauty Boosterrel fedett részek pedig életteliek maradtak. Sajnos hamarosan már túl sötét lesz, hiszen erőteljesen fakulok, így még a kevéske nyári színem is kezd eltűnni, ezért világosabb árnyalat beszerzését tervezem.


Olyannyira bevált ugyanis, hogy a téli bőrápolási rutinomban is szeretném benntartani, és nem véletlenül írok bőrápolást sminkelés helyett. Ez a krém ugyanis telis-tele van csodás összetevőkkel, amelyeknek köszönhetően a bőröm örömmel szippantja magába, és hálás a gondoskodásért, mivel valóban ragyogó és kisimult lesz tőle. A hatását leginkább CC kréméhez tudnám hasonlítani, hiszen amellett, hogy egységesíti az arcbőrt, táplálja is, így külön primer vagy arckrém használata nélkül is használható.

Egyetlen kivetnivalót találok csak benne, és ez igazából nem is a termékkel, csupán a csomagolással kapcsolatos. A csőrrel nem lenne gond, viszont maga a tubus eléggé merev műanyagból készült, ezért elég nehéz megtalálni a megfelelő mértékű nyomást, amellyel a kellő mennyiségű termék nyerhető ki. Persze némi gyakorlással ez a probléma elhárul, és a 4-5. használatkor már ezzel sincsen gond.


Az illata egyébként a Lavera és Annemarie Börlind kozmetikumaihoz hasonló, natúr és citrusos jellegű egyszerre, így már a felkenése is élmény. Számomra az ujjakkal történő felvitel bizonyult a legjobbnak, mert ily módon a kezem melege is segít abban, hogy a krém a bőrbe olvadjon, és a fedés elérése mellett a hatóanyagok bőrbe juttatását is segíti.

A kedvenc dolgom benne pedig az a ragyogás, amelyet a bőrömnek kölcsönöz. Sok alapozó és CC krém annak ellenére szárazzá teszi a bőrömet – a sminket pedig feltűnővé –, hogy száraz bőrre ajánlják őket, ezért különböző trükkökhöz kell folyamodnom, aláhidratálást és highlightert alkalmazva, hogy a bőröm ne tűnjön szomjasnak és mattnak. Ez a termék ezzel szemben egy lépésben ragyogó bőrt eredményez, és mivel a fedése sem maszkszerű, éppen olyan a hatása rajtam, amilyenre mindig is törekszem. A bőröm továbbra is bőrnek hat, és nem lesz túlságosan és természetellenesen egyenletes a használatával.

Az alábbi képeken azokat a sminkeket mutatom meg, amelyekben ezt a terméket alkalmaztam, és amelyekről fénykép is készült, hiszen a mindennapok során nem minden esetben dokumentálom képpel is a sminkeket.



Az alábbi két smink tulajdonképpen ugyanaz, de mivel eltelt néhány óra a két felvétel között, némi referenciát biztosítanak arról, hogyan viselkedik rajtam ez a krém a viselése során, utánpúderezés nélkül:



Talán épp az utolsó képen látható a legjobban a homlokom környékén, hogy miről is beszélek: egyenletes színű, mégsem természetellenes bőr, amelynek megmarad a természetes ragyogása. Ez pedig bizonyos kor felett, fényét vesztett, fakó bőr esetében igencsak fontos tényező lehet, engem pedig meggyőzött a használata esetén a tükörben látható különbség.

Ide kattintva tudjátok beszerezni, Színező ápolókrém elnevezéssel, az ára pedig 8000 Ft. Ezért az árért az ápoló hatású krém mellé a kiváló minőségű szivacsot is megkapjátok, így duplán jó befektetés lehet a beszerzése.

Ti ismeritek a márka termékeit? Esetleg van kedvencetek tőlük?

2 megjegyzés:

  1. Mindig elámulok, hogy mennyire jól áll Neked ez a vörös árnyalat.
    A termék pedig nagyon érdekesnek tűnik, igaz még sosem hallottam a márkáról, de most felkeltette a figyelmemet. Fel is jegyeztem magamnak. :)

    Köszi a tesztet! A sminkek pedig meseszépek, de ezt már megszoktam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy így látod, bár én is ugyanígy látom Veled kapcsolatban a szőke hajszínt. Nagyon jó döntés volt a részedről, mert ezzel talán még szebb vagy :-)

      Örülök, hogy hasznosnak találtad a tesztet, és hogy felhívtam a figyelmedet a márkára. Nekem nagyon szimpatikusak a termékeik, na meg a krémek csomagolása! Álomszép :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.