2012. augusztus 26., vasárnap

Elfogyott termékeim 2.

Az első ilyen bejegyzés óta is szorgalmasan fogyasztom a meglévő termékeimet, és mostanra összegyűlt jó pár darab. Gondoltam, 4-5 darabot összevárok, aztán még ennél is több lett belőle. Lássuk:


Avon Skin So Soft Dusions Dual Softening Body Oil:
Sajnos nem voltam vele elégedett, mert bár csábító a két összerázandó fázis és jó az illata, hatása szinte semmi, viszont kifejezetten vigyázni kell vele, mert a letüdőzése után jó pár percig köhög az ember. Sajnos a bőrömön semmit nem segített, pedig kifejezetten a téli hidegben kiszáradt lábszáramra vettem eredetileg. Nyáron ráadásul még jobban izzad tőle a bőr, így tényleg csak télre ajánlom, ha valakinek nem száraz a bőre, de tetszik neki az illat. Nem venném újra.

Oriflame Skindividual Day Fluid SPF 15:
Nem rossz krém, az illata olyan tipikus krémillat, hidratál, könnyen beszívódik, ugyanakkor elég fényes lesz utána a bőr. A fényvédő miatt szuper, és télen púderrel párosítva sokszor csak ezt használtam sminkalapnak, ha nem volt kedvem alapozóhoz, hiszen tapadóssá teszi a bőrt, amin így jól megmarad a púder, és kellő fedést biztosít. Pumpás kiszerelésű, két nyomás pont elég volt belőle. Nem venném újra, mert azóta már van sokkal jobb alternatívám.

Adidas for Women Sensitive dezodor:
Nagyon szeretem, tartós mind a hatása, mind az illata, viszont vigyázni kell vele, mert púderes, ezért sötét ruhákon nyomot hagyhat. A módszerem az, hogy reggel egyből felkenem, majd ruha nélkül intézem a macskaetetést, és mire végzek, pont eléggé beszívódik ahhoz, hogy ne okozzon gondot. Emellett a golyó mellett hajlamos több kijönni a kelleténél, ezzel vigyázni kell, nehogy a kupak menetében gyűljön fel. Újravenném, de egyelőre van másik márkájú helyette.

Balea mini kamillás kézkrém:
Nagyon szeretem, mert nem foglal sok helyet a neszesszeremben, a hatása is jó, jól beszívódik, puha lesz tőle a bőr, nincs rá panasz. A végén szétvágtam a tubust, hogy az összes terméket kinyerhessem belőle. Újravenném, de legutóbb nem találtam a DM-ben.

Avon Naturals ginzenges-bambuszos sampon festett hajra:
Nagyon szerettem, mert teljesítette, amit egy sampontól elvárok: jó volt az illata, jól tisztított, ugyanakkor nem is szárította a hajam, így ha nem volt időm hajpakolást vagy balzsamot feltenni, akkor sem volt gond, ki tudtam fésülni, és egész jól is állt. Újravenném, de már nincs, van viszont helyette kamillás-aloe verás normál és töredezett hajra, amelyiknek a balzsamáról már írtam itt, és nagyon szeretem, így ez a következő esélyes nálam.

Palmolive Aroma Therapy Morning Tonic tusfürdő:
Az illata nagyon tetszik, friss, üde, viszont nagyon szárítja a bőrt, ezért vártam meg vele a nyarat, amikor kevésbé hajlamos a bőröm a kiszáradásra. Nem venném újra, mert bár az illata nyerő, a hatása nem.

Oriflame Nature olívás-bambuszos sampon:
Ez az a termék, amelyikre abszolút nem a válaszom, ugyanis bár a hatása szuper volt és szép volt tőle a hajam, az illata kibírhatatlan fűillat. Felmosáshoz használtam el, így kevesebb ideig kellett éreznem, de nagyon nem szerettem. Nem venném újra.

Oriflame Feminelle intim lemosó:
Pár éve odafigyelek, hogy az érzékeny területeken kifejezetten erre a célra szolgáló terméket használjak, és mivel megszűnt a DM-ben a kedvenc aloe verásom, azóta is keresem az utódját. Ez volt az egyik próbálkozás, és bár nem volt rossz, az illata túl tolakodó volt nekem, az állaga pedig túl híg. Nem venném újra.

Végül pedig egy kép a dm honlapjáról, mivel sajátot nem tudok mutatni:

Alverde tengeri algás arclemosó:
Nagyon szeretem ezt a terméket, és bár csak most fogyott el, a tubusától Schrödinger jóvoltából már jóval régebben meg kellett válnom. Történt ugyanis, hogy leverte egy reggeli tornagyakorlat során, és eltört a kupakja, így egy üres tégelybe mentettem át a terméket. Az illata szuper friss, az állaga nagoyn fura zselés, könnyen kicsusszan az ember ujjai között, a bőrömet pedig extratisztának éreztem a használata után. Újravenném, de már vár egy másik márkájú helyette.

5 megjegyzés:

  1. A Skin So Soft olajos testápoló sprayben én is nagyot csalódtam, nekem sem használt semmit sem...
    Ezek szerint e Te cicád is tud "alkotni"... :-)
    Az enyém a múltkor egy ékszertartó tálkát tört össze légyvadászat közben

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hajjajj... Jó pár kaspó bánta már, de volt már pohár, kancsó eltörése, meg fél pár fülbevaló eltüntetése örökre :-)

      Törlés
  2. Én azokat a szokásos/régebbi Palmolive tusfürdőket szeretem nagyon, azokra soha nem volt panaszom. Viszont itthon most Fa tusikat vettünk, azok valami szörnyűségesek!
    Az Alverde ternékeit én is preferálom, pont ebből a családból használom az arcradírt. Én is csak pozitívat tudok róla mondani.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.