2012. augusztus 9., csütörtök

Napi smink – Coastal Scents Ultra Shimmer paletta, arany-kék-lila smink

Megint a(z egyik) kedvenc palettámat választottam, és három színt alkalmaztam belőle: egy világos aranyszínt, egy türkizkéket, lásd alább:

1/7, 4/5 és 7/5

Az eredmény: olyan szemsmink, amire nagyon sokan felfigyeltek. A színek összesatírozása miatt több színnek tűnik, mint valójában, és igazi nyári smink lett.

Természetes fényben

Természetes fényben

Vakuval

Vakuval

Nektek hogy tetszik? Szoktatok hétköznapra ilyen színes sminket feltenni?

15 megjegyzés:

  1. Szuper a smink! *.* Imádom a színes sminkeket.
    Nem sértésnek szánom de legközelebb szerintem használj szemcseppet, mert eléggé lerombolja az összképet a kivörösödött, eres szem, plusz a szemöldöködet is rendbe tehetted volna előtte. ;)

    De egyébként nagyon tetszik a smink, szívesen láttam volna egy egész arcos sminket hogy milyen pirosítót meg szájfényt/rúzst tettél volna fel hozzá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a kis ereimnek külön sztorija van. Évekig utáltam őket, viszont a kontaktlencse miatt ugye nem igazán szabad szemcseppet használni. Aztán jött a tavalyi szemészeti vizsgálat, ahol a doktornő megdicsérte őket, hogy milyen jó, hogy vannak, ugyanis azért erősödtek meg, mert a kontaktlencse alatt nem tud ugyanúgy lélegezni a szem, és ezáltal pótolják a hiányzó oxigént. Azóta megbarátkoztam velük, mert ők ilyen okos erek. A szemöldökömnél meg csak az ilyen kinagyított fotóknál látom, mennyi kis pici szál van, amit ki lehetne szedegetni (na ja, az orrom a tükröt súrolja szedés közben :-D), de hál' Istennek élőben nem ilyen, és elég ritkán áll valaki tőlem két centire. Szóval élőben jobb, és már próbálkoztam jobban kiszedni és formázni, de nem illett az arcomhoz. Az arcomat meg nem véletlenül nem mutattam meg most, igyekszem kímélni Titeket, és csak akkor mutatom meg az egész sminket, ha vállalható, de ez a hét túlórákkal telt, úgyhogy enyhén szólva nyúzott vagyok.

      Amúgy pedig éljen az Ultra Shimmer paletta, imádom! <3

      Törlés
    2. Értem. Ne haragudj nem tudtam hogy ez a dolog mögött. Van kedvenc színed ebből a palettából? :)

      Törlés
    3. Három is van, és ebből kettőt felhasználtam ennél a sminknél: 3/5, 4/5 és 7/5. :-) Neked van ilyen palettád?

      Törlés
  2. nagyon tetszik! és ilyen szép az átmenet! (vagy hogy hívják ezt a sminkesek.. :D)

    VálaszTörlés
  3. Jujjj, ez most nagyon bejön, de azért egész arcos képet hiányolok :P

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Tényleg, most, hogy mondod, jó kis tengerparti smink lenne. :-)

      Törlés
  5. Ez az egyik legjobb smink amit láttam Rajtad élőben. Jó ötlet Craptrash, szerintem is tegyél fel egy "egészarcosat", mert úgy teljesedik ki, hogy mennyire jól nézett ki, meg hogy milyen jól állt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ööö, majd máskor. Ígérem, ha lesz vállalható, úgy teszem ki, úgy is szoktam, de ezek most tragikusak lettek. :-D Mindenesetre örülök, hogy tetszett. :-)

      Törlés
  6. Nagyon jó lett, imádom ezeket a színeket! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi, lányok! Egyébként nem nehéz szépet alkotni ezzel a palettával, szép színekből csak jó dolog sülhet ki, nem igaz? :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.