2012. augusztus 17., péntek

Napi smink – Coastal Scents Ultra Shimmer

Felmerült javaslatként PAncsitól, hogy készítsek hétköznapi sminket az Ultra Shimmer palettával, és mivel egyik nap úgyis egyszerű színekbe öltöztem, meg is oldottam a sminket. Egyébként a módszer a szokásos volt, belső szemzugba világos szín, az egész szemhéjra közepes árnyalat, a külső V-be sötétebb, a szempillavonalra pedig fekete. 

Természetes fényben

Természetes fényben
  
Vakuval

Vakuval

A felhasznált színek:


1/1, 2/6, 10/8, 11/8

Az arcomra alapozó és fényvédős krém keveréke került, kontúrként a Sleek Suede pirosítót használtam, pirosítóként a Sleek Life's a Peach színét, a szempillaspirál Oriflame Wonder Lash Black volt. Szájfény: Avon Moisture Seduction, Glimmering Champagne.


10 megjegyzés:

  1. De szép!
    Ilyen színeket szoktam én is használni hétköznap.
    Annyi különbséggel, hogy kell alulra is nekem a barna szemkontúr :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alkalmakra én is szoktam jobban kontúrozgatni, de amúgy leszoktam róla, mert pl. széltől erősen könnyezem, és kenődik tőle. :-( Sok bajom van, mondjuk a nyár még istenes, de télen sokszor hitték azt rám a megállóban, hogy sírok. :-)

      Törlés
    2. Ezt megértem, az utóbbi napokban az én szemem is könnyezik kicsit, ami roppant idegesítő...
      Nem foghatom a szélre, mert csak kilépek a házból, be az autóba... Bízom benne, hogy csak pollenallergia és hamar elmúlik

      Törlés
    3. Ó, remélem, elmúlik! :-)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik. Az utolsó kép hozza ki igazán a színeket.! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik. Az utolsó kép hozza ki igazán a színeket.! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azért is tettem fel, még ha nem is egész arcos. És egészen jól bírta a napot, csak egy-két nagyobb csillám mászott le az arcomra, amúgy minden a helyén maradt.

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.