2012. november 4., vasárnap

Elfogyott termékeim 4.

Második körben az egyéb tusfürdőimet és fürdőtermékeimet mutatom meg.


Valószínűleg már senki nem lepődik meg az Avonos termékek túlnyomó többségén...

Avon Planet Spa thaiföldi lótuszvirágos fürdőolaj: Wellness-estéimen szeretem bevetni, szeretem az illatát (most már), és nagyon puha lesz a bőröm tőle. Már újra is vásároltam, mert nagyon szeretem. Megül a víz tetején, ami nem meglepő, hiszen olaj, és ahogy belemerülök a vízbe, egyből a bőrömre tapad, így már a fürdés közben is érezhető a puhító hatása.

Avon gömbhabfürdő: Minden karácsonykor kapható szokott lenni, ez a sötétrózsaszín volt, talán málnaillatú, nem szerettem, mert semmi extra, még cska nem is habzott annyira, de elhasználtam, mert nem szeretem, ha elhasználatlanuk dobok ki valamit. Nem vásárolnám újra.

Avon Simply Delicate intim lemosó: Nem szerettem, mert olyan retro tisztaságillata volt, viszont most a termékcsalád másik tagját használom, annak isteni illata van, szeretem. Amúgy 3-4 pumpálás kell belőle egy alkalomra, és 2-3 hónapig elég egy flakon. Viszonylag jó áron le lehet rá csapni az Avonnál, szerintem érdemes rááldozni, hogy külön termékünk legyen erre a célra, ha az ember lánya érzékenyebb fajta.

Balea krémes-olajos tusfürdő: Barackillatú, ami a flakonban még jó is, de fürdés közben már zavaró mű-mellékillata van. Kicsit talán túl folyékony is, a flakon könnyen nyitható, de nem igazán áll meg a fején, hogy amikor már kevés van benne, fejre állítva tarthassuk. Sajnos a hidratáló hatását sem éreztem, úgyhogy nem váltotta be a hozzá főzött reményeket. Nem vásárolom újra.

Avon SleepTherapy tusfürdő: Levendulás illatú, áttetsző, világoskék, átlagos állagú tusfürdő volt. Mivel nem hidratált, ezért csak akkor használtam, ha tudtam, hogy lesz időm a testápolózásra is. Az illata miatt viszont nagyon szerettem esténként használni, ha lehetne még kapni, újravásárolnám, amúgy pedig körülnézek majd a drogériákban, hátha hasonlóra bukkanok.

Nektek megvan/-volt valamelyik termék? Ha igen, bevált?

6 megjegyzés:

  1. Júúj,az a gömbhabfürdőő. :)) *.* Engem mindig az olyan a Nagynénémre emlékeztet ,ő nagyon szereti/szerette az ilyeneket.Már régen nem volt olyanom,És milyen igazad van,mindig karácsony környékén jelenik meg.Nekem ha megmutatnák az illatát tuti egyből a karácsonyi készülődés ugrana be. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Érdekes, nekem is mindig emlékeket idéznek fel az illatok :-)

      Törlés
  2. Szupi ötletet adtál a fürdőolajjal kapcsolatban. Eddig soha nem öntöttem vízbe, csak masszírozásra használtam. Most ki fogom próbálni, alig várom. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg masszírozáshoz nem használtam, de a török fürdőssel kipróbálom majd :-)

      Törlés
  3. Azóta is fürdőolajként használom, és bár a felét már elhasználtam közvetlenül bőrre még korábban, szerintem a maradék ilyen formában végzi, mert tényleg jobb érzés fürdővízben elhasználni. Nem tudom, próbáltad-e a másikkal, de ahogy én használtam, úgy talán túl olajos, nem csoda, hogy ritkán nyúltam érte, így viszont hamarabb elhasználom. Annyira bejött, hogy van egy sima masszázsolajom is, amire nincs ráírva, hogy fürdővízbe is jó lenne, de kipróbáltam, és még jobb volt, teljesen selymes lett a bőröm tőle. Így legalább nagyobb hasznát veszem ezeknek, mert amúgy nem nagyon tudtam értékelni. Gyorsabban is fogynak így, úgyhogy benne lesznek mindketten egy elfogyottas bejegyzésben hamarosan. Majd megírom, hogy tőled tanultam ezt a kreatív felhasználási módot. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, nagyon örülök, hogy bevált így! Én is azt tapasztaltam, hogy selymes lesz így a bőröm, igazi wellnessélmény :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.