2013. április 11., csütörtök

Elfogyott termékeim, 12.

Ismét jövök egy adaggal, és most már szinte hetente kiürül 4-5 flakon. Mondjuk tény, hogy ráálltam a kád szélén álló dolgok számának csökkentésére, és sok flakonban már alig volt termék, de ez akkor is hihetetlen. A mai adag elég vegyes, mind a termékek fajtája szempontjából, mind az elégedettségéből...



Johnson's babasampon: igazából kakukktojás, mert ezt az ecseteim tisztítására használtam, de itt is van azért lényeges szempont: az ecsetek puhák maradtak tőle, az illata ugyanakkor nem volt nagy kedvencem. Másikat vettem helyette, és nem bántam meg.

Korakotta tengeri sós bőrradír: na, ez egy szokatlan termék, ugyanis a flakonban fehér por volt, és azt kellett nedves tenyérre önteni, és nedves bőrön elmasszírozni. Az illata isteni, a bőröm is imádta, így szerintem fogok még ilyet vásárolni.

Helia D tusfürdő cseresznyeillattal: az illata igazi retro cseresznye, nagyon szerettem, az állaga viszont furcsa volt, így ez is habfürdőként végezte. Annak viszont nagyon bevált, isteni érzés volt a cseresznyeillatú fürdőszobába lépni, és elmerülni a habokban. Szerintem lesz még a kádam szélén ilyen.

Avon Planet Spa shea vajas hajpakolás: sokáig ódzkodtam tőle az illata miatt, féltem, hogy túl tolakodó lesz, de nem bántam meg, hogy adtam neki egy esélyt. Isteni illata van, de csakis télre tudom elképzelni, a hajam puha és táplált volt tőle, ezért mindenképpen újravásárolom majd, de most egyelőre a frissebb illatokra vágyom.

NIVEA éjszakai krém: nem szerettem, túl semmilyen az illata, az állaga túl sűrű, és hiába tett jót a bőrömnek, ezen okokból kifolyólag nehezen fogyasztottam el. Ennél valahogy jobb felszívódásra, és luxus jellegűbb illatra vágynék, ezért nem vásárolom újra.

Nektek megvolt/-van valamelyik termék? Ha igen, bevált?

8 megjegyzés:

  1. Imádom azt a helia d tusit, cseresznyés maoam illata van:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg isteni illat :-) Egyik nap vennem kell maoamot...

      Törlés
  2. Nem is tudtam, hogy a Helia D készít tusfürdőt :)Imádom a piros gyümis illatokat, kipróbálnám!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is valamelyik lány blogján láttam róla bejegyzést, és aztán a SPAR-ban találtam, de máshol még nem láttam.

      Törlés
  3. Milyet vettél a baba helyett? (én is ezt használom ecsetmosáshoz, bár nem zavar az illata, azért érdekel :P)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, csak most jutottam el a válaszolgatásig: Szóval Avonosat, szerencsére nagyon jó babaillata van :-)

      Törlés
  4. A cseresznyés tusfürdőre kíváncsi leszek, a héten érkezik szépségbolt rendeléssel. Nagyon jól hangzik egyrészt, másrészt az argánolajos változat már elbűvölt, arról írtam is legutóbb, úgyhogy csak jóra számítok. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam pedig az argánolajos vár kipróbálásra, kíváncsi vagyok, mit nyújt majd :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.