2013. június 15., szombat

Aktuális testápolási kedvenceim – videó

Szeretek a kedvenc termékeimről beszélni, remélem, Ti sem bánjátok, hogy ismét egy ilyen videóval jelentkezem.

Link: http://www.youtube.com/Aktuális testápolási kedvencek


20 megjegyzés:

  1. Végre meg tudtam nézni a videot :).
    Szóval kicsit bővebben kifejteném a véleményem.
    Érdemes videoblogot csinálnod, jó a minőség, jók a beállások (sok vloggernél elég rossz a fényhatás,mondjuk engem nem zavar,de ahogy nálad láttam most nekem is kényelmesebb),és a hangod szuper( ezt kicsit szakmai szemmel nézem), egységes hangszínen, tiszta, érthető hangon beszélsz, a szavaid választékosak, és nem őőőő-zöl amit külön kiemelnék. Imádtam a videot, remélem lesz sok videod :) A sminked szuper, és a ruhád is ( már amennyit lehetett belőle látni:)) köszönöm az élményt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát nagyon köszönöm a szakmai visszajelzést! A fénnyel szerencsém van, a kanapén ezek szerint pont ideális, csodálkoztam is, hogy még a színek is élethűek benne. Amúgy annyit vettem észre, hogy odavagyok a „rendkívül” szóért, kicsit már nevettem magamon. Mindenesetre ha bármi észrevételed van, bármikor szívesen várom, a későbbiekben tervben van kicsit komolyabb, szerkesztett sminkvideó is, de egyelőre maradok a beszélgetőseknél, amíg bele nem jövök :-)

      Törlés
    2. http://azrail5.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html#more

      kaptál tőlem díjat :)

      Törlés
  2. Mennyibe került az AVON parfüm? :) Mindenki dicséri. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akcióban általában 3500 Ft-ba kerül :-)

      Törlés
    2. köszi. :)
      nálunk van AVON bolt (csoda. :D). Ha oda bemegyek, és elmondom, hogy ezt szeretném, akkor ezt megrendelik nekem? vagy keressek egy AVONos nőt? :)

      Törlés
  3. Imádom a videóidat! Olyan értelmesen és összeszedetten beszélsz benne, hogy sokszor azon kezdek el gondolkodni, hagy előre megírtad-e a szöveget... :D
    Nagyon imádom nézni!

    Az én aktuális kedvenceim a Baba aloe vera-s testápoló, a Balea tusfürdő grapefruit illatban, és az AVON gránátalmás testpermet.

    És a Bioderma arclemosót már annyian dicsértétek, hogy azt is ki kell próbálnom! Azt egyébként csak patikában lehet beszerezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát köszönöm, pedig látod, el is rontom, aztán jót mosolygok magamon. :-D

      A gránátalmás testpermet nekem is kedvenc, meg a most talált aranytartalék, régi kiadású Avonos zöldalmás. :-)

      A Biodermát eddig csak patikában láttam, sajnos nem tudom, máshol kapható-e, de ott érdemes érdeklődni, na meg várni az akciókat :-)

      Törlés
    2. Ó, a zöld almás tényleg nagyon jól hangzik, biztosan nagyon fincsi (enni való). :D
      Egyébként eléggé meglepődtem rajta, hogy milyen tartós az illata!

      Jó, rendben, akkor patikában érdeklődöm majd, köszönöm a válaszod!

      Szép napot! :)

      Törlés
    3. Igen, szerencsére jól eltalált almaillat. :-) Remélem, a Bioderma Neked is beválik majd, majd kérek szépen beszámolót :-)

      Törlés
  4. Imádom a videóidat!!! :))))))))))))
    Én most a Pixiboxos Biodermával ismerkedem, már első alkalommal csillagos ötösre vizsgázott nálam! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, szerintem ennél jobb lemosó egyszerűen nem létezik, ami hasonlóan jó, az biztosan csíp, ami meg nem csíp, az a sminket sem szedi le... Annyi gondom van vele, hogy nem csavaros a kicsi teteje, mert így kicsit nehezebb utántölteni a nagyból, bár nem lehetetlen :-)

      Törlés
  5. Szia! Nagyon jók a videóid, remélem lesz még sok! Tényeg jó hallgatni őket és van végre valaki, aki összeszedett, jó minőségű videókat készít magyarul. :) Én pl. szívesen látnék parfüm/smink kollekciós videókat is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm szépen az ötleteket, tetszik mindkettő, bár a sminkgyűjteményt szerintem téma és/vagy márka szerint szétszedem majd, mert pl. Sleekből van egy jó pár darab...

      Törlés
  6. nekem is nagyon tetszenek a videóid, csak így tovább:))

    kaptál tőlem egy díjat, nézz be hozzám:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a díjat is csekkolni fogom :-)

      Törlés
  7. Megint nagyon jó kis videót készítettél! :) Az én kedvenc testápolási termékem a Naturals sárgabarack és shea vajas testápolója, nagyon fincsi illata van.
    A kedvenc két illatom most nyára pedig szintén Avonos, az egyik a Summer White Sunset tipikus nyári illat, igaz ez csak eu de toilet, a másik pedig a Little Gold Dress, ami egy virágos-gyümölcsös illat,fellelhető benne az őszibarack meg a vanília illata és nem az a tolakodó illat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a sárgabarackos termékcsaládot én is szeretném már kipróbálni, főleg, hogy elég jókat olvasok róluk. :-)

      A Summer White Sunset tényleg nagyon jó kis illat, a Little Gold Dress pedig szintén, bár én inkább téli illatnak tudom magamon elképzelni. Majd talán, ha elfogyott a City Rush...

      Törlés
  8. jó így is találkozni veled :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lenne Veletek, olvasókkal is találkozni, hogy lássam, kik rejlenek a nevek mögött :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.