2013. december 28., szombat

Gyertyateszt – csokis no-name gyertyák az OBI-ból

Talán még emlékeztek a novemberi vegyes zsákmányos bejegyzésre, amelyben többek között kis gyertyákat is megmutattam Nektek.

Ők volnának azok

Nos, a napokban, a nagytakarítások után kipróbáltam őket, és szerencsére nagyon pozitív tapasztalatokról számolhatok be.



Viszonylag sokáig égtek a kis méret ellenére is, 6-7 órán keresztül élvezhettük az illatukat. Még T. is határozottan érezte a csokis illatfelhőt, bár az „extrém csokis”-nál erősebbnek bizonyult a kapucsínós-csokis. Mindenesetre mindkettő az erősebb, valóban illatozó gyertyák közé tartozik, így ha találkoztok velük még az OBI-ban, vagy esetleg egyéb áruházakban, bátran csapjatok le rájuk. Az áruk ugyan borsos a mérethez képest, de csodás csokiillatot árasztanak égés közben.

Nektek melyik a kedvenc gyertyaillatotok?

7 megjegyzés:

  1. Hm, érdekes illatuk lehet, bár én az ilyen tömény dolgokat nem szeretem annyira. Nálam főleg a gyümölcsös, virágos illatok a nyerők, de ez is biztos kellemes annak, aki szereti :) A csomagolásuk minden esetre nagyon guszta :P

    VálaszTörlés
  2. Cuki a csomagolás,és még sokáig illatozik is..tudom mit kap legközelebb a gyertyafan barátosném. :)

    VálaszTörlés
  3. De jó, nagyon szeretem a gyertyákat, csak sajnos a párom nem igazán, igy nem égethetek bármikor :P
    Amúgy nagyon cukik a gyertyák, biztosan lecsapnék rájuk, ha látnék valahol :)

    VálaszTörlés
  4. a cappuccinos-ra kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  5. Engem a csomagolással megvettek kilóra :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.