2013. december 18., szerda

Last minute ajtódísz – DIY

Többen is kértétek még jó néhány hónapja, hogy szeretnétek „csináld magad”, azaz DIY bejegyzéseket látni a blogon. Bár az időhiány miatt ez kissé nehézkes, igyekezni fogok, hogy bevezessem a dolgot, és első körben egy rendkívül egyszerű, mégis mutatós, az utolsó pillanatban észbe kapók számára is hasznos ajtódíszt szeretnék megmutatni.


Nos, az egyik novemberi zsákmányos bejegyzésben mutattam a fehér-piros fa karácsonyfadíszeket, amiknek eleve is ez volt a sorsuk, aztán kb. egy hete végre meg is alkottam az alábbi egyszerű kis díszt:


Eredetileg a kötözőikből masnit akartam volna kötni, de túl rövidnek bizonyultak, így csak simán megcsomóztam őket, majd a díszeket sima suliragasztóval a tavaly akciósan vett, fiókban kallódó szalagra ragasztottam. A dísz maga gyurmaragasztóval csücsül az ajtón, így könnyű lesz majd leszedni az ünnepek elteltével. Egyébként keresztanyám és édesanyám is ugyanilyet kapott, és nagy sikert aratott a bátyámék körében is.

Ti milyen díszítéssel várjátok az ünnepeket az idén?

12 megjegyzés:

  1. Milyen egyszerű de nagyszerű!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és ráadásul nagyon egyedi is a sok túlcsicsázott ajtódísz mellett, amiket mostanában látok :-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi, igazából nagyon egyszerű, és épp ezért garantált a sikerélmény :-)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Igen, kis modern színfolt a lépcsőházban :-) Mondjuk az Anyuék alatt lakó szomszédé a csúcs, az valami hihetetlen giccshegy :-)

      Törlés
  4. Ez nekem nagyon nagyon tetszik ^^ Na jövőre csinálok valami ilyesmit, mert már rég kint van a koszorúnk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a rendesebb emberek már rég kitették az ajtódíszt, csak hát nálam ugye minden tolódik :-)

      Törlés
  5. Mennyire jó már! :) Szuper ötletes! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.