2014. március 17., hétfő

Adrielle – egy tökéletes tavaszi táska az Avonból


A múltkori zsákmányos bejegyzésnél megjegyzésben azt kérte tőlem Mallory, hogy írjak kicsit részletesebben erről a táskáról. Szerencsére még mindig van belőle készleten, így remélem, hasznos lesz számára a bejegyzés.

Amint azt írtam is, a mostani katalógus 115. oldalán található, és 4999 Ft-ba kerül. Ezért pedig egy nagyon csinos, masszív táskát kapunk, amely bírja, ha megpakolják, és rendkívül jól is mutat a fenti képen látható varrásnak köszönhetően, ugyanis a masni alatti részen úgy van varrva, hogy buggyos hatást keltsen.

A pántja kissé rövid, de kis felsővel és nagyon vékony kabáttal akár vállra is vehető, így tavasszal és nyáron vélem tökéletesnek a viselését, bár szerintem a nagyon vékony karúak akár több réteg fölé is fel tudják venni. Hosszú pánt ebben az esetben nincs a táskához, csak a két kis füllel működőképes.

Az egyedüli negatívum a cipzárja, amelynek a műbőr téglalappal lezárt vége nincs bevarrva, hanem lifegősre van hagyva, ám ahhoz túl hosszú, hogy a táska külsejéhez kihúzva segítse a cipzár működtetését, így kénytelen voltam a táska belsejébe gyűrve hagyni, így viszont mindenképpen kétkezes a behúzási folyamat.

Összességében a kinézet, a strapabíró kialakítás és a csodás kis részletek, mint pl. az elején lévő masni és a pöttyös bélés, valamint az osztott belső miatt továbbra is jó vásárnak tartom.

Nektek milyen a tavaszi táskátok?

18 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik! ha megtehetném, én sem hagynám ki, de most egy kicsit szeretném visszafogni magam. :) az ára viszont nagyon baráti, és már a képekről is szép, masszív darabnak láttam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez egy jól megalkotott darab :-) Biztosan nem lesz mostanában valami alkalom, amire megkaphatnád ajándékként? :-)

      Törlés
  2. De szép! Rég nem tetszett semmilyen kiegészitő ennyire az Avontól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem most egyre jobban ráfekszenek majd erre a vonalra, és jól is teszik :-)

      Törlés
  3. Nálam csak a vállon átvethető, vagy a válltáska-hátizsák kombó táskák jöhetnek szóba. Amúgy nekem egy nude színű táskám van a CCC-ben vettem. Nagyon szép lyuggatott minta van az elején. Belül kivehető tatyó rész ami cipzáras, amúgy nyitott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kivehető rész nagyon praktikusnak hangzik, na meg a lyuggatott minta is. A CCC-ben még csak egyszer jártam, de akkor 3 táskát néztem ki 5 percen belül, szóval az egy veszélyes hely :-D

      Törlés
  4. Erősen gondolkodom rajta. Az tart vissza kicsit, hogy én is inkább a vállon hordható táskákat szeretem, de talán valahol el kell kezdeni mással is próbálkozni :-)
    Most még egy fekete táskával járok, de szeretnék egy piros válltáskát is tavaszra, remélem sikerül találni valami szépet! Emellett egy nude táskát is szeretnék

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, én a piros táskát már évek óta keresem, de nem lelek rá a tökéletesre. A nude vonal pedig nekem is nagyon tetszik, de hacsak nem találok valami kihagyhatatlant, be fogom érni a tavaly vásárolt Avonos vajszínűmmel helyette. :-)

      Törlés
    2. Egyelőre sajnos én sem találok megfelelő piros táskát... :-(
      Én már régen vettem az Avontól táskát, de az biztos, hogy ez itt nagyon birizgálja a fantáziámat :-D

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a táska! Őszintén szólva nincs sok táskám, így nincs külön kedvenc tavaszi táskám. A mindenkori kedvenc, mióta megvettem egy fekete Reserved darab. Kézben vivő, de van hosszú pántja is, így variálható, de általában kézben viszem. Ez az első ilyenem, eleinte meg sem akartam venni, mert úgy gondoltam, hogy idegesíteni fog, de nagyon megszerettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy jó fekete táska jól kombinálható alapdarab lehet, és legalább nincs gondod az átpakolgatással. Amúgy jó dolog a kézben vivős is, de nem árt rajta az a hosszabbik pánt, pl. ha vásárolgat az ember, és jól jön mindkét keze a nézegetéshez :-)

      Törlés
  6. Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál a táskáról bővebben. Sikerült meggyőznöd és már le is adtam a rendelésemet, hála Neked. Ja, és a körömlakk is érkezik, mert csodaszép színe van. :) :) Köszönöm mégegyszer :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, örülök, hogy még nem futottam ki az időből :-) Remélem, Te is annyira szeretni fogod, mint én, majd számolj be, hogy hogyan tetszik :-)

      Törlés
  7. Nekem most egy kék tatyim van bevetve tavaszi táskaként, szerencsére kényelmes a vállpántja ahhoz, hogy ne csak kézben hordós legyen - utóbbi típust valahogy nem nekem találták ki.
    Én is azt mustrálom egyébként táskavásárlásnál, hogy milyen vastagságú felső/kabát az, amíg még vállra vethető :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kék tatyi is jól hangzik, esetleg nem akarod megmutatni outfit-bejegyzésben? :-D

      Törlés
  8. Ahogyan látom, még a cica is irigyli Tőled ezt a tatyót! Nagyon lesi, hogy ugyan már, micsoda táska...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, igazi kis csajszi ez a cica, minden érdekli, ami csajos :-D

      Törlés
  9. Abszolult nem az én stílusom, de nagyon kis cuki. :) Az első kép a kedvencem. :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.