2014. március 2., vasárnap

Napi köröm – zöld-arany csalamádé China Glaze-módra


Akik követnek Instagramon, azok már láthatták ezt a manikűrt, amely majdnem egy egész hétig volt a körmeimen, mely során végig szeret-nem szeret kapcsolatvolt közöttünk. Az egyik főszereplő a blogtalis zsákmányaim között megtekinthető perverz Trendsetter, a másik pedig a csodás Bat My Eyes, amelyet Eszti blogján pillantottam meg, majd menthetetlenül szerelembe estem, és meg is rendeltem még decemberben.

Bat My Eyes vakuval

Mivel a Trendsetter a kislibák vonalán, a földön fellelhető maradékokhoz hasonló szín mellett némi aranyfényt is mutat, gondoltam, jó párosítás lenne ezzel a csodás, enyhén rücskös  fekete-arany lakkal. Nos, bizonyos fényviszonyok mellett valóban így láttam, de volt, amikor nagyon furcsa volt még magamnak is, a környezetemben pedig volt, aki egyenesen kiakadt erre a zöldes színre. 

Természetes fény

Vaku

A karácsonyfadíszek mellett jól látszik a se nem arany, se nem zöld jelleg:

Természetes fény

Vaku

Igazán pedig csak a csalamádéhoz illett, amellyel meg is örökítettem:

Természetes fény

Vaku

Alább pedig némi napfényben látható a Trendsetter aranyfénye:


A konklúzió nálam az, hogy a furazöld lakknak még keresem a párját, a csodaszép fekete-arany pedig sok-sok kombóban lesz még látható nálam, mert elsöprő sikert aratott. Bizony, a blogtali táján kezdődött aranyláz nálam még mindig tart...

Ti hogy álltok az ilyen fura színekkel?

24 megjegyzés:

  1. Na ez a zöld tényleg elég furi :/ Most kivételesen nem tetszik. A Bat my eyes viszont elképesztően gyönyörű :D egy arany lakkal párosítva lehet nyerő párost alkotnának :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak lehet, hanem biztos. Ismerhetsz már, ha aranyos lakkról van szó, nem nyugszom, amíg meg nem alkotom a tökéletes manit vele :-)

      Törlés
  2. nekem tetszik a zöld is. lehet még beteg vagyok azért :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik kolléganőm is kifejezetten odavolt érte :-)

      Törlés
  3. A CG lakk nagyon tetszik :) A másik zöld sajnos nem igazán, alapban nem szeretem a hasonló szineket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zöld is CG :-D Én nem fogok nyugodni, amíg meg nem alkotok vele is egy tökéletes manit :-)

      Törlés
  4. Perverz zöld lakk :DDD Jópárszor nézegettem Naillandéknél China Glaze illetve Golden Rose márkáknál, de mindig otthagyom, képtelen vagyok elhozni. Viszont a Bat My Eyes-al meghoztad a kedvem jövő hétre egy kis sötét manihoz :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Nekem valahogy most egyik sem nyerte el a tetszésemet :( A zöld leginkább arra emlékeztet, mint ami kering a levegőben, a másik pedig valamiért szintén nem gyere be, talán a hasonlóan zöldes tónus miatt. Bár ki tudja, talán ha másik lakkal párosítva látom, akkor más lesz a véleményem is. Viszont maga a lakkozás nagyon szép, bár ezt tőled megszokhattuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosan lesz még mindkét lakk más-más kombóban és díszítési móddal, úgyhogy tessék lesni a blogot :-) A szép lakkozás pedig sajnos nem mindig sikerül, de itt tényleg elég jó lett a körömágynál az ív :-)

      Törlés
  6. AZ összhatás nekem tetszik, de magában ez a zöldes seszín nem nagyon. Nem semmi, hogy még áll a fád. :D Azt hittem párom anyukájánál "rosszabb" nincs, aki talán 2 vagy 3 hete bontotta le a fát. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, mivel műfenyő, nem hullik, és mivel alig van időm bármire is a sok munka miatt (ami tulajdonképpen jó dolog, mert így nem halok éhen), ez a prioritási listám végefelé szerepel csak :-)

      Törlés
  7. Nekem ez a zöldes lakk nem tetszik, ööö fura na :D de a fekete-arany tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is kifejtettem, hogy bizony fura szín, de voltak helyzetek, amikor megfelelő fényviszonyok között jól mutatott. Fogtok még vele találkozni :-)

      Törlés
  8. Szerintem ez a szín csúnya :/ Olyan, mint azok a régi bordás anyagú kanapék. Bár nem tudom, ez érthető-e. No mindegy libafos zöld :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem véletlenül írtam én is ezt róla: „Mivel a Trendsetter a kislibák vonalán, a földön fellelhető maradékokhoz hasonló szín mellett némi aranyfényt is mutat”

      Amúgy pedig volt, akinek nagyon tetszett, ez egy ilyen megosztó lakk :-)

      Törlés
  9. Fosszuk le róla a libás mellékzöngéit, és tekintsük csak magát az árnyalatot, a sárgás meleg zöld színt. Ennek a komplementere egy padlizsán lila, amiben egy enyhe vörös dominál, és nem a kék felhang. Mondjuk a cowgirl up... vagy let's groove 733 és még van vagy 2-3 bőven. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippeket, majd igyekszem figyelembe venni, ha legközelebb felkenem :-)

      Törlés
  10. Nekem tetszik a Tendsetter, én biztosan tettem volna rá valami nyomdázott mintát, vagy matricát.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon vegyes érzelmeim vannak a zöld lakkal, még nem sikerült eldöntenem, hogy tetszik vagy sem. :D

    VálaszTörlés
  12. Amúgy nagyon jól mutatnak együtt, de a zöld teljes körmön nagyon durva lehet. :) Amúgy alapjáraton nem rossz a színe annak se csak fura.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.