2014. március 17., hétfő

Zöld smink – Sleek és Avon

A múltkoriban bemutatott zsákmányok között szerepelt egy márványos Avon pirosító, emellett pedig még adós voltam a Garden of Eden palettával készült zöld sminkkel, így gondoltam, két legyet ütök egy csapásra, és együtt mutatom meg őket.

Természetes fény:



Vaku:



Természetes fény alacsonyabb ISO-val (avagy így nézek majd ki nyaralás után):



A pirosító a színminták alapján gyaníthatónál jóval szerényebb, és egyrészt rendkívül természetes pírt ad az arcnak, másrészt viszont bizonyos fényviszonyok között meg is csillan kissé, így a highlighter szerepét is betölti.

A szemsmink esetében a paletta jobb alsó három színét használtam fel: az Evergreen került a szemhéj belső egyharmadára, a Fauna a középső részére, és a Tree of Life volt a mélyítőszín a külső V-ben és a szempillatövekben. A smink még este is ugyanolyan szép volt, így mostanra elmondhatom, hogy teljes a szerelmem a paletta iránt.





Mindkét terméket nagyon tudom ajánlani, mert estig tartó színt adnak, és bár elég sok Sleek pirosítókedvencem van, ezennel ez az Avon termék is bekerült a napi használatban lévők közé.

Nektek melyik a kedvenc pirosítótok? Hordotok mostanában zöld szemsminket?

25 megjegyzés:

  1. Gyönyörű, tavaszias smink. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És utólag jutott eszembe, hogy akár Szt. Patrik-napinak is beillett volna :-)

      Törlés
  2. Hű de élénk, nem is számítottan rá, hogy ezekből a színekből ilyet is ki lehet hozni! :))) Szuperül mutatnak a zöld sáladdal, imádom hogy mindig odafigyelsz a kiegészítőkre is :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a Sleek az Sleek, nagyon jól építhetőek a színeik :-) A kiegészítők pedig nálam kötelezőek, főleg, hogy amúgy egy sportos felső volt rajtam :-D

      Törlés
  3. Nagyon szép vagy!!! A smink gyönyörű, a pirosító nagyon szép, természetes...(Őszintén szólva ha nem írod, akkor azt hiszem, hogy nincs is ott, csak ilyen üde az arcod alapból...:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát köszönöm! A pirosító pedig tényleg nagyon kis természetes, őszintén szólva sokkal erőteljesebb hatásra vártam a teszt alapján, de örülök, hogy végül ilyen arcon :-)

      Törlés
  4. Jajj de szép :]
    Ma én is pont egy zöld sminket dobtam össze

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És te a Szt. Partik-nap kapcsán, vagy Neked is véletlen egybeesés? Sajnos még nem láttam, mert el vagyok maradva a blogolvasással, és még csak hétfő reggelig tudtam behozni a lemaradást :-)

      Törlés
  5. De gyönyörű lett ez a smink, nagyon jól áll neked a zöld :) Valahogy a palettában kicsit haloványnak, sápadtnak hatnak a zöldek, de rajtad mégis élénkek :) És a pirosító is tetszik, természetes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mondjuk a megfelelő alap sem mindegy, de bizony ilyen színek is előcsalogathatók ebből a palettából :-)

      Törlés
  6. Nagyon jó ez a smink, gyönyörűen kiemeli a szemed színét! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :-) Egyébként hol kék, hol zöld, hol pedig szürke a szemem, de épp emiatt nagyjából bármilyen sminket viselhetek :-)

      Törlés
  7. Nagyon szép lett a smink, nekem kedvencem a zöld, az olyan jó kis dögös :) Pirosítót nem szoktam használni, de lehet teszek egy próbát ezzel az avon-nal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem tökéletes kezdésnek egy ilyen természetes hatású pirosító, mert elrontani sem nagyon lehet, arra viszont jó, hogy meglásd, milyen frissé teszi az arcot. Csak aztán nehogy rászokj a pirosítókra Te is, mert ez is szenvedéllyé tud ám alakulni, úgyhogy csak saját felelősségedre próbálkozz :-D

      Törlés
  8. Szép lett a smink! Ami különösen tetszik ezeken a képeken, az a szemöldököd formája!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a szemöldököm igazából a szokásos, csak jóval hangsúlyosabb, mint általában, de majd igyekszem hasonlóra megalkotni máskor is :-)

      Törlés
  9. Nagyon szép lett :) Pont én is zöld sminket készítettem :D

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép lett! :) Többször kellene ilyen zöldeket használnod szerintem. :) Sokkal üdébb lesz tőle az arcod, mint mondjuk a bronzos-arany árnyalatoktól, amik szerintem öregítik az ember lányát. :P
    A hajad is nagyon tetszik így, szerintem ez a frizura áll a legjobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekszem majd üdébbeket is hordani, de én úúúúgy szeretem az arany árnyalatokat is. Majd valahogy feldobom azokat is, hátha sikerül üdeséget varázsolni beléjük, jó? :-)

      Törlés
  11. Nagyon szép lett, és a sálad is nagyon tetszik. :3

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű ez a smink! Remekül passzol a hajad és a sálad színéhez! ^^

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.