2014. október 3., péntek

Hétköznapi barnásszürke smink Paese termékekkel

A minap bemutatott zsákmány darabjainak tesztelésén nagy elánnal dolgozom, de a tesztek során már a tapasztalataimról is szeretnék beszámolni, így úgy döntöttem, addig a velük készült sminkeket mutatom meg nektek. A ma bemutatott vasárnap készült, és egész napos próbának vetettem alá, amelyben volt kertben tartott családi esemény, bevásárlás és egy kis takarítás is, így azért többféle helyzetet is ki kellett állnia a termékeknek.

A sminkben mindent a szokásos módon vittem fel: a szemhéj belső részére és a szemöldökcsontra került a legvilágosabb szín, a szemhéj közepére a középső, és a külső V-ben és a szempillatőnél használtam a legsötétebbet. Egyébként a szemsmink egésze a 105-ös Luxus trióval készült. A szemöldökömre ceruzát és port egyaránt használtam, az orcákra a világosabb, 35-ös árnyalatszámú Paese pirosító került, a felső részükre egy kicsi a csodaszépen csillogó, ám a képeken sajnos alig-alig látszó highlighterből tettem, a kontúrozáshoz pedig régi barátomat, a Sleek Contour Kitet hívtam segítségül.




A sminket végül a pirosítónak is beillő monóval zártam le, ugyanis a mélyítővonalban ezzel satíroztam el a szemsmink szélét, és ez nagyon szépen összehangolta a pirosító színét és a szemsmink hidegebb árnyalatait.




A számon a folyékony ajakrúzst használtam, amely rendkívül természetes hatású pirossá tette az ajkaimat, és azonnal a szívembe is zártam emiatt.



A fentiek mellett az argánolajos púdert használtam még, amely mattít ugyan, de nem olyan maszkszerűen, mint a régebbi Paese púderem, bár az még nem argánolajos fajta – erről az összehasonlításról azonban szeretnék még bővebben is beszámolni a terméktesztek keretében.



Ti használtok valamilyen Paese terméket? 

19 megjegyzés:

  1. Szép lett a smink, és jól megy a rúzshoz ez a pirosító. Sajnos még nem volt Paese termékem, de szívesen kipróbálnám 1-2 terméküket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirosítókat nagyon tudom ajánlani, szépek és tartósak, a többiről pedig még gyűjtöm a tapasztalataimat :-)

      Törlés
  2. Szép smink és a fülbevalód is tetszik!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a fülbevaló Avon, és hozzá való karkötőm is van :-)

      Törlés
  3. Nagyon jól áll neked ez a smink :) Nagyon tetszik, kiemeli a szép színű szemed :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ez a smink :) A folyékony rúzs pedig különösen tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzs nekem is nagyon bejön, nagy az esélye, hogy ezt fogom viselni a jövő heti esküvőn :-)

      Törlés
  5. Gyönyörű ez a smink, olyan finom és szolid, nagyon tetszik :) Na és a fülbevalód, jaj, nekem kell egy olyan :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a fülbevaló nehéz ügy, mert Avon márkájú, náluk pedig limitáltak az ilyen termékek :-(

      Törlés
  6. Nagyon jól áll neked ez a smink. : Még nincs Pease termékem, pedig több, mint egy éve szemezek velük, de valahogy még sosem került haza semmi. Úgyis kipróbálok egy pirosítót minimum tőlük, azok nagyon csábítanak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirosítókat nagyon tudom ajánlani, könnyű velük bánni és mutatósak :-)

      Törlés
  7. Szép smink lett, de az én szemem a fülbevalón akadt meg, nagyon tetszik! :)
    Még nincs Pease termékem, pedig a micellás vizükre nagyon pályáztam ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az a fülbevaló nagyon szépséges :-) A micellás víz nekem megvan, de mivel időközben kaptam barátnőmtől Biodermát, még vár a kipróbálásra, pedig már én is nagyon kíváncsi vagyok :-)

      Törlés
  8. Hú, gyönyörű bőröd van, nagyon jól áll ez a smink. Mindenképp kipróbálnám a púdereket a jövőben... Köszönöm,hogy jártál az oldalamon, ha van kedved írj máskor is!!! Én is mindenképp visszajövök ilyen gyönyörű sminkekért....Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy :-) A púderekről már alakul a véleményem, szorgalmasan tesztelem őket, és hamarosan beszámolok a tapasztalataimról. Hozzád pedig biztosan benézek még, és bombázlak majd a megjegyzéseimmel :-)

      Törlés
  9. Nagyon szép lett! :) Tudod már milyen sminket fogsz viselni az esküvőn? Remélem azt is megmutatod majd! :)

    VálaszTörlés
  10. Ó, de kis visszafogottan csillogós smink! :D
    Paese márkából egy micellás víz boldog tulajdonosa vagyok, tudod egy nagyon kedves barátnőm lepett meg vele nem is olyan rég... :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép, természetes hatású lett a smink, igazán jól áll neked. :) A Paese pirosítókat én is nagyon szeretem, ezen kívül a szemhéjpúdereiket próbáltam, azok is jól pigmentáltak.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.