2015. május 15., péntek

Lush It's Raining Men – új kedvenc a Lush kínálatából

Bizony, ennek a tusfürdőnek már most bebetonozott helye van a májusi kedvenceim között, annyira megszerettem az utóbbi két hétben, amióta használom. Nem vagyok nagy szappanrajongó, így nem értettem a Honey, I Washed the Kids nevű Lush-termék körüli felhajtást, és az illata sem fogott meg, a tusfürdőváltozat viszont kíváncsivá tett, és tettem vele egy próbát. Nem bántam meg.



A csomagolása a Lush-tól megszokott, átlátszó flakon, rajta a szintén standard fekete címkével. Ez esetben éppen angolul szerepel rajta a szöveg, de megfigyelésem szerint eléggé random, hogy melyik flakon magyar, és melyik angol feliratú. Már a címke elején nyilvánvalóvá válik, hogy hajra is használható termékről van szó, ami a Lush-tusik közül sok esetében így van. Emellett az illatleírás virágos jegyeket és mézet sejtet, és azt is megtudhatjuk róla, hogy vegán.



A hátulján, részben az angol szövegre ráragasztva szerepel az angol szöveg egy részének fordítása, felette pedig az alábbi jópofa kedvcsináló leírást olvashatjuk:



A honlapon gyakorlatilag ugyanezek az információk lelhetők fel, lásd:

Isten éltesse az Anyatermészetet!

Köszönjük a rengeteg mézet és egzotikus virágot, amit mind belezsúfolhattunk ebbe a palackba.

Amikor a páratartalom emelkedik és a barométer esőre áll, a legjobb, ha önként beállsz a zuhany alá és saját akaratodból bőrig ázol. Persze akkor igazán élvezetes a dolog, ha magaddal viszed ezt a tusfürdőt is.

Ha szereted a Honey I Washed the Kids szappanunkat, akkor ez a tusfürdő neked készült, mert ebben is ugyanazt az ellenállhatatlan illatot fogod érezni.

Lehetsz szőke, barna, öreg, fiatal, sovány, kövér, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára – teljesen mindegy, ez a tusfürdő biztosan nagy élményt nyújt majd neked. Szinte szétdurran az egzotikus virágoktól, a méztől és az édes vadnarancstól, gazdag illata pedig mézes karamellára emlékeztet.

Nos, a méz és a virágok nálam nem annyira jönnek elő, de sok függ az adott személy bőrtípusától, valamint szaglásától is. Mindenesetre nálam malátás-édes, de egyáltalán nem tolakodó vagy émelyítő az illata, ezáltal olyan édes illattá válik, amelyet még tavasszal is nagy örömmel használok. Ráadásul szerintem kevésbé mézes-édes, mint a szappan, de az is lehet, hogy ez csak a bőrömmel való kölcsönhatás miatt van így. Emellett valószínűleg a sok méznek és egyéb tápláló anyagnak köszönhetően nem szárítja a bőrömet, így a testápolózás is kihagyható utána, és a bőrön még 4-5 órán át érezhető marad az illata.

Mivel még bőven van a téli, limitált So White tusfürdőmből, amelyet a hajamra használok, ezt a terméket nem teszteltem samponként, de az eddigi tapasztalataim alapján szinte minden Lush tusolótermék kiválóan működik hajon is, így ha elfogyott a So White, és lesz még az It's Raining Men flakonjában valamennyi, lehetséges, hogy így is tesztelni fogom.

A termék három méretben kapható, amelyek közül az itt bemutatott, 250 g-os változat 4190 Ft-ba kerül (ide kattintva juthattok el a Lush oldalára). Nem olcsó mulatság, de ahogyan sok drágább tusfürdő esetében, itt is kisebb mennyiségre van szükség, mint pl. egy Balea esetében, így önkényeztetésként, vagy esetleg valamilyen ajándékba kérve érdemes lehet elmerülni az általa nyújtott élményben.

Ti próbáltátok már ezt a tusfürdőt, esetleg a szappanváltozatát?

3 megjegyzés:

  1. Úristen, a Honey I washed the kids a legkedvencebb kedvenc illatom a Lush-tól, tuti, hogy beruházok egy ilyen tusfürdőre! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, mindig Te jutsz eszembe erről a tusfürdőről, mert jól emlékszem, mennyire lelkesedtél a szappanért :-) Most van egy kis mintám a szappanból is, így tesztelni fogom majd kéz- és arcmosásra (máshoz túl kicsike lenne), és akkor be tudok majd számolni arról, hogy van-e némi illatkülönbség a két termék között :-)

      Törlés
  2. Basszus. Ez nekem is kell *-*

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.