2015. május 1., péntek

Lush King of Skin – a kényelmesebb testápolózásért

Bevallom, hogy annak ellenére, hogy sok remek testápoló van a birtokomban, sokszor nem fűlik a fogam a tusolás utáni kenekedéshez. Épp ezért kapóra jött a Lush kínálatában kapható sokféle termék, amelyek vizes bőrön alkalmazva végzik el a dolgukat, így a megtörölközés után már eleve hidratált és tápláló anyagokkal kényeztetett bőrrel libbenhetek ki a fürdőszobából.

Ezen termékek egyike a King of Skin, amely gyorsan az egyik kedvenc termékemmé vált, és már fel is került a következő havi Lush-kívánságlistámra, bár a címkét újraolvasva lehet, hogy nem is rendeltetésszerűen használtam...

Eszerint ugyanis a nedves combra és fenékre kell felvinni, de jelentem, az én felkarom és lábszáram is rendkívüli módon örült az általa biztosított hidratálásnak. A honlapon egyébként az alábbi leírás olvasható róla, úgyhogy azért mégsem nyúltam vele annyira félre:

Dörzsöld át nedves bőröd a tömbbel, hogy a tápláló, bőrkondicionáló összetevők kioldódjanak, majd öblítsd le magad vízzel.


Maga a termék a nevéhez méltón egy koronára emlékeztet, és a kézbe kerülve azonnal elkezdenek belőle kioldódni a tápláló anyagok. Az illatát egyébként nem tudnám meghatározni, csak azt, hogy eléggé natúr jellegű, mégis nagyon kellemes, és a semlegessége miatt bármilyen parfümöt nyugodtan használhatunk utána, mert nem fognak összeütközésbe kerülni a különböző illatjegyek.



Zuhanyozás után a még nedves bőrömön végigfuttatom a tömböt, majd ha már végeztem a kívánt részekkel, még egy kicsit be is masszírozom kézzel, és ezt követően öblítem csak le a felesleget vízzel. A törölközést nem húzó, hanem lapogató mozdulatokkal végzem, hogy minden szuper tápláló anyag maradéktalanul a bőrömön maradjon, és ne a textilen végezze, és így pihe-puha bőrt eredményez, amelyhez jó hozzáérni. A kádat egyébként érdemes forró vízzel azonnal leöblíteni, és így nem maradnak nyomai, és bevonatot sem képez rajta.

A termék alja

Az egyetlen gondom vele az, hogy egész testre alkalmazva hipp-hopp elfogyna, így csak a lábszáraimon és a karjaimon, vagyis a leginkább hidratálásra szoruló testrészeken szoktam használni, és így szerencsére elég hosszan szolgál ez a tömb. Persze tudok róla, hogy létezik a Nivea és sok egyéb márka választékában is már hasonló, zuhanyzás közbeni testápoló, de köztük egyelőre nem akadtam olyanra, amelynek tetszett volna az illata, így nagyon örülök, hogy a natúr termékek között végre ráakadtam egy megfelelőre.

A honlapon ide kattintva tudjátok megrendelni, 2590 Ft-os áron.

Ti próbáltatok már ilyesmi terméket? 

9 megjegyzés:

  1. Még soha ilyesmit nem próbáltam, de most kíváncsi lettem... Ajjajj... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ha kipróbálod, akkor kíváncsian várom róla a Te véleményedet is :-)

      Törlés
  2. Én már legalább kétszer megvettem, de egyszer sem sikerült elhasználnom. Valahogy nekem nedves bőrön sem oldódik könnyen, inkább csak megcsúszik rajta, de nem nagyon akar a bőrömre kerülni. Valahogy az illata sem tetszik annyira. A maradékot fürdőzéshez tervezem elhasználni, habfürdő vagy fürdőgolyó mellé egy kis extra hidratálóként beledobok egy kisebb darabot, gazdaságosabb, mint a "Bath Melt"-ek (itthon luxus fürdőkészítménynek hívják őket). Egyébként nem kéne ilyen redősnek lennie az aljának.
    Ha Body Butter akkor inkább Aqua Mirabilis. A kedvenc Schnuggle-ömet kivonták a forgalomból, várom, hogy végre feltűnjön a Kitchenben.:)
    De a masszírozó testápolójuk közül a Rose Jam illatú Pearl nagyon bevált.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy Neked nem vált be, engem teljes mértékben meggyőzött, bár észrevettem, hogy ha forróbb vízzel fürdöm, akkor könnyebb eloszlatni utána rajta a tömböt, míg hideg zuhany után elég munkásan sikerül csak. Az Aqua Mirabilis egyébként szerepel a kívánságlistámon, de most a Pearlt is felírtam mellé, köszönöm a tippet! :-)

      Az alja engem nem zavar, mert csak azért redős, mert a sűrű massza nem került vízszintbe a megszilárdulás előtt, ami akár a készítő üzemek közötti különbség is lehet, ahogyan pl. a Green Bubbleroon és a Chistmas Penguin szerintem igencsak vicces alakja itthon, holott külföldön nem így néznek ki.

      Törlés
    2. Nem is azért írtam, mert zavaró lenne, csak mivel lefényképezted, gondoltam megjegyzem, hogy nem így szokott kinézni az alja.:) Igen kell neki a meleg, hogy feloldódjon. Szerintem nekem azért sem működött soha 100%-osan, mert használat előtt hagytam állni egy-két hónapig, így talán már nem volt olyan friss.
      Jaj, a Christmas Penguinek, nekem kettő volt, mindkettő ajándékcsomagból, elég érdekesen néztek ki, az már biztos.:)

      Törlés
    3. Köszönöm, hogy megosztottad, mert jó tudni, hogy máshogy szokott kinézni. A pingvinek pedig mind extra cukik, de az enyém, amely a róla szóló bejegyzésben is látható volt, kifejezetten egy elhízott madárnak tűnt :-D

      Törlés
  3. Én a BOMB hasonló termékeit szoktam használni, és azok is klasszak, bár ahogy hallottam most fogják kivonni Magyarországról,mert nem fogyott eléggé :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ezt nagyon sajnálom, viszont már értem, miért volt akciós a Müllerben a Herceg nevű, merthogy 1990 Ft helyett 1190 Ft-ért tudtam rá tegnap lecsapni :-)

      Törlés
  4. De legalább itt az utánpótlás a LUSH-tól :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.