2015. május 3., vasárnap

Lush You Snap the Whip – egy igazán hatékony bőrradír

A ma délután teljes mértékben az Anyák napjáról fog szólni nálam, a délelőttömet viszont még blogolással és sütéssel töltöm. Feltöltés alatt áll egy videó is, amelyben a mai termékről is szó esik, így gondoltam, előtte írásban is megosztom a vele kapcsolatos tapasztalataimat.

A neve alapján, amely You Snap the Whip, na meg a színe miatt akár az ötven árnyalatról szóló regényhez is kapcsolódhatna ez a kis tömb, de semmiféle kegyetlen játékot nem űz velünk, hanem csupa jó tapasztalatról tudok csak beszámolni vele kapcsolatban. Egyedül a színe az, ami alapján bőrszerkókra és korbácsra lehet asszociálni, mert egyébiránt egy nagyon hatékony, ugyanakkor tápláló testradírról van szó.


A használata előtt személy szerint egy nagyon gyengéden tisztító, sima tusfürdőt javasolnék, mert a tisztítás oroszlánrészét úgyis elintézi majd ez az elsőre szénnek tűnő tömböcske:


Bevallom, hogy a színe alapján valami holt-tengeri ásványos termékekre jellemző illatra számítottam volna tőle, de ezzel szemben csodás erdei gyümölcsös illattal tölti meg a fürdőszobát, és ez az illat esti fürdés esetén még másnap reggel is tisztán érezhető a bőrön, és nem csak közelről szagolva. Az illata mellett a hatása is csodás: rengeteg apró szemcse gondoskodik az alapos, frissítő bőrradírozásról, a tápláló anyagok pedig helyből hidratálják is a bőrt, így nincs szükség utólagos testápolózásra, csak egy egyszerű, tapogató mozdulatokkal történő megtörölközésre. Ráadásul azok számára is megfelelő választás lehet, akik ódzkodnak az olajos érzettől, hiszen a tegnapelőtt bemutatott King of Skinnel ellentétben ennél a terméknél nem kell ilyesmire számítani.

Használat közben iszapszerűen szürkévé válik a termék:


Egész testes alkalmazás után pedig a fele már el is tűnt:


A gyors fogyása miatt érdemes csak a hatékony radírozásra szoruló területeken alkalmazni, amely persze személyenként változó, de nálam a lábszárak, a comb környéke és a felkarok szokták élvezni az ezzel a tömbbel történő kényeztetést.

Számomra nagyon fura egyébként, hogy mind ez, mind a King of Skin a „body butter” meghatározás alatt fut, hiszen teljesen más jellegű a kettő: míg a You Snap the Whip radíroz és gyengéden hidratál, addig a King of Skin nem radíroz, viszont rendkívül erőteljes, tápláló olajokkal végzett hidratálást biztosít. A termékcsalád összes tagját ide kattintva tekinthetitek meg, a mai bejegyzés sztárját pedig ide kattintva tudjátok megvásárolni 2690 Ft-os áron.

Nektek melyik a kedvenc tápláló bőrradírozó terméketek?

4 megjegyzés:

  1. Ez a Body Butter nekem is nagyon bevált, és olyan finom illata van.:) Nálam nem fogy ilyen gyorsan, egyszer-kétszer végighúzom az érintett területeken, utána a tömböt félreteszem, és kézzel jól átradírozom, masszírozom magam.
    Egyébként épp a King of Skin a kivétel, ez, az Aqua Mirabilis és a Buffy is ilyen radírozós hidratálós. Az Aqua Mirabilisnek nagyon finom mogyorós illata van, az krémesebb, olajosabb, a Buffy pedig kicsit levendulás, az előzőhöz képest több radírozó szemcsével. Szerintem ezekkel nem lehet mellényúlni.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök a sok hasznos infót tartalmazó megjegyzésednek, és most megerősítettél abban, hogy az Aqua Mirabilis legyen a következő kipróbált termékem ebből a fajtából. A fogyasztás csökkentésére vonatkozó tanácsodat is megfogadom, és így remélhetőleg hosszabban szolgál majd a következő darab. Viszont ahogy újraolvastam a megjegyzésedet, már a Buffy is felkerült a következő kosárlistámra, hiszen elég nagy a különbség köztük ahhoz, hogy mindkettő beszerzése indokolt legyen... :-)

      Törlés
  2. Ez most nagyon felcsigázott! Hmm! :-) Szeretem a Lush bejegyzéseidet, a pénztárcám már kevésbé! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek, mert várható még sok ilyen, ugyanis elvetemült Lush-rajongó lettem :-D Persze emiatt az én pénztárcám is bánatos...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.