2015. június 5., péntek

Újratöltve: OPI Get Your Number

Néhány hónapja, egy szakdolgozathoz kapcsolódó kutatás válaszadása során ötlött fel bennem a gondolat, hogy egy-egy régebbi bejegyzésem tárgyát szeretném ismét szerepeltetni a blogon. Ennek oka a körömlakkok esetében konkrétan a természetes körmeim „visszakapása” hiszen Eleni módszerének hála mára a saját körmeim erősek, és meghajlás esetén nem beszakadnak vagy betörnek, hanem rugalmasságuknak köszönhetően épek maradnak. A módszerről ide kattintva olvashattok bővebben, és nem tudom elégszer emlegetni a dolgot, valamint megköszönni Eleninek, hogy elárulta a titkát.

Természetesen a tudatában vagyok annak, hogy léteznek sokkal szebb körmű lányok is nálam, de úgy érzem, hogy az én több irányban is hajolva növő körmeimből mostanra tudom kihozni a legtöbbet, és mostanra váltak az igazi barátaimmá. Ezért aztán úgy érzem, a régi kedvencek megérdemlik, hogy a természetes körmeimen is szerepelhessenek, no meg nem is árt, ha így is tesztelem a tartósságukat. Első alanyom az OPI Get Your Number nevű homoklakkja lett, amely még a homoklakkok hajnalán született, így ez volt az első ilyen hatású lakkom, és a Picture Polish Mintyhez hasonlóan az instant nyár érzését nyújtja nekem. Ha felkenem, egyrészt azonnal valami vízpartra vágyom, másrészt nem győzök gyönyörködni a napfényben általa nyújtott látványban. A farmernadrágok és -szoknyák folyamatosan jelen vannak a ruhatáramban, és hozzájuk is ideális választás, na meg a kék körömlakkok nagy rajongója is vagyok. Ja, és még holorészecskék is vannak benne, ami elég ritka a homoklakkok között. Na de nem csűröm-csavarom tovább a szót, mert bizonyára mostanra egyértelművé vált, hogy nagy kedvencem ez a lakk, úgyhogy lássuk a képeket, aztán pedig a száraz adatokat.

Kétféle ISO-beállítású természetes fény és vaku: 




Kétféle ISO-beállítású napfényes fotók:







Direkt eltolt fókuszú benti képek a minden fényviszonyban látható csillogás megjelenítésére:





A lakk egyébként öt napig volt a körmeimen, és ez alatt nem tapasztaltam jelentős kopást, inkább csak egyre simábbnak érződött a lakk, bár eleve sem volt annyira érdes, mint pl. sok Lovely homoklakk. Emellett a körmöm sarkain kopott meg egy picikét, de ez csak vizslató szemrevételezés esetén volt látható, és ugyanannyira mutatós maradt tőle a lakkozás. A lemosása is viszonylag könnyű volt, amin meg is lepődtem, de nem ragaszkodik annyira, mint sok másik homoklakk. Egyetlen negatívuma az, hogy három réteg szükséges belőle, és hogy nem szárad annyira gyorsan, mint sok márkatársa, de a színe, a csillogása és a tartóssága nálam bőven ellensúlyozza ezt.

A körömlakk továbbra is kapható, azonban nem tudok pontos árról beszámolni, mert a forgalmazó weboldalán a nagykereskedelmi ár szerepel, és a kiskereskedelmi árat nem tüntetik fel, de az alábbi weboldalon találtam rá:
http://www.opihungary.hu/aruhaz/mariah-carey-kollekcio/768-get-your-number-nlm-46.html

Örülök, hogy a gyűjteményemben tudhatom ezt a darabot, és kiemelt helyen áll nálam még a többi OPI-kedvenc között is ez a régi barát. Nektek megvan ez a lakk, esetleg van hasonló kék homoklakk a gyűjteményetekben?

10 megjegyzés:

  1. Nővérkém ne viccelj <3
    Hű, és hű. Most kedvet kaptam a homoklakkhoz O.O

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon szép a körmöd! A lakk is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett már akkor is a lakk és most is. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól áll, szépek a körmeid. Főleg az utolsó csillogós kép tetszik!
    Nekem is idén télen kellett életem során először megküzdenem azért, hogy szép körmeim legyenek és hallgattam én is pont ezekre a tanácsokra, Eveline és olaj :D A vitamint még szedem, de ha elfogy, nem veszem újra. Az Eveline-t is hanyagolom, ha elfogy, de az olajozást megtartom és Moyra zöld trutyiját is, minden lakkozáshoz. Sosem gondoltam, hogy ennyire kell a hidratálás, öregszem, biztos :D

    VálaszTörlés
  5. Még mindig nagyon szép lakk:))

    VálaszTörlés
  6. Szépséges ez a lakk és nagyon jól áll! Nagyon szépek lettek a körmeid, jó rájuk nézni! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép képek. Gyönyörű lakk! Hasznos bejegyzés, sok mindent meg tudtam róla. Imádom a homoklakkokat. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.