2015. szeptember 22., kedd

ILNP Shoreline – ha még egy kis nyárra vágysz

Vannak lakkok, amelyeket a lemosása után a legszívesebben ismét felkenne az ember. Vannak, de nem sokan. Ahhoz telitalálatnak kell lennie a körmökön, olyannak, hogy az ember lánya ránézve azt érezze, az adott lakkot neki találták ki. Körömlakkfüggők esetében pedig valóban ritka az ilyesmi, viszont a mai szépség számomra pontosan ilyen. Az ILNP Shoreline tökéletes lakk, minden fényviszonyban tetszik magamon, jól fed, tartós, és szó szerint nincsenek rossz tulajdonságai.

Két réteg elegendő belőle, fedőlakkal egy hétig bírja kézi felmosás és mosogatás mellett is, sőt, még egy túl lelkesen játszó kiscica nem gyenge harapdálásait is kopás és lepattogzás nélkül átvészeli. Ráadásul minden fényviszonyban csodaszép, és bár a képeken sok esetben ezüstkéknek tűnik, valójában jelentős mennyiségű zöldes árnyalatot is magában rejt – olyan tehát, mint a tenger, amely ezer kis csillámban szórja vissza a rávetülő napsugarakat.

A képek kétféle ISO-beállítású szűrt fényben, vakuval, valamint kétféle ISO-beállítású napfényben készültek.












Hiába, részemről teljes a szerelem. Instagramon ráadásul videót is megtekinthettek róla, hiszen rajongásom tárgyát ily módon is megörökítettem. Egyébként a Nailland webshopjában érhető el, és bár jelenleg épp készlethiányos, van rá remény, hogy a közeljövőben várható ILNP-készletfeltöltésnek köszönhetően ismét elérhető lesz.

Nektek megvan ez a lakk? Van tökéletesnek érzett körömlakk a gyűjteményetekben?

6 megjegyzés:

  1. Annyira szépségesen szikrázik *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahányszor csak visszanézem a képeket, kedvem lenne újra felkenni, a nyári jellege ellenére is :-)

      Törlés
  2. Nagyon holos, szép árnyalat. Mire elfogy egy lakk, addigra megunom, de az új lakkjaimmal mindig úgy vagyok, hogy sokszor felkenem őket eleinte :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nana, még a Bridgetet is meguntad a végére? ;-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.