2016. február 29., hétfő

F.U.N. Lacquer Frost (H) – az egyszemélyes galaxis

A szombati videóban említettem, hogy bemutatom majd az F.U.N. Lacquer csodalakkját, a Frost (H) nevű multikróm szépséget. A (H) a holografikus hatást jelöli, ugyanis van egy (H) nélküli változata is, amely nálam szóba sem jöhetett. Alapvetően rosszul vagyok a duo- és multikróm lakkoktól, méghozzá szó szerint, mert bizony fizikai tünetekkel jár a dolog, mintha szédülnék. A (H) változat esetében azonban meggyőztek a képek, na meg a csodás, óriási holocsillámok, és még ha sokkal erőteljesebben látszik is a multikróm hatás, mint a promóképeken, beleszerettem. méghozzá teljesen. Lőttem is róla kismillió képet, hogy láthatóvá váljon a sokszínű hatás, és úgy érzem, ez sikerült is.

Szerintem először gyönyörködjünk is egy kicsit, aztán írom a „specifikációkat”. Először mutatom a kétféle ISO-beállítású szórt fényben, valamint vakuval készült képeket:




Nos, a lakk egy csoda. Az ecset semmi extra, mégis tökéletes körömágyvonal-követést biztosít, amihez persze a lakk állaga is hozzájárul. Nem híg, így nem folyik meg, és nem áztatja el a bőrt, ami nálam ugyebár leküzdhetetlen probléma, bármilyen trükköt is alkalmazok. (Megjegyzés: a körömlakklemosóba mártott narancsfa pálcikás módszert több alanyon is alkalmaztam, és valóban működött, de az én bőröm nem engedi a ráfolyt lakkot, hiába küzdök vele órákon át, tehát kivételes eset vagyok, most már biztos.)


Önmagában félmattra szárad, és kicsit érdes is a nagyméretű csillámok miatt, az én képeimen viszont fényesre száradó fedőlakkal láthatjátok. Alap- és fedőlakkal lazán bírja az egyhetes tesztidőt, és nem kopik és nem pattan meg. A lemosása kis türelmet igényel, mert a csillámok ragaszkodóak, de ezt megbocsátom neki, mert valóban csoda, amit művel a körmökön.

A továbbiakban napfényben próbálkoztam, szórt és közvetlen formában egyaránt, hogy Ti is meglássátok az összes arcát, a lilástól a kéken át egészen a zöldes árnyalatokig:








Igaz, hogy digitális gépem van, de úgy érzem, most sikerült jól visszaadnom a lakk sok-sok arcát: először is sötétebb, mint azt a promóképek alapján vártam, másodszor pedig sokkal erőteljesebb benne a multikróm hatás, bár az is igaz, hogy az én körmeim több irányban is ívesek, ami elősegíti ezen hatás előcsalogatását. Őszintén szólva ha ilyennek látom a képeken, valószínűleg nem nevezek be rá, de örülök, hogy végül az enyém lett, mert élőben teljesen elvarázsolt, és ebből kifolyólag nagyon várom a tavaszi kollekció Bachelor's-Button nevű kékségét is, amely tavaszi-nyári színű rokona a Frost (H)-nak.

A lakkot a Nailland webáruházában tudjátok beszerezni, ide kattintva.

Nektek hogy tetszik? Lecsaptatok valamelyik téli kiadású F.U.N. Lacquer lakkra?

6 megjegyzés:

  1. Jajjj! :)
    Van élet nélküle? :)
    Imádom ezt a lakkot a fotóidon, alig tudok tőle elszakadni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nincs, és mindenkinek csakis ajánlani tudom megvételre :-) Örülök, hogy tetszenek a képek, mert kivételesen én is elégedett voltam velük :-)

      Törlés
  2. AAAAAnníira szép ez a lakk, én is odavagyok érte. Csak a lemosása ne lenne, mert azt gyűűűűlölöm. :) Énb is lőttem róla vagy ezer fotót, de nem lehet visszaadni, hogy élőben mennyire szép is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az a trükköm, hogy sorozatnézés közben mosom le, és úgy nem tűnik fel, hogy mennyire sokáig tart :-D Élőben pedig valóban sokkal szebb, de ez a legtöbb egyedi lakkal így van, ennél pedig nekem az volt a problémám, hogy mások képein világosabb volt, és sokkal kevésbé látszott a multikróm hatás. Persze mindenki a tükörreflexért meg a makróért rajong, de szerintem az is fontos, hogy milyen valójában a szín, és hogyan áll egy konkrét kézen :-)

      Törlés
  3. Ahh nagyon szép, nagyon tetszenek még indig a körmeid :3 Ha elküldök neked egy manikürt email-ben amit megvalósítanék ha nem lenne műkörmöm akkor azt megtudod valósítani? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik Neked :-) Küldd el a manikűrt, és megnézem, hogy meg tudom-e valósítani, mert bár nem vagyok egy nagy körömguru, szívesen megpróbálom :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.