2013. június 9., vasárnap

Sigma Allure szemfesték – összehasonlítás és smink(ek)

Mivel a FB-on adott szavazatokból az derült ki, hogy inkább ez a szín érdekel Titeket, mint a tegnapi videóban látható smink, ma jövök a Sigmával, holnap pedig a Mariposa-sminkkel.

Először is megnéztem, milyen színek lehetnek azonosak vele, de csak a Coastal Scents Ultra Shimmer palettában bukkantam két hasonló színre:



A színminták alapozóra készültek, ecsettel, balról az első a Sigma, utána jön a bal oldali szín, majd a jobb oldali.

Természetes fény

Vaku

Napfény

A színben sejtett duokróm hatást tesztelendő, először önmagában vittem fel a színt, a Maybelline Colour Tattoo On and On Bronze árnyalatára:





Így nem annyira tetszett, de még tesztelni fogom semleges színű alapon is. Satírozásra egyébként a Naked 2 Foxy nevű színét használtam, a szemöldök alá pedig a Bootycall került. Sajnos nem sikerült élet képet lőnöm, folyton az orromra koncentrált a fényképezőgép.

Ezután jött a mélyítés a Naked segítségével, a külső V-be a Hustle került, a szemhéj közepe táján a Toasted segített az Allure megszelídítéseben, majd a szempillatövekhez a Creep került. Az alsó szempillasorban az Allure és a Toasted látható. (A jobb szememnél a mélyítővonal belső részén pedig a nem megfelelően eldolgozott Color Tattoo.)

Az arcomon az Avon Solutions Beautiful Hydration nevű színezett hidratálója, az Essence I Love Stage szemhéjalapozója, illetve Rimmel Stay Matte púder volt, Peach Glow árnyalatban, kontúrozásra a Sleek Contour Kit-jét használtam, pirosítónak pedig a Sleek Pixie Pink árnyalatát. A számon színváltós Essence-szájfény és Pixie Pink pirosító volt. A szempillaspirál Avon SuperDrama volt, Black árnyalatban.

Schrödinger a háttérben

Természetes fény

Vaku

Az alábbi képek esetében elnézést kérek a szemzugban megült festékért.

Természetes fény

Vaku

Természetes fény

Természetes fény

A szemfesték egyébként könnyen eldolgozható, jól pigmentált, nagyon apróra őrölt, így nem hullik a szem alá sminkelés közben, így meggyőzött a Sigma szemfestékeinek minőségéről.

Ha tetszik, megvásárolható a Sigma weboldalán. Minden 30 dollár feletti rendelés esetén ajándék jár, valamint a SUM2013 kóddal a rendelés végösszegéből 10% engedményt kapunk.

Ez a szín megtalálható egyébként a Flare palettában is (az ára 39 dollár), illetve monóként is szert tehetünk rá (11 dollárért).

Titeket meggyőzött? Melyik a kedvenc lila szemfestéketek?

19 megjegyzés:

  1. valamiért sötétebbnek gondoltam, de így is nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színe van, én is picit sötétebbnek néztem mikor bemutattad a Sigma ajiaid! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is sötétebbnek hittem :-D

    VálaszTörlés
  4. Emlékeztet az Avonos Purple Haze egyik színére. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az a paletta nincsen meg nekem, pedig szívesen összehasonlítanám :-)

      Törlés
  5. Nagyon szép smink lett! Imádom a lilát. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Igen, nálam is nagy kedvenc a lila, ráadásul télen-nyáron hordható :-)

      Törlés
  6. Nagyon tetszik a smink : )
    Ritkán használok lila színt, de neked nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenkinek jól áll, csak a megfelelő árnyalaton múlik, hiszen van meleg, hideg, szürkés beütésű, barnába hajló... Csak válogatni kell. Mindenesetre köszönöm :-)

      Törlés
  7. Még mindig azt mondom, hogy egyszerűen csodásan mutat rajtad a lila szín. Valami egzotikus, trópusi ihletésű vagy arab stílusú sminket nagyon megnéznék tőled! :P :)

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. Hát ez meg honnan jött? Nagyon jót nevettem rajta :-D

      Törlés
    2. Nem tudom, megláttam és egy az egybe az jutott eszembe, hogy ha az unikornisok hánynának, annak tuti ilyen színe lenne :D

      Törlés
  9. Nagyon szép lett a smink! :) Jól áll ez a szín!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.