2013. június 8., szombat

Sigma ecset és szemfesték

Nemrég én is azon szerencsések között voltam, akiket megkeresett a Sigma, hogy vegyenek részt az Affiliate Programban, és örömmel mondtam igent, hiszen amúgy is régóta figyelem a céget és ámulok a termékeik láttán. Nem tudtam, hogy ezért cserébe majd két terméket is kapok, de természetesen nagyon örültem a ténynek.

Az alábbiak lapultak a csomagomban:




A kézzel írt üzenet szerintem rendkívül kedves gondolat, tetszik. :-)

A két termék az F80-as kabuki és az Allure nevű szemfesték. Nem tudom, mi alapján döntöttek, hogy ki mit kapjon, de én örülök ennek a lila csodának.




Kifejezetten tetszik az ecset fémrészén lévő felirat, valamint a holo hatás, amely mind az ecseten, mind a szemfesték csomagolásán jelen van, az utóbbin csodaszép:



A szemfesték enyhén duokróm beütésű, nagyon kíváncsi vagyok, élesben mit mutat majd:




Közelről, közvetlenül az erkély előtt fényképezve: 




Már tesztelés alatt áll az ecset, egyéb hasonló ecseteimmel összevetve, a szemfestéket pedig szeretném mielőbb tesztelni, mert vannak dupe-tippjeim is rá.

Jelenleg 10%-os engedménnyel lehet vásárolni, ha a SUM2013 kódot használjátok, és minden 30 dollár feletti rendelés esetén ajándék jár.

Nektek hogy tetszenek? Melyiknek a tesztje legyen előbb?

14 megjegyzés:

  1. Csodaszép a szemfesték :) Nemrég még én is az affiliate program részese voltam, múlt héten kaptam egy mailt, hogy "alacsony blog aktivitás", illetve "kevés követő" miatt a továbbiakban nem vehetek rész a programban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, egyáltalán nem az ajándék, vagy akciós kód miatt rossz érzés, hanem egyáltalán, hogy ilyet megtesznek...

      Törlés
  2. Nagyon szép szemhéjpúder és ecset :)
    http://tuttiigiornidelconsiglidiunadonna.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Ezen annyira nevettem: "Nem tudtam, hogy ezért cserébe majd két terméket is kapok, de természetesen nagyon örültem a ténynek."

    :) Nagyon aranyos volt ez a mondat! :) Én a lilát szeretném látni elsőnek :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj de szuper! Igazán megérdemled az együttműködést ;-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.