2013. december 9., hétfő

Blogtalálkozós zsákmányok – Nailland, cserebere és ajándékok

Ígértem a tegnapi bejegyzésben, hogy ma megmutatom, mikre tettem szert a szombati blogtalálkozón. Több lett, mint amit terveztem, de minden darabját imádom, az ajándékok pedig nagyon-nagyon tetszenek.

Először is Elenitől kaptam meg az ajándékomat, egy kedvenckedvenckedvenc makadámdiós tusfürdőt, valamint egy Artdeco BB krémet, ami neki túl sötét, nekem viszont nyáron remélhetőleg jó lesz a színe. Köszi még egyszer, nagyon örülök nekik :-)




Aztán a Nailland-körből távoztam büszkén két lakkal, és akkor még azt gondoltam, mekkora hős vagyok, hogy ennyinél megállok. A furcsa zöldes árnyalat a Trendsetter, amivel már másfél éve szemezek, a csodás arany pedig a Mingle with Kringle, amibe Aggie színmintáinak köszönhetően szerettem bele.




A csereberés körből sok minden hozzám került, először a kozmetikumokat mutatom:


Csodás kókuszos Alverde testradír és verbénás L'Occitaine sampon és balzsam

Sminktermékek és körömlakkok:


Sok-sok szépség, már próbálgatom, és innen is köszönöm őket!

A cserélgetés után Reni lepett meg egy hihetetlen színű tusfürdővel és egy csodás kék körömlakkal. Köszi, Csajszi! :-) Mindkettő annyira széééééép.






Aztán rádöbbentem, hogy vissza kell mennem a gondolkodós lakkjaimért, és Eleninek és Krisztinek köszönhetően még másik kettőre is felfigyeltem. Reni pedig nagyon nem volt hatékony a lebeszélésben, mert még inkább megerősített abban, hogy nem hagyhatom ott őket. :-D

China Glaze Boo-Gie Down és Dandy Lyin' Around




Golden Rose Jolly Jewels 22 és 119 




Emellett még többen is odahoztak egy A-England lakkot, a She Walks in Beauty-t, ami szerintük nagyon illik hozzám, és valóban totális a szerelem... Viszont mivel az ezüstös 122-es GR nagyon hasonlít rá, reménykedem benne, hogy hasonmásra lelek még majd a Golden Rose háza táján (tessék több árnyalatot alkotni!), ha pedig nem jön össze, akkor februárban a névnapomra hazajön velem az A-England.

Nos, ezekre tettem szert, illetve még négy Yves Rocher ajakápoló jött velem haza, de rájuk kicsit mérges vagyok, mert nem kaptam ajándékot, ami pedig járt volna, mert sajnos elfogyott. Azért vicces volt, hogy az eladónak állt feljebb, hogy fel vagyok háborodva, de hát nem muszáj nekünk jóban lennünk, na :-D

Ti miket vásároltatok mostanában? Megvan valamelyik termék ezek közül Nektek?

28 megjegyzés:

  1. Egek, az az A-England lakk, amit linkeltél maga az álom! Mindenképpen tessék beszerezni :P (ez magamnak is szól, ha egyszer sok pénzem lesz és eljutok a Nailland-be :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked még ezt tudom elképzelni mellé:
      http://www.nailland.hu/bridal-veil

      (Bár nálam is esélyes erőteljesen...)

      Törlés
    2. Jajj, ne fájdítsd a szívem :D

      Törlés
    3. bridal nagyon szép.azt vedd meg!

      Törlés
  2. Jó szerzemények. :) A két utolsó Golden Rose lakk a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tudnék kedvencet kiemelni, főleg, hogy 3 CG itt figyel a körmömön, és mindegyik egy kis csoda... Azt hiszem, azért a fehéres Golden Rose is felkerül nemsokára :-)

      Törlés
  3. Oh azok a CG lakkok! *.* Alig várom a teszteket róluk. :P

    Egy Catrice Arts Collection paletta lett ma az enyém. :) Plusz megérkezett a decemberi adag YC-m is. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta láttam a zsákmányaidat, jó dolgokat válogattál össze. Ma én is átvettem a YC-dobozomat, alig várom, hogy mindet végigszagolgassam :-)

      Törlés
  4. A L'Ocitane termékeket nem azért vittem mert nem váltak be, hanem mert Nekem van még pár itthon :) Az Alverde testradír viszont nem vált be, alig használtam párszor, áttértem a saját készítésű testradírra, és annál jobbat még nem próbáltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kíváncsi vagyok a L'Occitaine-ekre, mert még soha nem volt termékem tőlük. Ezúton is köszi őket :-) A testradírral mi volt a gondod? Még nem teszteltem, de hamarosan sorra kerül nálam :-)

      Törlés
  5. Ó hát nagyon-nagyon szívesen, használd őket egészséggel :)))))))))))))))))))) Ja meg a rábeszélt CG lakkot is :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. A lakkok csodásak! Várom róluk a teszteket! : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érkeznek szép sorban, csak nincs szívem lemosni őket túl hamar, mert annnnyira szépek, pl. a mostanit is imádom :-)

      Törlés
  7. :-D A Jolly Jewels lakk :-D na igen hiába próbálunk egymás lelkiismeretei lenni, inkább támogatjuk egymást lakk vételben :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, úgy érzem, nagyon rossz hatással voltunk egymásra, de legalább lett sok szépségünk :-)

      Törlés
  8. Nekem sajnos (vagy szerencsére) messze van a Nailland, de a BOO-Gie downba belefutottam neten, és hát szerelem lett, olyannyira, hogy e-bayről megrendeltem postával együtt kb. 1900 Ft-ért, és meg is érkezett, és ez azt jelenti, hogy megvan életem első China Glaze lakkja. Miután kipróbáltam, fájdalmasan jelentem, nem az utolsó! Egyszerűen imádom!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudlak érteni, tényleg imádnivaló lakkocska :-)

      Törlés
  9. Alig várom a lakkokról a bejegyzéseket :) Ami a lakkvásárlást illeti, tényleg nem fogtuk vissza egymást :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, jól rábeszélgettük egymást a szépségekre, de így van ez jól :-)

      Törlés
  10. Az összes lakk szuper, a tusfürdőnek meg tényleg nagyon szép a színe :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Brutális ez a jeges kék, azt hiszem, holnap végre fel is avatom, mert végre kiürült néhány flakon, és így már odafér a kád szélére :-D

      Törlés
  11. Nagyon szép és jó termékek!

    VálaszTörlés
  12. még visszamentetek a naillandbe? :) én sajnos a héten csak pénteken vagy a hétvégén jutok el, de akkor vásárolni is szeretnék, mert megérdemlem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, vissza, és bizony nem csak én csábultam el ott újra...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.