2014. október 24., péntek

Nyári-őszi elfogyott termékek, 1. rész – a csalódások – videó

Még rekedt vagyok ugyan, de készítettem egy videót, mert már nagyon hiányzott ez is. Sok-sok terméket fogyasztottam el a nyár és az ősz folyamán, és először a csalódást okozókat mutatom meg Nektek.

Link: Októberi elfogyott termékek, 2014 – a csalódások


Nektek okozott mostanában csalódást valamilyen termék? Ha igen, mi volt vele a gond?

16 megjegyzés:

  1. Nem fogod elhinni, de épp most néztem vissza a korábbi videóidat reménykedve hogy valamikor azért még lesz folytatás... Így teljesüljön minden kívánságom!!:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor most azonnal tessék kívánni egy lottó ötöst is :-D

      Törlés
  2. De jó volt új videót látni tőled ^^

    VálaszTörlés
  3. Nekem az Avon Winter Cocoon tusfürdő nagyon bevált, még van egy kicsi belőle, amit kifejezetten a téli hónapokra tartogatok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondom én, szerintem van, akin jó illata van, de az én bőröm valahogy nem a jó oldalát hozta ki :-)

      Törlés
    2. Nekem ilyen volt a Garden of Eden tusfürdő az Avontól. Kézmosóként végezte szegény :)

      Törlés
    3. Na, nekem pedig az vált be :-D Pont ellentétesen működünk ezek szerint :-)

      Törlés
  4. Szia! Tudom, hogy nem ehhez a témához kapcsolódik, de szeretnék segítséget kérni. Meg tudnád mondani, hogy a Yankee Candle gyertya alátétek átmérője mekkora?
    Nem találtam meg az oldalon, de szeretnék rendelni és nem tudom, hogy pl. egy kicsi tálba egy közepes gyertya belefér-e, vagy csak a nagy?
    Szóval a nagy tál közepes és nagy gyertyákhoz való, vagy a kicsi közepes és kis gyertyákhoz? Hű, ez bonyolultra sikerült. :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A kisméretű tányérok sajnos csak a kicsi gyertyákhoz használhatóak, a közepes és a nagy gyertyák átmérője ugyanakkora, így azokhoz már a nagy tányérra lesz szükséged :-)

      Törlés
    2. Köszönöm a gyors választ! :)

      Törlés
  5. Végre, végre, végre videó. :) Persze nem sürgetés, meg semmi, csak imádom őket. <3
    Nekem a nyáron a balzsamok lettek nagy csalódásaim. A Dove balzsamait használtam, de hihetetlenül tökre tette a hajam és a fejbőröm állapotát. Így felhagytam a balzsamokkal, szerencsére a Kollos Lattes hajpakolásával szuperül ki tudom váltani a balzsamokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, nagyon jól esik ám, hogy ennyire örülsz a videóknak :-) A balzsamos csalódásod durva, bár én nem csodálkozom, ugyanis nekem a legjobban a Dove tusfürdők szárítják a bőrömet... A Kallos Latte pedig egy csodatermék, kár, hogy annyira émelyítő az illata, mert különben én is azt használnám :-) Mondjuk nem panaszkodom, a Rossmannban kapható, szintén nagyméretű, magyar gyártmányú mézes és gránátalmás pakolás szerencsére bevált :-)

      Törlés
  6. Olyan jó téged nézni és hallgatni :) Örülök az új vidinek :) Ja és persze az írásaidat is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kedves vagy, köszönöm! A hónap végén érkezik majd a havi kedvences is, aztán pedig a bevált elfogyott termékekről készítek videót. Már nem merem ígérni, csak remélni, hogy mostantól ismét lesz időm ilyesmire :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.