2014. október 25., szombat

Paese szemfestékek – képek, színminták és vélemény

A múltkoriban mutatott kiadós zsákmányból ezúttal a hármas szemfestékeket szeretném kivesézni, színmintákkal és a sminkekre mutató hivatkozásokkal együtt. Remélem, hasznosnak találjátok majd, de elöljáróban elmondhatom: nagyon megszerettem mindhárom triót, és csupán az egyikükkel volt egy kis problémám.

Elsőként a matt szemfestékre térnék ki: valószínűleg Ti is tapasztaltátok már, hogy míg csillogó színekből a legtöbb márka elég jó minőségű színek gyártására képes, a matt színekkel sokszor még a nagynevű márkák is bajban vannak. Szerencsére azonban itt nincs szó ilyesmiről – a színek pigmentáltak, jól satírozhatóak, nem halványodnak el sem a satírozás, sem a hosszan tartó viselés során, selymesek, egyszóval tökéletesek. Még a bőrszínű is látszik valamennyire, ami pedig extra adag pigmentáltságra utal.



Sminkes képeket egyelőre nem tudok mutatni, mert vagy nem volt időm dokumentálni a vele készült sminkeket, vagy nem sikerült a projekt, mert a szemem volt hisztis, de a legutóbbi videómban látható sminkben ez a három szín szerepelt, így megtekinthetitek akció közben. A színminták mindhárom trió esetében a szokásos módon, alapozóra készültek, ecset használatával. Ugye milyen szép karamellaszínű az a középső?


Másodikként az Opal trióra szeretnék kitérni. Sminkben is láthattátok már itt, két változatban, és tervezem még a legsötétebb színnel készült füstös smink elkészítését is, mivel a tapasztalataim alapján mindhárom szín alkalmazásával inkább hétköznapi, szerény vonalon mozog csak ez a trió. Gyönyörűen kiemeli viszont a kék szemem színét, és teljesen a magaménak érzem a színvilágát. A színek csodásan pigmentáltak, a satírozásuk egy álom, és a szokásos szemhéjalapommal egész nap élénkek maradtak. Telitalálat tehát ez is, így fontolgatom, hogy más színösszeállításban is rendelek majd még belőle.



A színmintákon barnásabbnak látszik, mint a szemhéjon, hiszen sminkben mályvásabb jelleget öltenek a színei.


Harmadikként a Luxus triót szeretném megemlíteni, amely kifejezetten csillogó színeket tartalmaz. Sminkben is láthattátok már itt, és szerencsére eléggé bevált ez a hármas festék is. Csupán a legvilágosabb színnel kapcsolatban van egy kis fenntartásom, ugyanis nehezen építhető, kifejezetten csillámos színről van szó, ugyanakkor jó szemhéjalappal egész nap a helyén marad. Ez pedig nagy szó, hiszen még az Urban Decay hasonló színei is a szemem alá potyognak néhány óra után, itt azonban nem volt ilyen problémám. Így aztán megbocsátom neki a gyenge fedést is, mert legalább ragaszkodó. A másik két szín a fenti két trióhoz hasonlóan problémamentes, pigmentált, csodásan satírozható és tartós.



Ebben az esetben mind a szemhéjon, mind a színmintáknál ugyanazt a színt kapjuk. 


A termékeket a Make Up Plaza oldaláról tudjátok beszerezni, és a zsákmányos bejegyzésben pontos hivatkozásokat is találtok hozzájuk.

Ti melyiket választanátok a három közül?

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mindegyik, azt hiszem hozzám a második áll közelebb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt tudnám a leginkább elképzelni Rajtad :-)

      Törlés
  2. Nagyon szépek, főleg a második színei állnak hozzám közel.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem én is a másodikat választanám :) Az valahogy félúton van az első és a harmadik között :) Ettől függetlenül az elsőből azt a karamell színt én is elfogadnám *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a karamellszín tényleg csodás, hasonlít a csokis paletta egyik színére, lehet, hogy ezért is tetszik annyira :-D

      Törlés
  4. Én is a másodikra szavaznék, habár nagyon szép matt hatása van az elsőnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a kettő kombinációját kellene kipróbálnod, biztosan alkotnál velük valami csodásat :-)

      Törlés
  5. Hú a matt paletta teljesen elvarázsolt!:) Tényleg rá kell szánjam magam a rendelésre:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak biztatni tudlak, mert tényleg jók a tapasztalataim. Kár, hogy nincsenek nagyobb palettáik, én akkor lennék igazán nagy veszélyben :-D

      Törlés
  6. Nagyon tetszik a harmadik trió, egyszer még tuti rendelek tőlük. :)
    A matt triót még mindig imádom, speciel ma is ezt dobtam fel, én általában úgy használom, hogy a világos szín megy szinte az egész szemhéjra, a karamell színt satírozom a mélyítővonalba, és a kékkel ferde végű ecsettel húzok tusvonalat. Ma pl vizes ecsettel, és eszméletlen szép kék lett belőle! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, ezt a vizes ecsetes trükköt ki kell próbálnom, köszönöm a tippet! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.