2015. január 2., péntek

Megkésett karácsonyi lakkozás az A-England Saint George főszereplésével

Karácsony előtt sajnos annyira be volt dugulva az orrom, hogy nem tudtam külön manikűrrel készülni, mivel sűrűn kellett orrot fújnom, viszont 26-án már egészen jól voltam, így aznap gyorsan készítettem is egy manikűrt. Esélyes volt a szereplésre a Picture Polish Kryptonite is, végül azonban maga mögé utasította az A-England Saint George, mert ez a mélyről jövő ragyogás, na meg az alapszín valahogy jobban illett a hangulatomhoz.

A Saint George már egy rétegben is csodásan fed, de a biztonság kedvéért felkentem egy másodikat is, alaplakk fölé, és fedőlakkot is kapott. A gyűrűs- és hüvelykujjamra az OPI Ski Teal We Drop nevű lakkjából kentem egy réteget (szintén alaplakkra), mert ez is csodásan fed, és az Avon egyik Metallic Effects lakkjával nyomdáztam rá. A bal kezem gyűrűsujján nem sikerült jól a minta, de nem akartam lemosni, nehogy az egész ujjam kékeszöld legyen, és még tovább rontsam a helyzetet. Mindkét minta a Pet'la Plate Ho-Ho-Ho lemezéről van. Fedőlakként a Klára által ajánlott Astor terméket használtam, és azóta már többször is volt rajtam, mert nagyon elégedett vagyok vele.

A Saint George mélyről jövő ragyogását igyekeztem sok-sok képen megörökíteni, bár valószínűleg már mindenki látta más blogokon, hiszen egy közismert csodáról van szó.


Napfény

Napfény

Napfény

Napfény

Vaku

Vaku

Természetes fény

Maszat a fotózás közben végig dorombolt nekem a kanapéról, így őt is megörökítettem:



Napfény

Napfény

Napfény

Napfény

Vaku

No szóval, sokakhoz hasonlóan én is szerelembe estem ezzel a sárkányölő lakkal, és biztosan fogom még viselni máskor is, nem csak karácsony táján, így a She Walks In Beauty nevű szépséghez hasonlóan valószínűleg egy egész éves kedvencre leltem benne.

Nektek van kedvenc A-England lakkotok?

26 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett :) Nem hasonlít ez a lakk a Colour alike lakkok hasonló sötétzöldjéhez ? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :-) Hasonlít rá a Colour Alike, de még rejtettebb benne a holo hatás, valamint zöldesebb ennél. Az alábbi bejegyzésben tudod megtekinteni az összehasonlító színmintákat:

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/11/a-nagy-holoparbaj-picture-polish.html

      Törlés
  2. Gyönyörű lett a manikűr, nagyon szép ez a Gyuri :D
    Nekem nincs A-England lakkom, mindig sajnáltam az árukat, de előbb-utóbb biztosan beszerzek egy-két kihasználható színt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, ezzel a sárkányölővel nem is igazán lehet rondát alkotni :-D Egyébként érdemes megtapasztalni az élményt, amit pl. a fedésükkel nyújtanak, és mivel a legtöbbjük valóban kivételesen szép, különleges darab, szerintem időnként megengedhető luxus pl. születésnapra vagy névnapra :-)

      Törlés
  3. Én is imádom ezt a lakkot! Néha ezt érzem kár rá bármilyen minta is,mert vétek eltakarni.:)
    Nagyon szép lett a manikűröd!
    A cica pedig nagyon aranyos!Én is most kaptam egyet még pici csak 2 hónapos. Majd nézz be hozzám,van bejegyzés róla.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan így éreztem én is, és ezért nem rá nyomdáztam, hanem az OPI színben hozzáillő, krémes lakkjára. Ezek már önmagukban is ékszerek, annyira különlegesek :-)

      A cicát pedig nemsokára csekkolom majd, és üdv a macskatulajdonosok táborában!!! :-)

      Törlés
  4. Gyönyörű párosítás! Irigylem tőled Gyurit, úgy látszik, tényleg meg kell vennem ezt a lakkot (is). És tök jó a minta, csak így tovább! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a lakk Hozzád akar kerülni, ezért kísért Téged :-D A mintáért pedig én is odáig voltam, annyira cuki, és szerencsére könnyű is volt bánni vele :-)

      Törlés
  5. Gyönyörű ez a szín! :) Mostanában nekem is jobban kapcsolódik a zöld a Karácsonyhoz. Pedig eddig csak piros, bordó, ezüst, arany fan voltam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is az arany az alapvető választás, és eddig nem is igazán gondoltam volna ilyen hideg árnyalatra, de nagyon szerettem viselni :-)

      Törlés
  6. Nagyon szép szín - még akkor is, ha én most a piros korszakom élem. Nincs még A-England lakkom, de ezerrel áhítozom a Rose Bower lakk után, ami ugyebár... piros! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát a Rose Bower is csodaszép lakk, úgyhogy abszolút megértem a rajongásodat! Remélem, nem kell sokat várnod arra, hogy megkaparintsd ezt a szépséget :-)

      Törlés
  7. Szép lakk, de tudom, nem használnám el. Nekem egyedül a Dancing with Nureyev, amire azt mondom, hogy meg is venném, de amikor rendelek, mindig készlethiányos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor Te igazán tudatos vásárló vagy, igazi megfontoltságra vall ez a hozzáállás. A Nureyev pedig jó választás, és szerintem minden évszakban megállja a helyét. Nem lehet betelni vele, úgyhogy remélem, sikerül majd megkaparintanod :-)

      Törlés
    2. Így könnyű, hogy ami tényleg nagyon tetszett, azt már megvettem :)

      Törlés
    3. Á, így már értem :-D

      Törlés
  8. Nagyon szép manikűr, édes a cica, puszilom :* *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm, mindjárt át is adom neki :-)

      Törlés
  9. Na, akkor ez egy szerencsés dolog. Nálam sajnos ritka, hogy lebeszéljem magam egy lakkról, de voltam már hasonlóan én is. :-)

    VálaszTörlés
  10. Annyira gyönyörű ez a mélységes zöld, igazán tiszteletet parancsoló! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajtad is szívesen megnézném ezt a színt :-)

      Törlés
  11. De imádom ezt az A-England lakkot, szeretném is valamikor megvenni magamnak. Hihetetlen, de zöld-mániámat élem, régen pedig ki nem állhattam körmökön a zöldet. Talán csak meg kell találni a megfelelő árnyalatokat :) A nyomdázás is nagyon szép lett, irigylem azokat, akik ilyen szépeket tudnak alkotni ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezeken a fázisokon mindenki végigmegy, legalábbis a kék és a zöld tőlem is távol állt régen, most pedig a kedvenc lakkszíneim közé tartoznak... A nyomdázás pedig biztosan menne Neked is, a megfelelő eszközökkel és kézügyességgel bárkinek sikerül, Te pedig ügyes vagy a kreatív dolgokban :-)

      Törlés
  12. Mintha csak a China Glaze - Atlantisz lakkját látnám :) Mese szép lett :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, és bizony, az Atlantisz is csodaszép lakk :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.