2016. december 12., hétfő

Lavera-nyereményjáték a Happy Bio webáruház jóvoltából

A karácsonyi időszak nálam az ajándékozásé itt a blogon is, és az idén a saját beszerzésű és összeállítású csomagok mellett ráadásul egy szuper Lavera-nyereményt is van módom kisorsolni. A Happy Bio webáruház ajánlott fel két terméket: az egyikük régi kedvencem, a Basis Sensitiv Q10 arckrém, amely hamarosan ki is ürül, így elfogyottak között is találkozhattok majd vele, a másik pedig szintén Basis Sensitiv termék, amely tusfürdő és sampon egyben.

A játékban való részvétel feltételei az alábbiak:

1. Rendelkezz magyarországi lakcímmel. Ez ismerős vagy barát címe is lehet, aki majd továbbítja Neked a csomagot, ha Te leszel a szerencsés nyertes.

2. Légy a blog feliratkozott olvasója. A feliratkozáshoz kattints a jobb oldali sávban található „Feliratkozás a webhelyre” gombra.

3. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, „Happy Bio Lavera” tárggyal, és írd meg benne legalább három olyan Lavera termék nevét, amely már szerepelt tesztben a blogon, valamint három olyan magyar márka nevét, amely megtalálható a Happy Bio kínálatában. Emellett ne felejtsd el megírni, hogy milyen néven követed a blogot.

3. Jelentkezési határidő: 2016. december 19. éjfél.

Mivel a sorsolás viszonylag közel esik az ünnepekhez, valószínűleg csak a két ünnep között vagy azok után érkezik majd meg a nyerteshez a nyeremény. Ez ügyben megértéseteket kérem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.