2016. december 5., hétfő

Novemberi DM-szerzemények – hasznos dolgok és egy kis karácsony

Folytatom a drogériás beszerzéseim sorát, és ezúttal a novemberben a DM kínálatából beszerzett dolgokat veszem sorra. Azóta már decemberben is jártam ott, így majd még egy adagot mutatok hamarosan, de szerencsére a mostani bejegyzésben bemutatott termékeket is láttam még a polcokon, így a mai is aktuális lehet a számotokra is. Elsősorban hasznos dolgokat szereztem be, de egy kis karácsonyi téma is lesz a végén, úgyhogy érdemes végigolvasni a bejegyzést.

Beszereztem egy hármas csomag nedves toalettpapírt, rendkívül kedvező, 699 Ft-os áron. Mint a pénteki bevásárlás során kiderült számomra, rengeteg DM termék csomagolása megújul, így a Sanft & Sicher is új külsővel kerül majd a polcokra, ezért a régi csomagolású darabok összecsomagolva minden eddiginél jobb áron kaphatók. Pénteken még jó néhányat láttam belőle, így a hozzátok legközelebb eső üzletbe is érdemes lehet benézni.



A Denk Mit termékek közül régi kedvencem már ez a tabletta, amely rendkívül hasznos kemény víz esetén, ugyanis hatékonyan eltávolítja a csésze aljában felgyülemlett vízkövet. Egy tabletta már fél óra alatt is képes elérni a kívánt hatást, illetve komoly helyzet esetén egész éjszakára a csészében hagyható, hadd hasson, és reggel egy kis súrolással tisztává varázsolja az addig problémás területet. 459 Ft-ba került ez a csomag.




Szintén régóta használom teljes elégedettséggel ezt a környezetbarát módon lebomló Denk Mit wc-tisztító gélt. 329 Ft egy flakon, és bár hígabb, mint pl. a Domestos termékek, tapasztalatom szerint ugyanolyan hatékony.



A videókból már jól ismert Das Gesunde Plus teafaolajat is újravásároltam, hiszen amellett, hogy kellemes illata van, fertőtlenítő hatást is kifejt, így mind a felmosóvízbe, mind a saját készítésű tisztítószerembe előszeretettel teszek belőle.  899 Ft volt az ára.



A szokásos levendula- és citromolajat is megvásároltam, ezek darabonként 599 Ft-ba kerültek.



Az Ariel mosókapszula is régi barátom már, és nem is szeretném leváltani. Teljes mértékben bevált, és még a problémásabb darabokat is tisztára mossa. Ez a csomag 1399 Ft-ba került, de emlékeim szerint akciós volt, mert általában a nagyobb csomagot éri meg beszerezni belőle.




Öblítőre is szükségem volt, és mivel a DM saját márkás egylitereseinek nyoma sem volt a polcokon, nézői ajánlásra egy Coccolinót szereztem be. Ezúton is köszönöm a tippet, mert valóban jó illatú termék. Az ára 659 Ft volt.



A Soft & Sicher papír zsebkendők nagy kedvenceim, mert még a Müllerben kapható négyrétegűnél is puhábbak, ugyanakkor tartósak. 879 Ft volt ez a csomag, és rendkívül aranyos, romantikus jellegű csomagolású zsebkendők találhatók benne. A mókusos a kedvencem.




A DM-es utak során elmaradhatatlan elem az áfonyás Das Gesunde Plus szeletek beszerzése. Nagyon finom, és még a csokibevonó is valódi tejcsokoládé rajta, így ebből szoktam betárazni, hogy az édességet kívánós időszakokban legyen mihez nyúlnom. Egy darabnak 199 Ft az ára.



Már a karácsonyra készülődős elem az alábbi Profissimo gyufacsomag, amelyen vidám kis baglyok láthatók. A hosszú gyufák nálam fontos szerepet játszanak a nagyméretű Yankee Candle üveggyertyáim használata során, és sosem árt, ha ráadásul még vidám is a csomagolás. 239 Ft volt az ára.



A kis papírhasáb eltávolításával teljes mértékben zárható lesz a doboz.



Elcsábított az Alverde almás-karamellás szettje, amelyben tusfürdő, testápoló és kézkrém található. 1599 Ft volt az ára, ami elég jónak tekinthető, hiszen natúrkozmetikai termékekről van szó.



Az illata számomra sajnos túl édes, így nyereményjátékra bocsátom majd. Aki már most ír egy e-mailt, Alverde-csomag tárggyal, az dupla eséllyel indul majd érte, hogy ezáltal díjazzam a figyelmes olvasást. Ez a lehetőség már nem él, december 9. 8:20-ig állt fenn.



Az utolsó karácsonyi elem egy Profissimo kiszúrókészlet, amely 1299 Ft-ba került. A tervek szerint ajándékba is készítünk az idén mézeskalácsot, így nem árt a sokféle forma, és remélhetőleg sikerül majd mutatós darabokat létrehoznunk. Még nem tudom, mikor kerül majd sor erre, de Instagramon mindenképpen mutatok majd képeket a folyamatról és az eredményről is.




A vásárlás mellé ajándékba járt egy kis karácsonyfadísz, amelyet én magam választhattam ki. Érdekes módon ez a decemberi vásárláskor elő sem került, én pedig elfelejtettem rákérdezni. Sokféle forma volt, de nekem ez a piros fenyő tetszett a legjobban közülük.



Ti vásároltatok mostanában valamit a DM kínálatából? Netán valamit az itt bemutatott termékek közül?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.