2012. március 6., kedd

Coastal Scents Ultra Shimmer paletta – tengerészkék-ezüst smink

Sok szürke felsőm van, de már unom az ezüstös-szürkés füstös sminkeket, ezért az elmúlt héten bevontam a farmerszoknyám színét idéző sötétkék színt is.

Coastal Scents Ultra Shimmer – tengerészkék-ezüst smink – 1.

Coastal Scents Ultra Shimmer – tengerészkék-ezüst smink – 2.

Nézzük ismét a paletta segítségével, hogy mely színeket alkalmaztam a szememen.


A szemöldökcsontomra a 11/1-es szín került, és ugyanezt használtam a belső szemzugban is. A szemhéjam közepére a 11/3-as szín került, a külső V-ben pedig ismét gondban voltam, így kikevertem a megfelelő színt: a 6/10-es és a 6/9-es színt használtam, majd még a 6/10-es színből is tettem a szemem külső részére. A szempillák vonalában a 6/10-essel mentem végig, a felső szempillavonalban nem használtam szemceruzát. Az alsó szempillavonalban ismét a három szín keverékével dolgoztam, a vízvonalamra az Avon mega impact gél állagú szemceruza cobalt árnyalata került. A szempillaspirál az Oriflame WONDER lash Prune árnyalata volt.

Az arcomon az Oriflame Peach Me Perfect színezett hidratálóját használtam, a pirosító ezúttal is a Sleek Pixie Pink pirosítója volt, a számra pedig a L'Oréal Glam Shine JUICE szájfényének Juice Divine árnyalatát kentem.

Lányok, farmerre fel, várom a hasonló sminkek képeit!
djkatybeauty@gmail.com

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez a smink is. Te most akkor milyen tipus is vagy (továbbra sincs hosszú 'i'-m, sajnos)? Mármint tavasz, nyár? Mivelhogy a hideg szinek közül ez az ezüstös kék igen csak jól áll.
    Nem gondolkoztál újra világos szőke hajban? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogalmam sincs, a szemszínem összevisszasága miatt meg sem próbálom besorolni magam... A szőkével csak az a gondom, hogy nagyon tönkreteszi az amúgy is vékony szálú hajam, ettől függetlenül továbbra is afelé húz a színem, és maradok legalább középszőke. :-)

      Törlés
    2. Na, az igaz, hogy nagyon megviseli a hajat. Sajnos. Ha nem igy lenne, nekem pl. fehér hajam lenne. Tiszta fehér.

      Törlés
    3. Hm. A világosszőke nem állt rosszul Neked, az biztos, Norma Jean. ;-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.