2016. december 15., csütörtök

Too Faced Love Flush – új fejezet a pirosítóhasználatomban

Akik régebb óta figyelemmel kísérik a blogon a bejegyzéseket, bizonyára találkoztak már jó néhány pirosítóteszttel is, amelyek főként a Sleek háza tájáról származó termékeket mutattak be. Odáig vagyok a minőségükért, és a szintén a blogon már bemutatott Lavera pirosító is örök kedvencemmé vált, ugyanakkor az újabb pirosítók kipróbálása iránti vágyam nem csökkent, és újra és újra próbálkozom más márkák termékeivel is. Emellett szintén nem titok, hogy régóta a Beauty Sale Blog hűséges vásárlója vagyok, és idén nyáron találkozott az új pirosítókkal kapcsolatos kíváncsiságom és Edit blogja: megláttam nála a Too Faced Love Flush palettát, és menthetetlenül szerelemre lobbantam iránta.



Egy rendkívül cuki csomagolású pakk részeként került hozzám, bár Editre amúgy is jellemző, hogy mindig úgy adja postára a csomagokat, hogy a címzett úgy érezze, ajándék érkezett hozzá. Emellett valóban ajándékot is tartalmazni szokott a csomag, ez esetben például a kép felső részén látható Revlon minta és szuper Chique tusecset járt a vásárlásom mellé. Utóbbit azóta is előszeretettel használom a szemöldököm formázására.



Önmagában így nézett ki becsomagolva:



Kibontva pedig ez a látvány tárult elém:




A hátulján a színeket tekinthetjük meg, rajtuk a nevükkel, és a többi felirattal egyetemben ezek is aranyszínűek.




A Chocolate Bon Bons paletta is a csomagom része volt, és mivel igencsak jól mutatnak együtt, közös képeket is készítettem róluk:




A paletta külső csomagolásán megtalálható minta szerencsére magán a papírból készült palettán is megtalálható, és igencsak mutatós, így jó néhány szerelemképet is készítettem.






A paletta csodaszép. CSO-DA-SZÉP. Nem tudok vele betelni, és bár a hosszúkás formája miatt nem egyszerű a tárolása, nem tudok haragudni rá.





A színek háromféle fényviszonyban:





További szerelemképek:




A színekről aztán közeli képeket is készítettem egyenként, és az alábbi képben ezeket helyeztem egymás mellé, hogy torzításmentesen is megtekinthessétek őket. 



Nos, nagyon szép a külső, de ez még nem minden. Nálam a minőség az elsődleges szempont, és hajlandó vagyok egy kevésbé vonzó csomagolást is megbocsátani, ha a belbecs kiváló minőségű, illetve akármennyire is szép egy paletta kívülről, hogy ha a várakozásokon aluliak a színek benne. Ez esetben viszont szerencsére a minőség is kiváló, amellett, hogy a csomagolás szemet gyönyörködtető.

A színminták fényviszonyai: kétféle ISO-beállítású szűrt fény, vaku, kétféle ISO-beállítású napfény, napfény+vaku. Igyekeztem mindent megtenni annak érdekében, hogy a szaténfényű festékek esetében Ti is láthassátok azt a csodás fényt, amellyel nem tudok betelni.







Nos, a színekről annyit tudok elmondani, hogy nem túlzás, ha azt mondom, új fejezetet nyitottak nálam pirosítók terén. Amellett, hogy pigmentáltak, mintha némileg meg is színeznék a bőrt, és olyanfajta tartósságra képesek, amelyet még soha nem tapasztaltam, pedig Smashbox, Tarte és Nars pirosítóhoz is volt már szerencsém. A megszokott alapozási-púderezési rutinommal mozdulatlanul a helyükön maradnak, és még este, 12 órás smink esetén is teljes szépségükben mutatkoznak meg a bőrön. A némelyik szín esetében a színmintaképeken is látható csillámok sem vándorolnak el, hanem minden ott marad, ahová felvittük. Totális a szerelmem irántuk. Sminkben is igyekeztem megörökíteni őket, és a szemfülesebb Instagram-követők már meg is tekinthették az alábbi képeken őket. Egyedül a How Deep Is Your Love? nevűnek nem akadtam a nyomára, pedig biztos vagyok benne, hogy volt rajtam, nem is egyszer, de úgy tűnik, még nem örökítettem meg. Sebaj, a napokban majd mindenképpen ismét használatba veszem, hogy Instagramon megmutathassam Nektek.

Love Hangover:




Baby Love:


I Will Always Love You:



Justify My Love:


Your Love is King:


Amióta a birtokomban van, csupán azért használok más pirosítókat is, hogy kipróbálhassam őket, na meg a régi kedvenceket is sorra kerítem időről időre, hiszen róluk szeretnék megfeledkezni, de tény, hogy ez a paletta vált a legkedvesebbé mind közül. A pigmentáltsága lenyűgöző, ezért leginkább duo fibre ecsettel vagy egyéb, laza sörteelrendezésű ecsettel érdemes felvinni a színeket, nehogy akaratlanul is túlzásba essünk a pirosítással. 

Mivel limitált volt, beszerezni már nem tudjátok, viszont mindegyik szín beszerezhető különállóan, teljes méretű pirosítóként. Vásárlás céljából forduljatok Edithez, hiszen nála minden esetben eredeti termékekre tehettek szert, ami sok Ebay-eladó esetében bizony nem mondható el:
http://barbeautysale.blogspot.hu/

Nektek hogy tetszik? Melyik a kedvenc pirosítótok/pirosítópalettátok?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki ez a csomagolás, és a színek is szépek! A kedvencem a Baby love és az I will always love you. Szeretem a barackos pirosítókat. :)
    Nincs kifejezett kedvencem, naponta váltogatom őket. De a The Balm palettában lévő pirosítókat nehéz fölülmúlni! :)
    Megvetted a Bon Bon palettát is? Lesz majd róla is teszt, ugye? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik The Balm palettát használod? Az ő pirosítóikkal is szemezek amúgy, de nem ártana, ha piacra dobnának egy mini pirosítópalettát pl. az InStain családból, mert egyenként beszerezni őket igencsak költséges...

      A Chocolate Bon Bons palettát is megvettem, és mindenképpen lesz róla is teszt, mert az egyik legkedvencebb palettámmá vált annak ellenére, hogy a megjelenésekor nem is figyeltem fel rá :-)

      Törlés
  2. Istenem de gyönyörű színek *-*
    Nagyon jól állnak Neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így látod :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.