2013. január 27., vasárnap

Blogszületésnap – visszatekintés számokkal

Bizony-bizony, már kerek egy éve, hogy megszületett az első bejegyzés, tervekkel, amelyek közül nem minden valósult meg, de ki tudja, mit hoz még a jövő. Azóta is írogatom a bejegyzéseket a tőlem telhető legtöbb időben, és örömmel olvasom a megjegyzéseiteket, és figyelem, hogyan alakul ennek a kis közösségnek a sorsa. Innen üzenem minden olvasómnak, hogy a nyáron szeretnék kis találkozót szervezni, ahol összejönnénk „élőben” is, hogy a régen ismert nevekhez végre valódi személyeket párosíthassak.

Ma pedig egy kis összefoglalót szeretnék hozni, az egyik kedvenc blogom írója, Viki bejegyzése alapján statisztikával és számokkal. Fogadjátok szeretettel.


Az első bejegyzés 2012. január 27-én született meg, kis szösszenet volt csak arról, mit is szeretnék majd a bloggal kezdeni.

A jelen bejegyzés megírásakor összesen 40 569 oldalletöltést regisztrált a blogger, ebből a második legtöbb (Magyarország után) az Oroszországi Föderációból érkezett. 

Az elmúlt egy év alatt összesen 248 bejegyzés született, ezek közül a 4 leglátogatottabb:


A leggyakoribb keresési kulcsszavak érdekességként:



Jelen pillanatban a közzétett megjegyzések száma 3161 db, a legelső hozzászólás Edittől érkezett, akitől azóta is sok szép sminkterméket vásároltam. Jól esett az üdvözlése, és azóta is örülök a megjegyzéseknek, még a kritikának is, ha ésszerű és nem bántó szándékú, a trolloknak pedig ismét csak a kőevéshez való visszatérést tudom ajánlani.

Az elmúlt egy év alatt a blogra 221-en iratkoztak fel, azaz ennyien vagytok jelenleg, mert az út során 4 feliratkozót elveszítettem, jó lett volna tudni az okát, de ilyen az élet. A blog Facebook-oldalán 133 feliratkozó van, remélem, ez is fejlődik majd, és tudom, hogy kicsit fejlesztenem kell az ottani jelenlétemet, hogy ez meg is történjen.

Összességében NAGYON örülök, hogy belevágtam a blogírásba, hogy sok kedves emberrel ismerkedhettem meg, és sok érdekes blognak az olvasója lehetek én is. Remélem, még sokáig itt lehetek Köztetek, és hogy egyszer tényleg sikerül kitörni a virtuális világból, és néhányotokkal személyesen is találkozhatok majd.

Most pedig megyek lakkozni, hogy holnap megmutathassam az egyik új szerelmemet, Nektek is legyen szép az estétek az újabb szürke munkanap előtt!

Katy

25 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot a blognak! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot! Csak így tovább! :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratula! Ma néztem meg én is a posztod kapcsán, hogy az én ékszeres blogomon mikor volt az első poszt, és láss csodát ma egy éve. :D

    VálaszTörlés
  4. boldog szülinapot a blognak és csak így tovább! ;) :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog Blogszülinapot és még sokszor 248 bejegyzést!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszületésnapot és még sok hasonló évet! :))

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot és csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogszülinapot és csak így tovább ^^!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok az elért eredményhez, csak így tovább :)

    VálaszTörlés
  10. Boldog szülinapot, drága blogocska :)))

    VálaszTörlés
  11. Boldog Blogszülinapot! :)))

    VálaszTörlés
  12. Boldog blogszülinapot!
    Szeretem a bejegyzéseidet, további sikeres éveket kívánok :)

    VálaszTörlés
  13. Boldog blogszülinapot!
    (milyen sok januári születésnapos blog van :-)
    Nagyon szeretem a bejegyzéseidet, a sminkeket, körmöket (az állatkákat :-D )

    VálaszTörlés
  14. Boldog Blogszülinapot!!További sok-sok bejegyzés írással teli évet kívánok:))

    VálaszTörlés
  15. Boldog blogszülinapot! Még sok-sok postot! :)) ♥

    VálaszTörlés
  16. Következő sikeres évet is kívánok szeretettel:)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.