2015. november 26., csütörtök

ILNP Mona Lisa – a Bogyó-színű holo

Nem, nem lettem színvak, hiszen most nem bogyós gyümölcsökről van szó, hanem Bogyó cicáról, és ez a lakk bizony rendkívül jól illik az ő színeihez. Ha pedig érdekel, hogy a színe mellett mire képes, olvassátok el a teljes bejegyzést. :-)

Kezdjük azzal, hogy a Mona Lisa az őt tartalmazó kollekció megjelenésekor egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésemet. Egyáltalán nem. Aztán egyre több színminta jelent meg róla az interneten, és egyre inkább kezdett kialakulni róla egy kép, amely talán már reálisnak tekinthető, és nem a felturbózott, marketing céljából közzétett képek alapján alakult ki. Egy natúr színű, a holohatás miatt mégis extra lakk, amelyben mindenfajta fényviszony között örömét lelheti a viselője.

Lássuk tehát kétféle természetes fényben és napfényben, valamint az összehasonlítás végett Bogyó cica mellett.











Talán észrevettétek a napfényes képeken, hogy már jelentős lenövés van jelen a körmeimen. Ennek az az oka, hogy hatnapos korában voltam végre úgy fényképezőgép-közelben, hogy némi derengő napsütés is jelen volt, és ekkor készültek a képek. Bizony, hatnapos korában semmilyen fajta kopás vagy lepattogzás nem volt jelen a lakkon, ami alap- és fedőlakk használata mellett is nagy teljesítmény.

Alább mutatok néhány Instagram-képet is, amelyek közül a második vakuval készült:





Fedés szempontjából is jól teljesít, hiszen két vastagabb vagy három vékonyabb rétegben már nem látszanak a körömvégek, és az ecset is megfelelő vastagságú és merevségű ahhoz, hogy megússzuk a körömágy elárasztását. A szín pedig meghatározhatatlan barnásszürke vagy szürkésbarna, kinek hogy tetszik, az angol pedig taupe-ként jelölné meg. Imádtam viselni, hiszen könnyű volt összehangolnom a téli ruhatárammal, valamint sminket készíteni is élmény volt mellé. Jó barátom volt ez idő alatt a The Balm Balm Voyage palettája, valamint az Urban Decay Naked 2.

A Mona Lisa a Nailland webáruházában (itt) és Westend-standján kapható, 3190 Ft-os áron.

Nektek megvan ez a szépség? Netán van hasonló a gyűjteményetekben?

4 megjegyzés:

  1. Sajna nem jön be, pedig elegáns hatása van és most nagyon divatos a taupe. A cica jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eleinte engem sem nyűgözött le, de nem bánom, hogy végül mégis lecsaptam rá, mert örömmel viseltem. A cicának átadok egy simit a nevedben :-)

      Törlés
  2. Nem különösebben fog meg, mindenesetre a tartóssága kiváló és a cicához is tényleg remekül passzol ^^

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.