2012. január 27., péntek

Kezdetek

Hát ez is eljött. Teljes mértékben a smink hódolójává váltam. A hétköznapjaim szerves része lett, barátnőimet és családtagjaimat is sminkelem alkalmanként, és mivel mostanra a gyűjteményem elég szépen kibővült, úgy döntöttem, megosztom tapasztalataimat az általam használt termékekről, na meg természetesen a trükkökről, amelyek segíthetnek a kezdő és haladó sminkrajongóknak egyaránt. Emellett terveim között szerepel egy-egy smink elkészítésének bemutatása is, alkalmanként a hozzá való ruha és/vagy ékszer bemutatásával együtt, így kapcsolódva egy kicsit másik blogom témájához, hiszen a smink mellett az ékszer is nagyban befolyásolja a megjelenést.


Az általam használt sminktermékek főként elérhető áron kapható, ugyanakkor jó minőségű darabok (Coastal Scents, Sleek, BH Cosmetics, Blush Professional, valamint drogériákban kapható márkák), de olvashattok majd testápolási termékekről, valamint csalódásokról is, igyekszem mindig objektív, mindenre kiterjedő véleményt alkotni az adott darabokról, ugyanakkor Titeket is arra kérlek, hogy ha további kérdéseitek vannak, vagy úgy érzitek, valamire nem tértem ki elég részletesen, jelezzétek nekem, és igyekszem mihamarabb újabb posztban megválaszolni a felmerült kérdéseket.


Tehát sminkelésre fel, nemsokára pedig várható első érdemi bejegyzésem.

2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.