2017. január 31., kedd

Ezsubegz – gyönyörű táskák egy magyar tervezőtől

Instagramon kértétek, hogy írjak részletesebben az Ezsubegz táskákkal kapcsolatos tapasztalataimról, ezért gyorsan meg is mutatom Nektek közelebbről a birtokomban lévő két darabot, hogy minden részletet láthassatok Ti is. Engem elvarázsoltak, de lássuk is, hogy miért.

Nos, első körben a Fluffy Smart sorozat közepes méretű táskáját néztem ki magamnak, amely hátizsák. Egyébként egyáltalán nem vagyok hátizsákos fajta lány, de sok esetben hasznosabb ilyen táskát viselni, pl. ha Muffinnal együtt megyünk valahova, ugyanis ő sokszor nem éppen barátságos viselkedésű. Ilyenkor jól jön, ha két kézzel tudom fogni a pórázt, és így irányítani, merre is menjen a fenevad, ami vállon lógó és onnan folyton lecsúszkáló táska esetén nem éppen előnyös. A hátizsákok viszont általában nem éppen mutatósak, az Ezsubegz táskák viszont igen. Megrendeltem hát a fekete, elegáns Fluffy Smart zsákomat, és vártam, hogy megérkezzen. Az ígért kb. egy hónapos elkészítési idő helyett másfél hét alatt lett kész, aminek én persze nagyon örültem, és az elkészülése után két nappal meg is érkezett, egy nagyméretű dobozban, biztonságosan becsomagolva, elegáns fehér selyempapírban, vékony masnival átkötve. Erről rejtélyes módon nem készült fénykép, de szerintem az lehet a titok nyitja, hogy annyira vártam már, hogy megpillanthassam és -tapinthassam, hogy a nagy izgalomban elfelejtettem a csomagolást is megörökíteni. No és akkor ez a látvány fogadott:


Gyönyörű a táska, a kivitelezés kiváló minőségű, és nagyon kellemes tapintású műbőr az anyaga. Megpakolva így néz ki:


Háromféle dísz közül lehet választani, és a szarvas mellett szív és cicafej áll rendelkezésre, de az újdonsült szarvasmániámra hallgatva a szerintem legelegánsabb változat mellett döntöttem.


A pánt erős szövettel megerősített fajta, így a táska bírja a terhelést. Nálam elég nagy igénybevételnek vannak kitéve a táskák, mert még elveszett német katonák is szoktak bennük lenni, de eddig jól állja a sarat a kicsike.


Nos, mondhatnám, hogy annyira tetszett a Smart, hogy emiatt rendeltem meg a Puppyt is, de az az igazság, hogy a Smart még készülőfélben volt, amikor én már megrendeltem a szőrös-cuki drapp testvérét. Nem hagyott nyugodni az a csodaszép világos műszőrme, na meg úgy voltam vele, hogy közeleg a(z egyik) névnapom, és jó ajándék lesz magamtól magamnak. No és milyen jól tettem! Azóta ugyanis már csak a kisméretű oldaltáska érhető el belőle, mivel a hozzá felhasznált anyag csak limitált ideig volt kapható.

Nos, ha létezik olyan, hogy a feketét felülmúlja valami, akkor a Puppy az. Amikor kibontottam, széles mosoly jelent meg az arcomon, és nem győztem simogatni a csodás puha szőrmét. 


Ez esetben is az elegáns szarvasfejre szavaztam.


Cuki márkajelzés:


Színazonos cipzár:


Mágnes:



A bélés és a zsebek:


A táska hátulja és a megerősített pántok:




A cipzár a Smart esetében egyébként ezüstszínű, a többi jellemző pedig természetesen ott is megvan, és a hátsó zsebtől a belső zsebekig és a mágneszárig minden azonos.

A Puppyhoz külön rendelhető pompom is tartozik már, és fontolgatom, hogy a Smarthoz is rendelek majd egyet, mondjuk a Raven anyagából, hiszen amúgy is tervezem a közepes Fluffy Raven megrendelését is, és a pompom mindkettejükhöz illene. Rendkívül igényes a kivitelezése, és amellett, hogy kulcstartóként is használható, az Ezsubegzre jellemző szívecskés dísz is megtalálható rajta.


Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a márkára, hiszen magyar tervezői táskát hordhatok, amely egyszerre praktikus és csajos, engem tehát meggyőzött. Az említett Fluffy Raven mellett persze a Fluffy Chewbacca is nagyon tetszik, de valahol megálljt kell parancsolnom magamnak. Persze majd meglátjuk, sikerül-e...

Ti hallottatok már az Ezsubegz táskákról? Esetleg viseltek valamilyen magyar tervezői darabot, akár táskák, akár ruhák terén?

8 megjegyzés:

  1. A fekete nagyon tetszik nekem is :) Bár én sem vagyok oda a hátizsákokért, de sok esetben tényleg hasznosabb, meg sokkal egészségesebb ezeket a típusú tatyókat viselni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig én sem voltam oda értük, de most teljesen a szerelmesük lettem. Nagyon praktikusak, és ezek még mutatósak is, nagyon csajos a méretük, mégis sok minden elfér bennük. :-)

      Törlés
  2. Mindkettő nagyon szépséges, de a kis szőrös a csúcs! :) Annyira cuki :) A másik meg egy igen elegáns táska. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valóban cuki, mégis mutatós, és nem is tudok vele betelni. Jó darabig a feketét hordtam, de amint jött a szebb idő, átpakoltam a Puppyba, és ebbe talán még inkább szerelmes vagyok. Ráadásul praktikus is :-)

      Törlés
  3. Szarvasagancs*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, csodaszép, erőt sugárzó és elegáns <3

      Törlés
  4. Tényleg nagyon szépek ezek a táskák.
    A szőrös nekem már sok kicsit, de a többi nagyon klassz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szőrösöktől elsőre én is féltem, azért is döntöttem a Puppy mellett, mert neki rövidebb a szőre, de most már a hosszabbak felé is kacsintgatok, és úgy érzem, ebből valódi függőség lesz...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.