2012. május 30., szerda

Inspirációs smink – Katy Perry, Hot and Cold

Ígértem, hogy készítek majd sminkeket a májusi nyereménypalettával, de sajnos nem volt időm kreatívkodni, amikor azonban megláttam Katy Perry egyik sminkjét a Hot and Cold című dalának klipjében, tudtam, hogy ez lesz a megfelelő, és hogy muszáj lesz időt kerítenem rá.


3:11-nél kezdődően látható, javaslom, hogy játsszátok le, miközben olvastok, egész jó hangulata van. :-)

Katy Perryt eleinte őszintén nem kedveltem. Hogy merészeli úgy írni a nevét, ahogy én már réges-régen írom?? Aztán lassacskán megbocsátottam neki (:-)), és mára már a számait is hallgatom néha. No de lényeg a lényeg: Az alábbi képeket használtam referenciának a sminkhez:



Mivel a Sydney palettában is van hasonló matt zöld, ahhoz hasonló színnel festettem ki a szemem, csak a szemöldökcsontra és a belső szemzugba került fényes fehér festék. A képet közelebbről megvizslatva észrevettem, hogy a 2/3-as színhez hasonlóval van kifestve az alsó vízvonal és az alsó szempillák vonala, így két színt is fel tudtam használni a paletta kínálatából.

Az eredmény:

Sydney – Katy Perry Hot and Cold természetes fényben

Sydney – Katy Perry Hot and Cold vakuval közelről

Felhasznált színek:

Coastal Scents Go Palette Sydney természetes fényben

2/1 és 2/3 lett volna, de természetesen a 88-as palettáimat használtam helyette. Tusvonallal is próbálkoztam, ígérem, gyakorolni fogok, de elsőre nem is tűnt olyan ördöngösségnek. Pirosítónak a Sleek Santorini és Pixie Pink színét használtam, a számra Avon hidratáló színmegújító rúzs került, Silky Peach árnyalatban. (Megjegyzem, magamtól eszembe sem jutott volna ezeket a színeket együtt használni, dehát éppen erre jó az inspirációs képek nézegetése, nem igaz?)

A szerencsés nyertes tehát akár ezt a sminket is elkészítheti majd a nyereményével, jelentkezni holnap éjfélig lehet, elsején pedig sorsolás!

9 megjegyzés:

  1. Én eleinte nagyon csíptem a csajt, aztán már túl sok lett nekem. De a sminkjei általában tetszenek, és ez is ilyen volt, a Tiéd is szép lett! :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, akkor Nálad pont fordítva volt. :-) Mondjuk nem figyelem a magánéletét, csak a zenéjét, és a klipjei is elég jók szoktak lenni.

      Törlés
  2. Nagyon jó lett és ezek a színek is jól állnak, nekem a tusvonaladdal sincs bajom természetes. A pirosítók pedig szuperek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd belejövök a vonalazgatásba (remélem). A pirosítókat pedig imádom, megvan szinte mindegyik szín, mert elég nagy mennyiség ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, és nagyon pigmentáltak. :-)

      Törlés
  3. Nagyon jól áll neked ez a szín. Azt hiszem, ahhoz, hogy ez így mutasson, kék szem kell.
    Perry kisasszony valóban nem egy nagy szám, kicsit butának is tűnik szegényke, de hát senki sem tökéletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon sokan pont ezt fogalmazzák meg róla. :-) Azért én megnézném ezt a sminket a Te szemeiden is, biztosan jól állna!

      Törlés
  4. Ez a szín nagyon jól áll!! Jó lett az első kép :)

    VálaszTörlés
  5. Szuperul all nemed ez a smink :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.