2012. május 8., kedd

Körömlakk – Crystal Nails, csapó 2.

A múltkor említett piros lakk mellett kipróbáltam egy másikat is, név sajnos ismét nincs, ez a 400-as lakk. Ha az ember hozzászokik az Essence és az OPI kreatív neveihez, már fura, hogy egy színnek csak száma van, de tény, hogy ezen nem múlik semmi.


Lássuk, mit tud ez a csoda. Az üvegben sima ezüstnek látszik, hiába tettem napfénybe, nem igazán jöttek elő a csillámok:


Crystal Nails 400 üvegben, közvetlen napfényben


Persze ez nem is lenne baj, a probléma az, hogy a körmömön is alig-alig látszik bármiféle holo-jelleg, én bádogemberszínnek hívtam, viszont a kályhaezüst is jól jellemzi, hogy milyennek hat felkenve.


Crystal Nails 400 vakuval

Crystal Nails 400  természetes fényben

Crystal Nails 400  közvetlen napfényben

Crystal Nails 400  napfényben, közelről

Összességében tehát annak tudom ajánlani, aki szereti az erős ezüst színű lakkokat, és nem bánja, ha emellett néha előjön belőlük egy kis holografikus jelleg is, de én a magam részéről ennél többet vártam. Egyébként három rétegben jól fed, de már egy nap után kopni kezdett, ezért sajnos nem sorolom a bevált lakkok közé. Ha közületek próbálta már valaki, számoljon be, hogy milyen tapasztalatai voltak, kíváncsi lennék, csak nekem kellett-e csalódnom.

8 megjegyzés:

  1. I just found your blog and I think it is amazing.I am following you now,under name Lilie Marlen,but I don't use any photos so I will be last one on your follower list.I will be honored if you come visit my blog and follow it if you like it Have a nice day

    http://liliemarlen.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Thanks, I am going to check your blog for sure. :-)

    VálaszTörlés
  3. Csak egyetérteni tudok minden szavaddal. :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tuti színe van!
    Én is nemrég vettem egy holo-s lakkot. =)
    http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2012/11/butterfly-single-holo-teszt.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nézem is, de szerintem már olvastam, követem a blogod minden rezdülését. :-D

      Törlés
  5. http://www.ebay.com/itm/Born-Pretty-6ml-Holographic-Holo-Glitter-Nail-Polish-Hologram-Varnish-1-/360668618616?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item53f9865nf78

    Ezt a lakkot jó lenne,ha megnéznéd,én úgy gondolom,hogy be fogok ruházni rá,ára is talán még elfogadható.
    Milyen hologrammos lakkok vannak még ilyen áron? A Crystal nails nem nyerte el a tetszésem,nem tudom ez a Born Pretty is sima ezüst holo lehet,ami alá színeset ha festünk,akkor számtalan színnel lehet variálni?
    Köszi majd a válaszod! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, valóban olyannak tűnik, hogy több lakkal is variálható. Én a helyedben megkérdezném Anit, a http://bankanita.blogspot.hu/ íróját, ő már elég sok Born Pretty Store lakkot használt. Sajnos nem igazán ismerek viszonylag jó áron kapható ilyesmi lakkot, esetleg a Color Club lakkok között érdemes körülnézni, Klau, a http://craptrashvilaga.blogspot.hu/ írója már próbált néhányat, és a beszerezhetőségben is tud segíteni. :-) Ha időközben ráakadok valami jó kis lakkra, mindenképpen írok még :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.