2012. május 19., szombat

Urban Decay Naked – sokadik smink, örök szerelem

Nem tudok betelni vele. Különleges árnyalatok, jó textúra, öröm vele dolgozni, és mindig szép az eredmény. Most éppen keverten használtam a matt és a fényes színeit, gyorsan megvolt, mégis kifinomult lett az eredmény.


Urban Decay Naked matt+fényes természetes fényben közelről
(A CSI-os fickók simán megállapítanák már ebből is, hogy hol lakom :-))

Urban Decay Naked matt+fényes vakuval közelről

Először a teljes szemhéjra felvittem a Nakedet, majd a külső V-be és a szempillák mentén a Buckot használtam. Ezután a mélyítővonalban a Smogból dolgoztam el egy keveset (most már óvatosan bánok vele, nem úgy, mint itt), a szempillák mentén pedig a Darkhorse-ot vittem fel szemceruza helyett. Ezután göndörítés és fekete spirál következett, és kész is volt a szemsmink.


Urban Decay Naked matt+fényes természetes fényben

Urban Decay Naked matt+fényes vakuval

Az arcomon színezett hidratálót használtam, vagyis fényvédős krémbe kevertem egy kis Face and Body alapozót, és ezt dolgoztam el. Kontúrként Sleek Suede pirosítót használtam, pirosító helyett pedig a Bourjois Rose Tentation szemfestékét. A számon a sötétebbik Astor rúzsom, a 009-es árnyalat volt.

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi, de hidd el, ezekkel a színekkel nem nehéz. :-)

      Törlés
  2. Királyság. Főleg a CSI-os fickós megjegyzésed. :D Én is nagyon szeretem a Naked palettámat. Osztán meg neked is szép hosszúak a szempilláid, nemtom, miér' irigykedel másokéra. (kacsintós szmájli)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, hosszúak, de maximálisan kócosak, bár a szemüvegre gyanakodom, merthogy hozzáérnek, és szerintem emiatt kócolódnak össze. :-) Amúgy pedig viva la Naked. ;-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.