2013. október 8., kedd

A géllakk előnyei

Gondoltam, megmutatom, milyen egy 8 napos manikűr, ha géllakkra van felkenve. Gyakorlatilag csak a lenövés látható, mert a manikűr maga továbbra is jó állapotban van.




Az eredeti manikűr itt látható.

17 megjegyzés:

  1. Milyen jól néz már még ki! A lenövés se vészes. Mondjuk én nem bírnám ki, hogy 8 napig ugyanolyan legyen a körmöm, tehát nekem a géllakk ilyen téren nem gazdaságos :D Régen volt műkörmöm is, de azt is meguntam, hogy egy hónapig ugyanolyan volt...igaz festegettem, de úgy meg nem volt az igazi :)

    VálaszTörlés
  2. No igen, ezt szeretem én is a géllakkban! :-)
    Persze vicces, hogy amióta géllakk van a körmeimen, többet és gyakrabban körömlakkozok, mert tetszik, hogy tartós és nem jön le néhány óra múlva a körmeimről, így szintén nincs a körmeimen fent 2 napnál tovább egy-egy manikűr.
    Kivételek persze akadnak és akkor viszont nagyon jól jön, hogy 4-5 nap múlva is ugyanolyan mint amikor elkészült.

    VálaszTörlés
  3. Ez tényleg egy jó dolog, én is régóta csinálom már! Azoknak tökéletes megoldás, akik eléggé elfoglaltak, és nem tudják 2 naponta kenegetni a körmeiket más színűre! Én szeretem ha több napig is fent marad a manikűr, és nem kell vele foglalkoznom! :)

    VálaszTörlés
  4. Én a nyáron próbáltam ki először a géllakkot, de nekem sajna nem megfelelő. Olyan gyorsan nő a körmöm, hogy 8 nap után már idegesített, hogy szinte félig lenőtt. A körmös ki is akadt, hogy ilyet még nem látott, azt hitte, legalább három hetes a körmöm:) Én egyébként már a saját, jól bevált kis lakkjaimmal ki tudom lakkozni úgy a körmeim, hogy 5 napig mindenféle megpróbáltatást bírjanak.
    Akinél viszont nincs ilyen köröm növekedési probléma, annak ez egy nagyon szuper megoldás.

    VálaszTörlés
  5. Ilyen szép manit én se bánnék akár nyolc napig! :) Egyébként nekem is az a "problémám" mint PAncsinak. Szeretem váltogatni a lakkokat, így nem érné meg igazából a géllakozás, mert 3-4 naponta úgyis lemosom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam ez nem annyira probléma,mert géllakk nélkül konkrétan 24 órát nem bír ki egy lakk sem a körmömön :-(
      Így egyáltalán nem bánom, hogy mindazok ellenére géllakk van a körmömön, hogy általában 2 naponta átlakkozom :-)

      Törlés
    2. Pont ezt akartam írni, hogy bármikor át lehet lakkozni! :)

      Törlés
  6. Nem volt még géllakozásom mert számomra az előnye lenne a leg;nagyobb hátránya is egyben; hogy hosszas reszelgetés után tudnám csak leszedni. Már ha a "igazi" géllakkról van szó, ami uv fényre köt.

    U.i.: Hiányoznak a videóid!!!!!!!!!:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legtöbb gél lakknak a fedőrétegét kell lereszelni /az átlátszó réteget/ és a többit le lehet oldani vagy lakklemosóval, vagy pedig a saját márkás leoldóval! Alatta a körmödnek kutya baja!

      Törlés
  7. Szuper, bár nem tudom mennyire bírnám, hogy ugyanaz a szín van a körmeimen olyan sokáig :) szóval lehet, hogy nem lenne gazdaságos választás

    VálaszTörlés
  8. Nekem ugyan csak párszor volt géllakkos manikűröm, de akkor imádtam, mert tényleg tartós volt, csak a megválás volt necces tőle, mert eléggé tönkretette a körmeimet. Most úgy vagyok vele, hogy inkább újra lakkozom a körmeim pár naponta, ez nem terheli le és nem is unok rá a színekre, gyakrabban tudom őket váltogatni. Viszont maga az eredmény tényleg szuper :)

    VálaszTörlés
  9. Lányok, ez géllakkra kent körömlakk, tehát olyan gyakran váltogathatom a színeket, amilyen gyakran csak szeretném, viszont még az Essence lakkjai is 5-6 napig simán bírják rajta. :-) Ráadásul nem törik le, ugyanis régen sajnos sokszor tört be a bőr felett a köröm, és reszelhettem le mindet tövig... Csak gondoltam, megosztom, mert még mindig újra és újra rácsodálkozom :-)

    VálaszTörlés
  10. Én is uezt tapasztalom a Diamond géllakjaival, hogy a körmeimnek leoldás után semmi baja sincsen. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy az agyonreszelés vagy a gagyi cuccok miatt vkinek problémája van. Azt nem, h ezen miért csodálkozik....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére az én körmeim is nagyon jól érezték magukat mindig, ha lenövesztettem/leszedtem a géllakkot, ellenben amikor műkörmöshöz jártam, ez sajnos nem volt elmondható, pedig 5 személynél próbálkoztam, és volt, aki hosszú évek óta dolgozott a szakmában, ami szomorú. Amúgy Diamond márkájút még nem használtam, nekem a Master Nails vált be a legjobban :-)

      Törlés
  11. Igen, ezt én is hallottam már sok helyről, hogy reszelik vagy csiszolják… tényleg szomorú meg az is, hogy el akarják velünk hitetni, hogy csak úgy lehet és az a jó :( Szerintem próbáld ki a DNt, biztosan nem fogsz benne csalódni! http://www.diamondnails.hu Szupi a blog!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos pont a szakemberek a legnagyobb barbárok néha, és nagyon nehéz igazán hozzáértőt találni. Köszönöm a tippet, de most épp lenövesztettem a géllakkot, és a saját körmeimre lakkozok :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.