2013. december 20., péntek

La Roche Posay csomag – az én tapasztalataim

Még szeptemberben én is azon szerencsés bloggerek közé tartoztam, akik csomagot kaptak a La Roche Posay magyarországi képviseletétől, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Akkor aztán el is árasztották a blogokat a tesztek, én viszont úgy döntöttem, inkább csendesen elhasználok mindent, hogy később kiforrott véleményt írhassak.

Ilyen cuki, felakasztható neszesszerben érkeztek a termékek

Lássuk is szép sorban őket:


Termálvízpermet:
Már említettem arcápolási videóban, hogy nem igazán hiszem, hogy bármit is tesz ez a permet, ugyanakkor viszont nagyon jó érzés az arcomra fújni arctisztítás után. Nagyon szerettem az általa biztosított luxusélmény miatt, és bár újravásárolni nem fogom, kellemes emlékek kötnek hozzá.

Micellás arctisztító oldat:
Számos hasonló terméket használtam már, és ez is a többihez hasonlóan jól működött a smink eltávolítására. Van egy kicsi illata, de a szemet nem csípi, a bőrön viszont kicsit ragacsos utóérzete van, ezért tiszta vízzel még arcot mostam a használata után.

Lipikar testápoló tej:
Az illata semmi extra, az állaga viszonylag híg, és elég jól hidratál is, de télre kicsit kevésnek érzem. Nyári testápolónak ideális lehet, mert a semleges illat biztosan nem zavaró a nagy melegben sem, télre viszont valami erőteljesebben hidratáló, fincsi illatú testápolóra szavazok inkább.

Hydreane arcápoló krém:
A nagy kedvenc a csomagból. Az illata szerény tisztaságillat, az állaga közepesen sűrű, és a bőröm imádta. Hamar beszívódott, és smink alá is ideális volt. Meggondolandó, hogy újravásároljam-e, mert úgy érzem, tényleg ideális az én bőröm számára.

Cicaplast balzsam:
Főként az arcomra használtam pattanások utáni hegek gyógyulásának meggyorsítására. Már régebben is használtam ilyet ugyanerre a célra, így tudtam, hogy hatékony, megbízható terméket kapok most is. Filmréteget képez a bőrön, így smink alá is használható.

A BB krém és a fényvédő krém tesztje még várat magára tavaszig, de bizakodva nézek a használatuk elébe, mert összességében nagyon jó benyomást kaptam a termékekről. Annyit vettem észre a bőröm állapotán a termékek használata során, hogy a szokásos havi pattanások egyrészt kevesebben voltak, másrészt kevésbé voltak komolyak, és gyorsabban is meggyógyultak. A Cicaplast pedig továbbra is a bőrápolásom része marad, mert régi, bevált termékem már jó ideje.

Ti ismeritek a cég termékeit? Ha igen, mik a tapasztalataitok?

14 megjegyzés:

  1. Szeretem, hogy mindig őszinte véleményeket írsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök, szerintem máshogy nem is lenne értelme :-)

      Törlés
  2. Én imádom az Effaclar termékcsaládjukat. :)

    VálaszTörlés
  3. Az a testápoló nagyon birizgálja a fantáziámat... a függőség :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, mindenkinek megvan a maga függősége :-D

      Törlés
  4. Ismerem és már évek óta használom. A Hydreane legere nekem is kedvencem és a Cicaplast is. De egy dolgot megkérdeznék: bár jól hangzik, de mit jelent,hogy a arcpermet luxusélményt biztosít? Mi a luxus egy permetben? Ezt annyira nem értem :) De csak kíváncsiskodom... Én Avene termálvizet használok sok éve az arctisztítás után, arckrém előtt, amikor a hidratáló szérumot használom.
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A luxusélmény annyit jelent, hogy úgy érzem magam tőle, mint aki egy kényeztető kozmetikában kap valami extra kezelést, mert isteni érzés, ahogy az arcomhoz ér, és amúgy is valahogy luxusterméknek érzem az ilyet :-) Mármint nincs konkrét hatása, bár állítólag jó, de tény, hogy jó érzéssel tölt el. Hát kb. ennyi :-)

      Törlés
  5. Nem ismerem a márka termékeit, de az irásod alapján van 1-2 amit szivesen kipróbálnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet :-)

      Törlés
  6. A Cicaplast a neve miatt szimpi! :D :P

    Én az egyik naptejüket imádom. :)

    VálaszTörlés
  7. Kaptál tőlem egy díjat :) http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2013/12/dijat-kaptam_21.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :-) Feldobtad az estémet :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.