2014. április 22., kedd

Miniteszt – Sleek korrektor

Bár hatkor jön egy szép, hosszú és részletes bejegyzés, gondoltam, gyorsan megosztok egy minitesztet, amellyel március vége óta adós vagyok.


Ez a korrektor a februári zsákmányos bejegyzésemben szerepelt, és március végén egy kedves Névtelen olvasóm megkérdezte, hogyan vált be szem alatti karikákra.

Nos, sehogy. Olyannyira, hogy felesleges is lenne bármiféle színmintát mutatnom, mert még 5-6 rétegben is alig látszik a bőrön. Az orromra szoktam kenni kiemelőnek, mert elég világos amúgy, és ott nincsenek elkendőzendő bőrhibáim, és enyhe highilghter jellege azért van, bár teljesen csillámmentes a kicsike. Mindenesetre óriási csalódás volt, és kezdem úgy érezni, hogy a paletták és pirosítók jelentik a Sleek erősségét, na meg az egyéb por állagú termékek, pl. a Contour Kit és a Luminous Pressed Powder. Korrektorban van egy négyes osztályzatot érdemlő tippem tőlük, a 3 az 1-ben korrektorpaletta, amelyről itt olvashattok tesztet, megvásárolni pedig itt tudjátok, 2800 Ft-os áron.

A jelen bejegyzés tárgya ugyan mindössze 1200 Ft, a megvásárlását viszont nem ajánlom, legalábbis nekem abszolút nem vált be.

Ti használtátok már ezt a korrektort? Melyek a kedvenc Sleek termékeitek?

8 megjegyzés:

  1. De kár, hogy nem vált be neked, pedig azt hittem, hogy a Sleek minden terméke hozza a jó minőséget. Azért legalább máshova el tudod használni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sajnos ez a termék most nagyon nem vált be, de túlélem, és kárpótolom magam a szuper palettáikkal :-)

      Törlés
  2. Aú :( Akkor maradok a Sleek palettáknál - mondjuk amit Tőled zsákmányoltam :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, abszolút érdemes a palettáknál maradni! Szombaton is azzal sminkelsz majd? :-)

      Törlés
  3. Köszi a tesztet Katy, mostmár örülök, hogy nem rendeletem meg ezt a korrektort. Én kértem anno a tesztet róla, csak mostanában elég ritkán netezek. Kellemes hétvégét, Emese

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznos volt Számodra a bejegyzés, és látod, én is sokszor el vagyok maradva az időhiány miatt. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.