2017. szeptember 19., kedd

GlamOriginal by Nature sminklemosó – a bőröm kedvence

Még májusban érkezett hozzám egy GlamOriginal by Nature csomag, amelynek tartalmát már videóban is megmutattam, és azóta is előszeretettel használom. Valójában mindegyik terméket megkedveltem, és más márkákkal készült sminkekbe is be szoktam vonni többek között az alapozót és a folyékony korrektort, mégis vannak a szívemhez igazán közel álló darabok, és ezek közé tartozik a ma tárgyalt Kétfázisú sminklemosó. Használtam már hasonlót, ez a kicsike azonban minden eddigi kedvencemet túlszárnyalta a használata egyszerűségéből és a hatékonyságából adódóan. No de ne szaladjunk előre, lássuk először a csomagot, amelynek részeként kézhez kaptam.




A csomagolás két kedvenc színemet, a kékeszöldet és a lilát ötvözi, így nagyon tetszik a termékek megjelenése is, mivel a letisztultságukat remekül feldobják a vidám színek és a pöttyök.



A sminklemosó maga egy 50 ml-es flakonban érkezik, amely sok tusfürdőhöz hasonlóan billenős megoldással nyitható, így könnyen adagolható. A csavaros tetős, ráadásul üvegbe zárt termékekhez képest felüdülés a használata.




A márka készítői az összetevőket sem titkolják, minden feketén-fehéren, vagyis pontosabban lilán-fehéren olvasható rajta.



A 2 fázis miatt természetesen minden használat előtt közvetlenül kell felrázni, és ezzel az alábbi állagot kapjuk:



Vizes és olajos alkotóelemei egyaránt vannak, és ebből adódóan rendkívül hatékony. Nem csupán a márkaazonos termékeket, hanem más márkák vízálló szempillaspiráljait is játszi könnyedséggel oldja le, és egy erőteljes, alapozót, púdert, szemfestést és spirált is magában foglaló smink leoldásához mindössze két vattakorong is elegendő szokott lenni.



Illata szinte nincs is, csupán az összetevőkből adódóan sejlik fel némi kellemes, natúr jellegű illat, és sok más lemosóval ellentétben semmiféle pirosságot nem idéz elő a bőrömön. Ha sminklemosáshoz használom, akkor a teljes körű tisztítás érdekében habzó arclemosót is használni szoktam utána, de előszeretettel törlöm át vele az arcomat napközben a sminkmentes napokon, mert felüdülést hoz a bőrnek, és úgy érzem, jótékony hatással van rá.

Emellett sokak számára remek és szimpatikus hír, hogy a cég már a PETA hivatalos listáján is szerepel, mivel a termékei teljes mértékben állatkísérlet-mentesek. A szöveg pontosan így szól, de bárki rákereshet itt:

GlamOriginal

This company is cruelty-free! It does NOT test on animals.

A GlamOriginal webáruházban további részleteket tudhattok meg róla, amelyek közül csak néhányat emelnék itt ki: tartalmaz C-vitamint, E-vitamint és damaszkuszi rózsavizet, és ami a legjobb, e hét vasárnapig, vagyis szeptember 24-éig kedvezményes, 1279 Ft-os áron szerezhetitek be. A többi termékre is 20-30%-os akció van, ezért ha egy ideje már szemeztetek a márkával, most érdemes beszerezni a kiszemelt darabokat.

Ti próbáltatok már valamit a GlamOriginal kínálatából? Ha igen, a kedvencetekké vált?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.