2012. május 14., hétfő

2012. tavasz – metál, holografikus és gyöngyház színek

Régóta tartozom már ezzel a bejegyzéssel, de nem volt egyszerű kiválasztani a jelölteket. Van köztük krémes-csillámos, gyöngyház, metál és holografikus, összesen tíz lakk, és még jön majd öt csillámos is. Nehéz választani, ez tény...


Lássuk tehát az első ötöt, eléggé csajos, nagyrészt metálos színek:


2012. tavasz metál-gyöngyház 1., színek természetes fényben

2012. tavasz metál-gyöngyház 1., színek vakuval

Alább pedig az üvegek, hogy lássátok, milyen lakkokról is van szó:

2012. tavasz metál-gyöngyház 1., üvegek természetes fényben 

2012. tavasz metál-gyöngyház 1., üvegek vakuval

Az első, ez a hihetetlenül szép metállila Aden márkájú, száma sajnos ennek sincsen. 300-400 Ft körül kapható fodrászkellékes boltokban, és nagyon megéri az árát: 4-5 napig ugyanolyan szép marad, és már két rétegben teljes fedést biztosít.

A második lakk Essence Vampire's Love trendkiadás, 03-as, True Love árnyalat. 3 réteg szükséges belőle, és 3-4 napig állja a sarat. A helyi Müllerben még láttam belőle, bár jól eldugott helyen, szóval valószínűleg máshol sem lehetetlen beszerezni.

A harmadik szín a fodrászkellékestől van, barátnőmtől kaptam, Ingrid Prizmatic lakk, az árnyalatnak sajnos nincsen neve. Bordós árnyalat, amely a napfényben érdekes, zöld fényben dereng. Sajnos az ecsete elég vékony, ezért három rétegben is csíkos, de megéri a küzdelmet, és a csíkok átlátszó fedőlakkal kevésbé látszanak. 2-3 napig bírja.

A negyedik lakk is a barátnőmtől van, ő „mindenszínű” lakknak hívja, pirosas-metálos, narancs beütésű szín, nagyon különleges, annyi biztos. Már két rétegben jól fed, és 3-4 napig szép marad. Essence, 47-es árnyalat, a neve Red-y To Go.

Az ötödik lakkot már ismerhetitek, bekerült az abszolút kedvencek közé: ez az Aden tökéletes rózsaszín lakkja. 4-5 napot kibír teljes pompájában, és elég belőle két réteg.

Ez tehát az első csoport, de be kell vallanom, hogy idén tavasszal nagyon a krémes színek felé húz a szívem, olyannyira, hogy megint beszereztem néhányat, és írok majd róluk bővebben is. Van itt korall, drapp, sárga, tengerkék... Nektek melyik a kedvenc tavaszi lakkotok? :-)

4 megjegyzés:

  1. Szép mind a 4 szín. Nekem főleg a lilás vagy rózsaszínesek, de hát még nagyon sokat imádok! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azt hiszem, körömlakkból sosem elég. :-)

      Törlés
  2. wow *.- Az aden lila nagyon szép :)
    fashionparade-fanny.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és eddig alig használtam, de majd most! :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.